- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Daha önce sevgilimle ilgili konu açmıştım. Hatırlarsınız, gazi olmuştu iki ayağını kaybetmişti. Hala hastanede bu arada.
Çalışıyorum ama iş çıkışında oraya gidiyorum, eve öyle geçiyorum. Dün gece orada kaldım, sabah işe oradan geldim. Akşam yanındayken sigara içmeye çıktım, geldim oturdum kitap okuyorum.
Kokusunu almış tutturdu bende sigara içicem diye, yarım saat inatlaştık, sonra kıyamadım tekerlekli sandalye getirdim, kaldırmak için elimi belinin altına sokup sol omzundan tutmam lazım, kollarında yanıkları var biraz, acıdı diye bağırdı, özür dilerim 2 saniye sık dişini oturunca biticek acısı dedim.
Kavga kıyamet oturttum çıkardım dışarı. Kapının önündeyiz.
Kaldırım gibi yüksek bi çıkıntı var ben oraya oturdum, onuda önüme çektim sigarayla çakmağıda kucağına koymuştum. Sigarayı aldım ağzıma koydum, yaksana hayatım dedim elimlede kapattım rüzgar var diye, çakmağı çaktı koluma tuttu al bak yanık nasıl acırmış anlarsın belki şimdi dedi, şok oldum sen naptığının farkındamısın kendine gel dedim, anlaman için yaptım şimdi anla dokununca nasıl oluyormuş dedi. Şu sigaranı iç hemen içeri giricez dedim.
İçeri girdik, yatırdım yatağa tv kumandasını eline verdim. Bende oturdum kitap okumaya devam ettim. Sürekli gözlerim dolu doluydu zaten, konuşmadım 1 saat sonra yanına çağırdı gittim oturdum yatağa özürler diledi neden böyle olduğunu biliyosun istiyosan şimdi git hakettim yaptıklarına rağmen nasıl yaptım sana bunu dedi yaktığı yeri defalarca öptü hemşireyi çağırdı krem sürdürdü, tamam düşünme oldu bitti uyu artık dedim öptüm oturdum koltuğa, uyudu zaten sonra tekrar açılmadı konu..
Sizden ne konuda akıl istiyorum bende bilmiyorum, ayrılma gitmeme gibi bi düşüncem kesinlikle yok, ama herhangi birşey yapabilirmiyim, davranışım mı yanlış, bu kadar sakin davranmam doğru mu?
Anneside burada, dönüşümlü kalıyoruz, ama gündüz vakti hepimiz yanındayız, ben iş çıkışı gidiyorum. Anneside çok ilgili, yani bi problem yok ama işin tıbbi kısmını çok anlamıyor,bilmiyor.
Ve ben kaldığımda daha rahat daha keyifli olduğunu farkettik, mesela annesi kalırken tv izlemiyor, benimle mesajlaşıyor, tv açtırmıyor hatta. Ama ben varken ben izliyorum dizim vardı açalım diye, sonra o da kaptırıyor kendini diziye. Birde ben çok şen şakrak biriyim onunlayken, rahatsız diye değil hep şımarırım ona, saçmalarım, güleriz.
Bunu farkettiğimizden beri ben kalmayı sıklaştırdım biraz.
Size zor olmuyor mu gece hastane gündüz iş
Ayşenurdan bahsediyorsunux değil mi 10 amazonun yazarlarından biri namı diğer pembe kurdeleli:)canim bak inanki onu cok iyi anladim o kolunu yakmis evet ama durup dururken degil sen onun bilmeden canini yakmissin o da o anki can acisiyla oyle bisey yapmis evet cok yalnis ve bidaha ayni seyi yapmasina kesinlikle izin verme . instagramda bi kiz var 12 yasinda kansere yakalanmis ve hala kanser suanda sevdigi adamla evlenmis onu ayakta tutan sevdiklerinin yaninda olmasi ve onlarin destegi . sevgilin pes etsede sen ona guc bu dunyada sevginin yenemiyecegi hic bisey yok hep yaninda ol ben olsam kimseyle konusmazdim hatta kendimi bile öldurebilirdim o yuzden yaptigi hersey normal geliyo
hayir yesim gaye gokyar dan bahsediyorumAyşenurdan bahsediyorsunux değil mi 10 amazonun yazarlarından biri namı diğer pembe kurdeleli:)
kim gelip gitmeyi kestiNe için yanindasiniz ; sevdiğiniz için mi , acıma hissi mi , yarı yolda bırakmama vicdanı mi ?
