Koluma faça atıyorum istemeden

Bir insan bulunduğu ortamdan bu kadar mı hoşnut olamaz allahım dört duvar arasındayım çok mutsuzum babam dünyanın en sinirli adamı olabilir evde abur cubur kalmamış diyorum bana bağırıyor sinirli olduğu kadar cimri babannem dünyada bana etmediği hakaret yoktur zayıfım diye saçlarım ince telli diye telefona baktığım ber dakika için herkesin içinde bile olsa o kadar iğrenç ve küçümseyici sözler söyler ki bana duymazlıktan gel diyebilirsiniz ama OLMUYO İŞTE böyle iğrenç bir ortamda öğretmenlerim de ev hayatımı bilmeden bana gram ilgi göstermeden sadece yargılıyorlar bilmiyorlar ki hiçbir şeyi belli ediyorum sormuyorlar yarın iki sınavım var ben ağlamaktan çalışamadım anca hakaret laf yiyorum biri de sormuyo nasılsın diye hiç mi bi insanın gözünde değerim yok

Buradaki kadınlar bende dahil o yaşlarda neler yaşadık yazsak hayatına şükür edeceğin öyle hayatlar okursun ki kuzum.

Yapma güçlü durmaya çalış kimseyle muhatap olma evde. Geç odana dersine bak kitap oku kendini geliştir. Derslerinde başarı göster. Git okulda rehber hocana anlat paylaş.
Keşkelerini en aza indirge. İyi ki de ileride. Onu istediğimiz için yorum yapıyoruz.

Ha bi de her insan gibi sende çok değerlisin tabi ki. Mutlaka bi alanda yeteneğin vardır. Hobiler edin uğraş. Yeteneğini, kendini keşfet ve üzerine git.

17 yaş öyle güzel bir yaş ki... Her şeyi düzeltebilir hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin

Öncelikle destek alman gerekiyor okukunun rehberlik servisine gidebilirsin

Ya da sinirlendiğin zaman kendini çizmek kkesmek yerine balon şişir batır iğneyi patlat.

Bu yöntemi de bi ddoktordan öğrenmiştim

Psikiyatri kendine zarar verenlere iyi gelen bir ilaç yazıyor. İnan çok faydası var. ayrıca eczenede satılan bir melhem var yara izlerini çabucak geçiriyor. İlerde tabiki çok pişman olacaksın. O tip insanlar toplumda yanlış gözle görülüyor.

Ilerde pisman oluyorsun. Benimkiler derin birde sol kolum baya dolu. Bende ailevi sorunlardan dolayi atmistim. Noldu ama ben kendimi kesince aile sorunlarim duzelmedi. Aksine dahada artti konu bu defa benim facalarimdan patladi. Ha bende bunlari yaparken 15 16 yasindaydim. Seni kimsenin anlamadigini fusunuyorsun ters yollara sapiyorsun bir batakliga atliyotsun sonrada kurtaramiyorsun kendini. Aklin varsa sehir dışında bir bolum kazan kurtar kendini dahada giyme babanin yanina.

Canım ben bir şeye sinirlendigimde ve ya üzüldüğümde dışarı çıkıp yürüyorum. Baya uzun yürüyüş yapıyorum bacaklarım ağrıyor öyle diyim ama bana iyi geliyor. Senin yaşındayken de öyle yapardım hala yapıyorum. Sen de sinirini atacak böyle bir yöntem bul kendine.

Babam istediğim bölüme göndermeyecek demissin ama emin ol sen istediğin bölümü kazaňirsan bir şey demez. Eğer bu çalışma motivasyonunu kiriyorsa diye söyledim. Ne babalar gördüm ama puanini görünce hiç bir baba kızının emeğinin zayi olması istemiyor. Gidersin yani istediğin bölüme.

Okulda rehberlik ogretmeniniz yok mu acaba. Biraz onunla görüşsen. Sinirlendiğinde ne yapman gerektiğine dair sana yol gösterir. Bir de anladığım kadarıyla duygusal olarak çok zayıfsin sanırım, kendini geliştirmek için biraz kitap okusan. Kendi kendini yetistirmen gerekiyor. Böyle nereye kadar.

Babannenin söylediklerine de he de geç. Maalesef bazı babanneler öyle.

Hic bisey senden degerli degil. Birak babaanneni falan yahu deger mi? 3 5 sene sonra parani kazanir, ayri eve cikarsin, birdahada yuzlerini gormezsin. Bu kadar sene katlanmissin 3 5 sene daha katlan, sonra kendi hayatini kurarsin.

