Lekeler, Çiller Koltuk Alti Koyulugunu Giderme Yöntemi !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tılsım33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
T

tılsım33

Ziyaretçi
1 tatlı kaşıgı pirinç unu
1 yemek kaşıgı yogurt
1 tatlı kaşıgı sirke

yukarıdaki malzemelri iyice karıştırın ve temiz koltuk atına sürün

15 dakika bu akrışımı koltuk altında bekletmek yeterli
ovalayar çıkartın
ılık su ile yıkayıni
yukarıdaki şlemden sonra koltuk altına limon suyu sürülecek kuruması beklenecek ardından talk pudrası sürülecek
bu işlemi haftada 2 kez yapmak yeterli

suna dumankayanın tarifidir

ya ben bu suna dumankayanın formüllerini beğenmiyorum nedense...hepsi birbirinden saçma gelio bana yaa ne biliym,üfff zten hepsi de birbirinden zahmetli,bi tane de kolay formülü yok kadının

bi de koltukaltı kararması için her sorana farklı bi tarif verio,bi tarifi diğerini tutmuo saçma diil mi bu durum?

alahala ilk defa senden duydum ayrı tarif verdigini canım ben bunu bi agzetede buldum paylaşmak istedim.......

limon suyu vs limonun her türü insanin canini cok yakiyor ya :bbo:

limon suyu yakıyo ama bukoyulugun geçemsi içinde deger be canım

ee deneyen yokmu ya merak ettim bende kurtulmak istiyorum yazda geldi cattı ...

cnm sen herhangi bişi kullanıyomusun bu koyuluklar için benm de genital bölgem çok koyu ölmek istiyorum ya

ben birisinden duymuştum burda hatırlayamadım şuan maden suyu iyi geliyo demiş bende maden suyu kullanıyom şuan günde 2-3 defa yapıyom bakalım açılacakmı fisfisfis

bende de pirinç unu yok alsam hemen denicem

expigent çok iyi geliyor. ben kullanıyorum ve baya açılma var. tavsiye ederim arkadaşlar....

Kızlar bence özellikle tüylerin alınma şekli de çok önemli..Kıl köklerinin en belirgin olmadığı yöntem klasik ağda ile almak..Epilasyon aletleri dahi o kadar etkili değil bence..
Ve deodorant kullanmayın kızlar hem zararlı hem de koyuluk yaptığını duydum,şu sürülerek olan roll-on olanalrı tercih edin...
öpüldünüz:)

suna dumankayanın tariflerini okudumda aynı derten yakınan 10kişiyede 10 ayrı tarif veriyor..hangisi tutarsa hesabı..eğer bir bildiği olsaydı herkese aynı şeyi önerirdi.
bnmde genital bölgem koyu bir tavsiyeniz varmı ?

Ben koltuk altıma limonu 1 kez sürmüştüm etkisini gösterdi ama çok yanmıştı bir daha yapmadım.
Gerçekten rengi açıyo ama ben epilasyondan sonra yaptım (öyle duymuştum) zor dayandım.
Hem yanma hem de kaşınma oluyo...ama değer yani..kötü görünüyo çünkü koyu koyu.Sanki tüyler alınmamış gibi

aynı şeyi ben de yazdım arkadaşım ilk sayfada var,hem tarifleri çok zahmetli çok karışık hem de herkese farklı bişi önermiş hepsi farklı farklı okurken deli mi ne dedim içimden :roflol: yani ben hiç güvenmiorum bu kadının tariflerine,devamlı farklı farklı şeyler sölüo biri dierini tutmuyoo kafamçokkarıştı

eee o zaman ne yapalım ne deniyelim arkadaşlar bende ahbibullah hocdanan genital bölge için bi akıl alım dedim ilk başta verdigi kremler ii gibiydi ama eskiden daha beter karardı anam kadın ne denicemi şaşırdım olmak başlı başına bi derttttttttttt

bence limonu deneyin arkadaşlar..hem tüyler için de iyi diyolar.kökleri zayıflatıyomuş..koyuluğu gidermese de belki tüylerinizi azaltır

yaa benimde kararmaya başlamış ( sinir olduuummmm
yapcam epilasyondan sonra bişiler artık
pealing işe yararmı

kızlar limon yakıyo ama esas etki eden de o..mesela ben güneş lekelerimden o şekilde kurtuldum haftada iki kere limon suyu ile yumurta akını karıstırdım butun vucuduma yüzümde dahil sürdüm hiç üşenmeden çünkü hepsi çil çil kalacaktı bu şekilde butun lekeleri actım bebek gibi oldu tenim :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…