Koltuk degistirme

ayyuzlum01

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
271
296
23
İyi aksamlar. 1.5 yıl önce aldığım koltuk takımını renk olarak beğenmiyorum. Değiştirme isteğim var. Ama kiracıyiz ileride ev sahibi olmak istiyoruz belki 3-4 yılı bulur para biriktirmek vs.
Ne yapayım koltuk kaplama nasıl olur onu da araştırmadim.

Yanlış anlamazsan 1.5 yıl önce de rengi begenmeyerek mi almak zorunda kalmistin? Yoksa çabuk sıkılan bir yapin mi var?

İbraham amcam 15 yıllık koltuklarını 1500 tl ödeyip yeniletti anlayamazsın eski olduklarını
Tabi siz bilirsiniz

İyi aksamlar. 1.5 yıl önce aldığım koltuk takımını renk olarak beğenmiyorum. Değiştirme isteğim var. Ama kiracıyiz ileride ev sahibi olmak istiyoruz belki 3-4 yılı bulur para biriktirmek vs.

Bende 4 sene önce aldım bir takım.
Bembeyaz.
Güzel de temizliği zor.
Kaplatıcaz galiba. Çünkü özel üretim.
Kıyamıyorum iskeletine.
Kaplamayı araştırın muhakkak

Valla ucuz değil ama koltuk takımı almak kadar da pahalı değil. Babannemler nerdeyse 2 koltuk takımı kadar koltuğu olan eski bir takımı 5 küsür bin liraya yaptırdı ama kumaşı falan kaliteli seçildi çok kumaş gitti bir de, teklilere kadar hepsi açılıyordu. Sizinki belki o kadar masraflı olmaz
Sorun bir fiyat isterseniz

Bir de güzel kırlentlerle falan havasını değiştirebilirsiniz odanın, belki öyle renkler hoşunuza gider

Yada kılıf satılıyor internette bir araştırın çıkarılıp yıkanabilen falan ama kılıf satan hesaplardan bayağı dolandırılan var dikkatli olun😅

Ya üzerine çok sevimli örtüler giydirebilir ya da şal gibi şeyler atabilirsiniz. Böyle kullanın gitsin yeni eve çıkana kadar

Bende ya o kadar çabuk sıkıldım ki bayıla bayıla almıştım çok da yeniler. Değiştirmeye kıyamıyorum kaplatmak da en kötüsü 2500 den başlıyor

Letgoda falan satıp yenisini alın diyeceğim ama fiyat farkı illaki fazla olacak. Ben olsam kirlentle, örtüyle renk katardim. Alt tarafı koltuk ya.

2 üçlü bir ikili bir tekli ne kadara kaplanır dedim.İkibuçukla 4. buçuk arası değişir .Model değişikliği bile yaparız dedi .
Mahalledeki koltukçu .Taşınıcam sabrediyorum .
Yeni sordum yedi buçuk dedi beğenmedim 🤷‍♀️

Yeni koltuk takımı alırdiniz bence ya o paraya hem süngerine kadar değişmiş zaten😂

Ama bizimki gerçekten şu an bulunamayacak kadar iyi bi takım emin olun..😅 bunda herkes hemfikir, yıllar önce özel yaptırılmış bir şeydi koltukçu adamlar bile dedi

Sizinkiler çok daha uyguna yarısından bile az paraya hallolur bence ya sadece kılıf ve daha az sayıda koltuktur

Back
X