Kendine Zarar vererek neyi degistirebilirsin?
Herkesin hayatı dört dörtlük değil ki.İnsanlarin şu hayatta secemeyecekleri tek şey anneleri, babaları,ve çocuklarıdır .Genç kızsın tâbi ki annene ihtiyacın var ama olmayınca olmuyor kendine zarar vererek bunları degistiremezsin.belediyelerin ücretsiz yüzme spor vs kursları var gidip kafa dagitabikirsin

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben daha çok anlık sinirim nasıl geçer onu merak ediyorum. Yürümeyi deneyeceğim kesinlikle o an. Ama ben sinirlendiğimde ağlayan birisiyim o an tüm gücüm gidiyor sanki. Belki de fazla duygusalım bilemiyorum Kendimi sinirlendiğim, üzüldüğüm kısaca tüm duyguları uçlarda yaşadığım o ilk beş on saniye tutabilsem kesmem ama o an aklıma bir şey gelmiyor başka. Tek çarem o gibi oluyor.

Bilegine paket lastigi tak sinirlendiginde kesmek yerine lastigi cek cok etkili bir yontemdir ofke kontrolunde kullanilir

Ben yerinde olsam doktorla konuşurdum. Ama büyük ihtimal gitmeyeceksin. Evet şu an hayatının hep böyle geçeceğini düşünüyorsun. Ama öyle değil. O kadar çıkış noktan var ki. Kendi geleceğini eline alıp akıllı davranırsan çok çok başarılı olabilirsin. Önceliğin okumak. 18'ine geldiğinde istersen babanın zorladığı bölümden çıkar ve hem burs alır hem çalışır hem okursun. O kadar kız var ki bunu yapan. Ama eğer kaderine razı olur kendini gömersen çok kötü bir hayat yaşayacaksın. Okumak ve mücadele etmek zorundasın. Yerinde olsam bunun için gözüm kimseyi görmezdi. Bak bakalım o seni aşağılayanlar sen başarılı olduğunda sana tavırları nasıl değişiyor. Akıllı davran ve hayatın hep böyle gitmeyeceğini bil. Kendi hayatının dizginlerini eline al!

O izler kalıyor canım geçmiyor. İleride kısa kollu tişört bile giyemezsin.
Şimdi senin odaklanman gereken konu derslerin, önünde sınavın var sen bu gidişle sınavı kazanamazsın ki babanın istediği bölüme gitmen bile hayal oluverir.
Kardeşlerin var mu?
Üzülme bu günler de geçiyor ama bu iğrenç dediğim hayatından kurtulmak için biraz sakinleş insanlarla anlaşmaya çalış daha Fazla dialog kur ve ders çalış

İleride insanları boşver kendine odaklan kimse senin travmalarini bilemeyecegi için zaten konusacaktir
Bunun yerine hemen bir uzman dan yardım al ve hayata tutunmaya çalış lütfen
Ücretsiz pisikolojik destek veriyorlar artık araştır ve kendine yardım et!
Neden sana bir kereye mahsus verilmiş olanları heba ediyorsun ki!
Yasin zamanin eğitimin hayatın evet sorunların var boyunu aşan sorunlar belki ama başarmak zorundasın
OKYANUSA ATILSAN VE HİÇ YÜZME BİLMESEN HİÇ CİRPİNMAYACAKMİSİN ?ÖYLECE ÖLMEYİ BEKLEYEMEZSSİN !

Bir gun de derin kesersin yamlislikla o olur yani yapma etme. Bu senin intikam alma bicimin bence. Annenden babandan o sinirli babannenden. Hayatindan intikam aliyorsun cunku ..
Bence gene kendini durultabilirsin ama kesmeden,baska ilgi alanlarinda hirs yapip calisarak didinerek. Bak ders calis evde de kimseyle iletisim kurma. Arkadasin varsa onla dertles falan.. yanlis seylere sapma biseyler kullanmak gibi ya da kendini kesmek gibi. Yapma. Yapmayabilirsjn. Denemek zorundasin bunun boyle surmesini istemiyorsan ..
Anne baba sevgisi olmazsa olmasin. Bebek degilsin buyumussun. Seni istemeyeni sen de isteme. Kopruyu gecinceye kadar ayiya dayi de. Fazla gercekci yazdim ama bu yani annene babana kizsak nolcak burdan. Degiscekler mi. Sen degistiriceksin hayatini .. olumlu yada olumsuz degistirmek senin elinde ..calis didin onlardan intikamini onlardan kurtularak al...

Canım benim de senin yaşlarında iki tane evladım var.
Annene ulaşmaya çalış eminim şuan içinde bulunduğun psikoloijiyi bilse seni yalnız bırak istemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…