Lekeler, Çiller Koltuk Alti Koyulugunu Giderme Yöntemi !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tılsım33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Limon suyu ve pudra bi işe yaramıyor arkadaşlar bende etki etmedi
başka bir topikde tendürdiyot veya pişik kremi gibi alternatifler vermişlerdi isterseniz sizde bir araştırın

ayyy bunu deniyce bende. genital bölgeye uygulasak da olur mu ? bir de bekleticek miyiz nasıl yapıcaz ?alkisalkisalkis

expigment kullandım bende dahada siyah oldu( ne yapma gerek....

ya limon kullandım bende ama kızarıklık yaptı hala da geçmedi alla alla :bbo:

Arkadaşlar, ben de bu dertten daha 2 hafta önceye kadar çok müzdariptim, resmen takıntı haline gelmişti. Benim koltuk altlarım epilasyon aletiyle almaya başladıktan sonra çok kararmışrı, üzerine sirle aldırmaya başladım ve sıcak sir nedeniyle yanık olmuştu ve çok kötü hale gelmişti. Kolsuz giymeye çekiniyordum artık moralim çok bozulmuştu.:1no2: Sonra photo lazere başladım 3 seans gittim şuana kadar. Son seansımda estetisyen 25 dereceyle lazer uyguladı (öncekilerde koltuk altım çok koyu diyerekten 15 ile uyguluyordu renginde açılma başlamıştı ancak çok azdı) Lazerden sonra koltuk altım kabuk bağladı yeryer. 2 hafta boyunca bol bepanthene sürdüm ve tatilde olduğum için de denize girerken de güneş koruyucu ve şuanda tüm kabuklar döküldü , cildimin kesinlikle rengi açıldı , gerçekten çok mutluyum kızlarhihoyyyt eski haline göre çok farklılaştı umarım bundan sonra koyulaşmaz bi daha, hem tüylerim de azaldı. Ayrıca bana lazer uygulayan estetisyen rengin açılacağını söylemişti kendi koltuk altını göstermişti o da lazer uygulamış kendisine ve koltukaltı bembeyaz bebek cildi gibiyidi kendisinin.. Ne diyimopuyorumnanaktan Herkese öneririm

Hadi ya...
Bende lazer yaptırıyorum ve benimki koyuldu lazerden sonra baya. Simsiyah leke gibi oldu. Çok beyaz tenliyim belki ondandır.

Canım, ben normalde de baya esmerim, belki ten rengi ile ilgilidir. Senin de lazerden sonra koltukaltın kabuklanmışmıydı?

Arkadaslar merhaba,

ben de bu koyuluk mevzusundan çok çektim. Sizlerin nasıl bir sıkıntı çektiğini biliyorum aslında başka bir konuda yazmıştım ama görmeyenler olabilir diye burada bir kez daha yazmak istedim.

Benim hem koltukaltı hem de genital bölgede aynı sorun vardı. Finale koltuk altı ve bikini bölgesi beyazlatıcı krem kullandım ve iyi geldi. Denemek isteyenlere tavsiye ederim. Krem sağlık bakanlığından onaylı. Google'da Bilge Sağlık diye aratırsanız ürünün sitesine gidersiniz.

arkadşlar sir ağdadan oluyor bana dermatolog söyledi sir ağda kullanmayın

kızlar yeni çıkan ''nivea double effectn ''deodarantını bol bol sıkın koltuk altınıza düzenli olarak. koltuk altınızı beyazlatıyor ve pürüzsüzleştiriyor. ben denedim oldu bi kaç arkadaşım da etkisni gördüğünü söyledi.

ben bir internet sitesinde fair and lovely cilt beyazlaştırıcı krem diye bir ürün gördüm ürünün videosuda vardı izledim çok etkilendim tam bana göre bir ürün dedim kendi kendime daha önce kullanan olup olmadığını işe yarayıp yaramadığını formda sordum ama cevap alamadım şansa dedim ürünü geçen ay aldım kullandım tecrübelerimi paylaşayım istedim. benim yüz rengim oldukça koyu sarıya kaçıyor hiçte sevmiyorum vede lekeler vardı en çok bu yüzden kullanmak istedim ürünü 1 ayda yüzümün rengini 2 ton açtı bile lekeleride o kadar küçültüki gözlerime inanamadım ben 2 kutu almıştum hergün sabah akşam sürüyorum 1 kutusunu bitirdim yüzümde çok iyi sonuç aldım koltuk altımda ve bikini bölgemdede ağdadan dolayı kararmalar vardı oralarada uygulamaya başladım geçen hafta o bölgelkeride bir miktar açtı tavsiye ederim bu ürünü bakimli ol mak c om diye bir siteden almıştım

