Lekeler, Çiller Koltuk Alti Koyulugunu Giderme Yöntemi !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tılsım33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ay ben yumurta sürsem annem beni kokuyo die eve almaz:)

s.a yüzümüzü beyazlatmak ve lekeleri acmak için uygulayanlar blirler 1 yemek kaşığı yoğurt 1 cay kaşığı karbonat sürüyoruz ya, bukarısımı koltuk: altına uygulasak olurmu karbonat yakarmı tahriş edermi :uhm:

İYİ AKŞAMLAR
ARKADAŞLAR BENCE EN İİ YÖNTEM ARAP KIZI DİYE BİR KREM VAR GENELDE ÇİL İÇİN KULLANILIYO AMA BEYAZLATIYORDA VE GECE SÜRÜYORUM BENCE TERLEMEYİDE BİRAZ ÖNLÜYO UYANDIĞIM ZAMAN KENDİMİ ÇOK FERAH HİSSEDİYORUMa.s

Bende var o kremden aybem sen koltuk altında denedin mi acaba işe yarar mı? Ben bi deneyeyim en iyisi kızlar sonucunu bildiririm sizlere de. Kazıdım resmen zamanında ama beyazlamadı meret niye oluyo ki acaba :uhm: Koltuk altın tertemizdir ama sanki kirliymiş gibi görünür rezil bişey

bu arap kızı dediğiniz koyuluklar veya lekeler için kalıcı bir çözüm mü yoksa haytımızın sonuna kadar kullanmamız gerekir mi?

Peki acaba Expigment deneyen varmi..?
ve biri bana lüfen Pirinc ununun almanca ismini söyleyebilirmi :))))

MRB ARKADAŞLAR
Evet ben kullandım ve arasıra tekrar kullanıyorum bende işe yaradı:teytey genelde her banyodan sonra kullnıyorum yani düzenli diyemem ama yinede beyazlattı koltuk altımı :dance:Onun bi kaç çeşidi var içi pembe olan ve beyaz olan benim krem beyaz

ya zaten dikkat ederseniz bu tarz koyuluklar tüylerin erkek kılı gibi yani çok sert,çok koyu ve çok sık olduğunu 2 bölgede oluşuyo yani koltukaltı ve genital bölgede,bacaklarımızdaki tüyler öyle deil ve buna bağlı koyuluk da yok kollarımız yüzümüz yine öyle,ama bu 2 bölgenin tüyleri erkek kılı gibi,o yüzden koyuluk olması çok normal,dikkat ederseniz erkeklerin yüzüne ne kadar traş olurlarsa olsunlar aynı koyuluk onların yüzünde de var çünkü kıl yapısı ve sıklığı aynı,bu koyuluğu önlemenin tek yolu sanırım kılı yoketmek yani lazer flan çünkü bu tarz çok kalın tüylerin olduğu kısımlar bayan-erkek farketmez herkeste koyu renkte... :1no2:

ya bişey dicem.benkoltuk altımı hep eldivenle aldım ama bende de var koyuluk anlamadım:sm_confused:

Esmerlerde ve tüyleri çok olanlarda daha çok görülüyor, ama neden tvde gördüklerimizde yok?
Kollarını rahat rahat kaldırıyorlar, kıskanmıyor değilim onları. Kollarını kaldırdıklarında ilk koltuk altına bakıyorum takıntı oldu bende de.

ya peki bu tarifi uygulayıp kesin sonuç alan oldu mu????

bi sürü şey karıştırıyosun zor bee kim uğraşacak aman bırak koyu renkli kalsın ne olacakkk makianayla ala ala azaldı zatenn

ben birisinden duymuştum burda hatırlayamadım şuan maden suyu iyi geliyo demiş bende maden suyu kullanıyom şuan günde 2-3 defa yapıyom bakalım açılacakmı fisfisfis

nasıl uyguluyorsunuz? beze döküp filanmı sürüyosunuz açıklarmısınız

benm hem koltuk altım hem genital bölgem koyu renkte keşke geçirebilcek bişe olsa...

bende de var aynı sorun ama koltuk altımda değil. sadece genital bölgem koyu. birde arkadaşlar ben her yerimde ağda kullanırım... bence biraz da ten rengine ve genetik olabilir diye düşünüyorum. mesela bende sırtımı çok kafaya takarım.sırtımda boynumun altından belime doğru koyuluklar var.çok rahatsız ediyo beni sırtı açık bişe giyemiyorum.ayrıca bacaklarımda dizimden aşağı doğru da koyuluklar var.genetikmi acaba diyorum ama çok ta kafaya takıyorum.buğday tenliyim yani çok ta esmer değilim. bilgisi olan varmı,yardımcı olabilirmisiniz

aynı sorun bendede var kızlar malesef,
ama expigmentin çare olacağını sanmıyorum :S ama deneyen varsa bilgilendirsin.
limon benim aklıma yatıyo aslında çünkü temizliyeci özelliği var (bi doktor arkadaşda söylemişti "alkali" diye tabir etti tabi o)
birde yüz için tavsiye edilmiş yoğurt, karbonat yada pirincin suyunuda eklersek
sürekli talk pudrası kullanırsak bence mutlaka cevap verir. e versin artık yani
bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur.
he peki böyle düşünüyorum ben uyguluyomuyum hayır.
ama hemen başlıcam bu akşam pudra alayım barii:lepi:
gelişme olursa yazarım.
bide bu arap kızı nın fiyatı nedir normalde ne için kullanıyordunuz.:uhm:

Son düzenleme:
ya kızlar prinç unu yoğurt sirke karışımı tamamde limon koltuk altını bile yakıyor genitali ne yapmazkikafamçokkarıştı:1shok:

öncelikle jilet vb kullanmamak gerekli
daha kalıcı bir epilasyon yöntemi denenmeli
ten rengi gözönünde bulundurulmalı.

bahsi geçen koyu renk çok göze batan ve kahverengi kıvamda ise testesteron hormonun fazlalığından süphelenilmeli.tabi ki tek faktör koltuk altındaki koyu renk değil.erkeksi bir kıllanma olmasıda belirtidir.
bunun sonu PKO ya kadar gidebilir.

bu arada uygulanması tavsiye edilen karşımın işe yaradığını ben de duydum.

kızlar yüzümüdeki güneş lekelri için kalıcı bir yöntem bilen varmı benim her iki gözümün altındada hafif ve ehr sene yandığımda belirgin leşen güneş lekelrim var doğumdan sonraki ilk tatilimde oldufisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…