koltuğuma halı perde önerisi (resimli)

Ben de dün gittim eşimimle ortak kararımız lavida oldu. bu takımın sırt kısmı rahatsız gelmiş beyefendiye :) ben 2 üçlü 2 tekli tercih ettim. benimkinin sandığı epey geniş.

Lavida Koltuk Takımı - Bellona Mobilya

güle güle kullan canım biz de bakmıştık lavidaya hatta hemen depoda var al dedi işime de gelmişti hiç beklemiycektimde ama bunun berjerlerine bayıldım eşim de sırtı yaştıklılar çok rahat oluyo bu daha iyi deyince 1 ay beklemeyi göze alıp alesta aldık bakalım bu gün yarın gelece inşallah..bi de halı uydurabileydim.....

güle güle kullan canım biz de bakmıştık lavidaya hatta hemen depoda var al dedi işime de gelmişti hiç beklemiycektimde ama bunun berjerlerine bayıldım eşim de sırtı yaştıklılar çok rahat oluyo bu daha iyi deyince 1 ay beklemeyi göze alıp alesta aldık bakalım bu gün yarın gelece inşallah..bi de halı uydurabileydim.....

ben de alestanın berjerlerine hayranım :) bana uydururuz kaplarız falan dediler ama orjinali olsun dedim :)
bence koltuk takımı baya desenli olduğu açık renk kendinden desenli bir halı çok güzel olur. salonda mı oturuyorsun ayrıca oturma odan var mı? eğe sürekli burada oturacaksan beyaz sorun çıkarabilir ama benim halım Pierre cardin ve beyaz şiddetle öneririm bu markayı ıslak mendille bile siliniyor anınnda çıkıyor leke.

mesela Pierre cardin in bu halısı acele ile baktım ama böyle sade halılar daha hoş olur diye düşünüyorum. desen bu takımın ortasında göz yorar bence.

$pierrecardin_hali_5402C.webp

ben lavidaya şu halıyı kullanmayı düşünüyorum. takım düz renk yastıklar da öyle uyum sağlayacağını düşünüyorum. ama markayı kesinlikle tavsiye ederim.

$pierrecardin_hali_5442B.webp

$2013-08-09-645.webp
biraz karanlık çıkmış aslında inanılmaz ferah aydınlık bi oda oldu daha net ve farklı açılardan resimlerini çekip eklerim en kısa zamanda..

Yeni gordum canim.hayirli olsun.zebra onerecektim ki oyle yapmissin.hali da royal tek tavsiyem.islak mendille sileceksin ne lekesi olursa olsun islem tamam.beyaz shagy tam uyar buraya step halim var beyaz shagy cok memnunum.gule gule kullan canim.

Bende bu takımı almayı düşünüyorum.halı ve perde seçiminizi merak ettim
bi foto ekleyebilir misiniz

zebralar ekru kanatlar pudra...kanatlar örme dantelden bu arada kalın fon değil..
$2013-08-18-754.webp

Son düzenleme:
canım oturma odan çok güzel olmuş güle güle sağlıklı günlerde kullan.

Bellona-Alesta-S-L%C3%BCx-Koltuk-Tak%C4%B1m%C4%B1.jpg

kızlar eşimle bu gün bellonada bu takımı bağendik oturması çok rahat altı sandıklı ayrıca çekyat şeklinde yatak da oluyor daha evimize gelmedi ben odamın konumu gereği bir üçlü bir ikili iki de berjer aldım 1 ay içinde gelecek o zamana kadar halı ve perdesini alayım diyorum tavsiyelerinizi zevkinizi çok önemsiyorum lütfen halı ve perde önerilerinde bulunursanız çoooooook mutlu olurum resimli olursa da ayrıca sevinirim:KK34:

Selam cnm evin hayirli olsun cok guzel olmus bellona koltuklarindan emnunmusun cnm Bi sorun var mi cnm bnde dusunuyorumda :)

Back
X