Komik ama sinir bozucu bir konu esim

Soğuyacak kadar takmış olmanız bana normal gelmedi. Bence zaten eşinizi küçümsüyorsunuz o yüzden bazı şeyleri yavaştan gözünüze batmaya başlamış.Asıl mesele şiveli söylemesi değil bence

Benim kaynbabam da ciiovayt diyo .d.d.d ne olduğunu anlayan olur mu bilemem

Bir keresinde Arif Verimli, Müge Anlı'ya katılan bir konuğa "tükrükleerrrniz buraya kadar geliyor, bağırmayın" demişti. Ay benim dilime takıldı o, perdelerrrmiz diyordum bugün mesela. Tabi insanların yanında yapmıyorum Eşim gülüyor, o da yapar böyle şeyler. Ne bileyim, kalın L sesini çıkaramıyorum, konuşurken dikkat etmem gerekiyor düzgün söylemek için. Eşime battığını düşünmedim bu durumun. Yine de çoğu zaman özen gösteriyorum. Yani önemli olan, dili mi dönmüyor yoksa inadına mı yapıyor? Elinde olmayan bir şey için soğumamalı insan eşinden bence.

Benim de en sinir olduğum laf, heleki erkekte "ondansonracimina" berbat ötesi, aşırı korkunç bir kelime değil mi ya... Şive de değil bu saçma sapan birşey

Taklit yaparsaniz belki degisebilir ya da ikiniz icin eglenceli hale de gelebilir
+1 kesinlikle katılıyorum. benim eşimde marula maarul diyor çok garipsemiştim ilk duyduğumda a'yı uzatmasına. artık ben de maarul diyorum

Komik bence,insan güler yani.
Benim eşimde de bazı yanlış kelime kullanımları var gülüyorum mesela eğlenceli
Kas gevşetici demez kas gevşeltici der
Şarj aletine şarz aleti
Asgari ücrete askeri ücret

Bu sarZ denmesi beni o kadar rahatsiz ediyor ki mesajinizi okurken bile gerildim

Benim de en sinir olduğum laf, heleki erkekte "ondansonracimina" berbat ötesi, aşırı korkunç bir kelime değil mi ya... Şive de değil bu saçma sapan birşey
Benim eşim de bazen 10 cümlenin 8'ini "ondan sonra" ile bağlıyor, o her ondan sonra dedikçe araya 11 diye giresim geliyor ama yoo yoo iğrençleşmek istemiyorum

aynen benim eşimde öyle ailesi ile konuşurken otomatik şiveye bağlıyor işin ilginç tarafı aile üyeleri hepsi normalde şiveli konuşmuyor birbirleri ile öyle konuşuyor

Benim esimde namazliga namazlaaaaağ diyo ,takim cantasina takimm sandigi dio gecen bi uyuzlandim.sandik degil ona canta denir ilk defa sende duyuyorum takim cantasi diceksin dedim gecende sözlu yaptim bi alet sordum mahsus nerde diye takim cantasinda dedi . Kayinvalidemde tepsiye tespi, vefat etmis diyecegindede mefat etmis diyo hulme geliyo valla . Öcü ceeeee oyununuda öcee öcee diye oynattilar iki bebemide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…