Evlenmeyi düşünüyor musunuz ?
Bir arkadaşım vardı. Yüzü tamamen yanmış olan bir sevgilisi vardı. Hastaneye gelip giderdi sürekli. Herzamankinden daha sevgili daha ilgiliydi. Çocuk daha fazla bağlanmıştı. Çocuğun psikolojisi altusttu haliyle , özel tedavi görüyordu.
Sonra birgün pat diye gelip gitmeyi kesti. Evlenmiş olduğunu duyduk.
Arkadaşım , yüzünün yaniğindan daha ağır bir psikolojik travma yaşadı. Hala toparlanamadı, 8 sene oldu.
Ayşenurun da hikayesi öyle benzettim sanırım:)hayir yesim gaye gokyar dan bahsediyorum
kim gelip gitmeyi kesti
arkadaşınız mı anlamadım?
erkeğin yüzü yandı hastahaneye yattı sevgilisi olan arkadaşınız ziyareti kesti.Sonra erkek evlendi kız travma geçirdi.
olayı yanlış mı anlıyorum?
aaa çok yazık etmiş çocuğaErkek olan yanmıştı. Kız evlendi. Birden bire gelmeyi kesti ve sonra evlenmiş olduğunu öğrendik.
Daha önce sevgilimle ilgili konu açmıştım. Hatırlarsınız, gazi olmuştu iki ayağını kaybetmişti. Hala hastanede bu arada.
Çalışıyorum ama iş çıkışında oraya gidiyorum, eve öyle geçiyorum. Dün gece orada kaldım, sabah işe oradan geldim. Akşam yanındayken sigara içmeye çıktım, geldim oturdum kitap okuyorum.
Kokusunu almış tutturdu bende sigara içicem diye, yarım saat inatlaştık, sonra kıyamadım tekerlekli sandalye getirdim, kaldırmak için elimi belinin altına sokup sol omzundan tutmam lazım, kollarında yanıkları var biraz, acıdı diye bağırdı, özür dilerim 2 saniye sık dişini oturunca biticek acısı dedim.
Kavga kıyamet oturttum çıkardım dışarı. Kapının önündeyiz.
Kaldırım gibi yüksek bi çıkıntı var ben oraya oturdum, onuda önüme çektim sigarayla çakmağıda kucağına koymuştum. Sigarayı aldım ağzıma koydum, yaksana hayatım dedim elimlede kapattım rüzgar var diye, çakmağı çaktı koluma tuttu al bak yanık nasıl acırmış anlarsın belki şimdi dedi, şok oldum sen naptığının farkındamısın kendine gel dedim, anlaman için yaptım şimdi anla dokununca nasıl oluyormuş dedi. Şu sigaranı iç hemen içeri giricez dedim.
İçeri girdik, yatırdım yatağa tv kumandasını eline verdim. Bende oturdum kitap okumaya devam ettim. Sürekli gözlerim dolu doluydu zaten, konuşmadım 1 saat sonra yanına çağırdı gittim oturdum yatağa özürler diledi neden böyle olduğunu biliyosun istiyosan şimdi git hakettim yaptıklarına rağmen nasıl yaptım sana bunu dedi yaktığı yeri defalarca öptü hemşireyi çağırdı krem sürdürdü, tamam düşünme oldu bitti uyu artık dedim öptüm oturdum koltuğa, uyudu zaten sonra tekrar açılmadı konu..
Sizden ne konuda akıl istiyorum bende bilmiyorum, ayrılma gitmeme gibi bi düşüncem kesinlikle yok, ama herhangi birşey yapabilirmiyim, davranışım mı yanlış, bu kadar sakin davranmam doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?