Arkadaşlar ben bugün ARAB KIZI diye bir krem aldı ciltteki lekeleri gideriyor ve beyazlatıyormuş sadece akşamlar kullan dedi satan kişi bugünden itibaren başlıycam bakalım işe yarıycak mı....

ben bu pirinçunu,yoğurt,sirke olayını yaptım şimdi sürdüm koltukaltıma bakalım işe yarayacak mı

Valla dün yaptım hiçbir değişiklik yok tekrar yaparmıyım bilmiyorum açıkçası

Koltuk altı kararmalarına çözüm!
Rahatsız edici bir görüntüye sebep olan koltuk altı kararmaları için bitkisel ve çok pratik bir yöntemimiz var. (Kadın Haber ve Moda Portalı ? Elma Elma dan alıntıdır.)

Malzemeler

1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı elma suyu
1 çay kaşığı limon suyu

Uygulama

Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltukaltına sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.
Koltuk altının kararmasının baş nedeni, koltuk altı tüy temizliğinde kullanılan metotlardır.

Örneğin; traş bıçağı kullanımı, koltuk altınınız kararmasına neden olur

maden suyu iyi geliyosa eger en basiti o bence:) deneyenler varsa bilgi versin lutfen sonucu:)

Arkadaşlar merhaba, ben uzun süredir forumu takip ediyorum. Tabi ki 27 yaşına girecek ve bakım ve sağlığına önem veren, üstelik bir çok şey denemiş bir hemcinsiniz olarak derim ki, cildinizde bir sorun olduğunu düşünüyorsanız ÖNCE doktora gidin lütfen. Her yerde dermatolog/cildiye uzmanı var artık. Öğleden sonra da gitseniz muayene olabiliyorsunuz. Altta yatan başka bir sorun olabilir. Karaciğer hastalıkları ciltte kendini gösterebilir. Eğer doktordan temiz çıkarsanız ondan SONRA bu tarz şeyler deneyin. Ve hatta doğal olan şeyleri deneyin. Doğal derken yiyebildiğiniz herşeyi cildinizde kullanabilirsiniz.. meyve,sebze,pirinç,yağlar,yumurta vs..

Benim param var doğal yöntemlere zaman ayıramam diyorsanız kesinlikle dermatolojik ürünler kullanın. Dermatolojik ürünler sadece eczanelerde satılır. Lütfen tanıdığınız bildiğiniz güvendiğiniz eczanelere gidin. İzmir Alsancak'ta oldukça büyük bir eczaneden, iyi para verip bir ürün alan arkadaşım ürünün zamanının geçtiğini farkedip geri götürdü. Yani lüks bir semt ve lüks bir eczane deyip her bulduğunuz eczaneye dalmayın :)

Ve özellikle söylemek istiyorum, koltuk altı deodorant ya da roll-on kullanırken dikkatli olun. Özellikle koltuk altı tüylerinizi temizledikten hemen sonra kesinlikle bu ürünleri KULLANMAYIN. En az 2-3 gün geçmesini bekleyin, gözenekler kapansın. Bu ürünler tamamen kimyasal. Özellikle her markette ulaştığımız o kimyasal koltuk altı ürünleri meme kanserini tetikleyebilir. Şahsi fikrimdir, bence kullanmayın. Zaten hemen her gün duş alıyoruz. Koltuk altınızı doğal bir sabunla yıkayın, tüylerinizi temizleyin çok ihtiyaç duyarsanız da gün içerisinde, bebeklerin poposunu sildiğimiz ıslak mendillerle koltuk altınızı silin. Limon, pudra ve maden suyu demişler koltuk altı için. Ben 3ünü de bazen ayrı ayrı bazen birlikte kullandım. Gerçekten işe yarıyor. Özellikle limon ve pudra..
Herkes kullanıyor diye bu tarz kimyasal ürünlere abanmayın. Cildimize sürdüğümüz herşey gözeneklerden kana karışıyor. Sağlığınıza ve kendinize dikkat edin lütfen.

Son olarak, bu kadar uzun yazdım ama ben yaklaşık 1 senedir kullanmıyorum koltuk altım için hiç bir kimyasal ürün. Her gün duş aldığım ve tüyleri temizlediğim için bir koku olmuyor. Sadece adet dönemi öncesi hafif terliyorum ve biraz farklı bir koku oluyor. O dönem de ıslak mendilimi çantamda taşıyorum. Sık sık sabunlayıp siliyorum her fırsatta. Ve tabi parfüm sıkabilirsiniz ama sadece kıyafetlerinize, cildinize değil Benim yöntemim bu, hepinize sağlık ve mutluluk dilerim..
Doğal olan iyidir bunu unutmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…