- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Ayakkabilara doluyor ya ondan cikiyor o vicik sesi..haha ben konunun uzmani hale bakkaranlıktı anladı mı hiç bilmiyorum ama vıcık vıcık yürümeye başlamıştım pff iğrenç
anladıysada çaktırmadı..
Ben cocukken ev yaptiriyorduk koyde..evde ustalar var ve babam onlarla yemek yiyor yardim ediyor filan.tabi bende onun pesindeyim yas 6 filan..birgun onun dizlerinde oturmus ustalarla yemek yiyoruz.Ben durup dururken "ablamin cok guzel dantelli kilotlari sutyenleri var buyuyunce bende onlardan alicam"demistim..Ahh babamin yuz ifadesi ve adamlar:)))
Adama değişiklik olmuşturonun versiyonunu dinlemekte çok isterdim
ah ah.Eski işyerimde kendi işim olmadığı halde santrale geçiçi olarak bakmam söylenmişti. Telefonu yönlendirdiler bana. Kurda kuzu emanet etti denyolar.
Burçin isminde belli ki çok sık iletişim halinde olunan bir adam aradı. Bekleyin lütfen dedim. Kare tuşuna bastım, akabinde yanımdakine "Burçin isminde erkek mi olur?" dedim.
Dahili numarayı tuşlamaya çabalarken aslında o tuşa basmadığımı ve beklemeye almadığımı farkettim. Yüzüm renk değiştirdi tabi adam karşımdaymış gibi..
Adam mı? hiç bir şey demedi
Ayakkabilara doluyor ya ondan cikiyor o vicik sesi..haha ben konunun uzmani hale bak))
Aynısını bende yaşadım. Eşimin iş çıkış saatiydi. 2.5 yaşındaki kızım kapı açmaya bayılır. Genelde de alt kapı açıktır direk ev kapımız çalar. Kimse de gelmez bize apartman boş zaten. Babağ diye şarkı söyleyerek gitti. Bende babağ gelmiş babağ diye anırarak mutfaktan çıktım.çok güldüm buna..
geçmiş olsun .
tam oğlanın okuldan çıkış saati eşimde evdeydi bekliyoruz beraber. sonra zil çaldı eşim tamamen spontene şekilde kapıyı açıp geri geri gitti arkasına saklandı bende o öyle yapınca mutfak tarafına geçtim kapı açıldı ama kimse görünmüyor bizden yani amacımız neydi hala bilmiyorum.
ben oğlanı şaşırtayım diye iki kolum iki bacağım açık bir şekilde zıplayarak ve garip sesler çıkartarak kapının önüne zıpladım bir baktım herifin biri oğlan değilaynı hızla geri mutfağa kaçtım aaa diyerek. sonra eşim kapının arkasından çıktı adam kargocuymuş meğer eşim sanaymış kargo dedi ben mutfaktan bağırdım ben gelmem oraya bir daha diye eşim adama geveleyip duruyor çocuğa süpriz yapcaktık falan diye..
iki tane kazık kadar tip adam ne düşündü hakkımızda kimlere anlatıp güldü allah bilir
yine Allah korumuş. ucuz atlatmışsın.Matrix 5)))
Bende taa eskiden minibusten dusmustum..tam inecegim sofor gaza basiyor benim tek bacak yerdr teki merdivenlerde..bacak yerlerde surunuyor pantolon yirtilmis heryer kan revan..ve ben soktan ve utanctan sofore sadece "inecektim ben ama"diyebildim..simdi olsa adami yakasinda tutar atardim kapidan..))
Aynısını bende yaşadım. Eşimin iş çıkış saatiydi. 2.5 yaşındaki kızım kapı açmaya bayılır. Genelde de alt kapı açıktır direk ev kapımız çalar. Kimse de gelmez bize apartman boş zaten. Babağ diye şarkı söyleyerek gitti. Bende babağ gelmiş babağ diye anırarak mutfaktan çıktım.
Bi baktım adamın teki tip tip bakıyor. Üstüm başım kötü, elimde tencere yerin dibine girmiştim..o şok ile çocuğu yana kaydırıp suratına kapıyı kapattım.
Hala kim olduğunu neden geldiğini bilmiyorum.. :))
Aaa gecmis olsun sanada..valla tehlikeli bizim soforler direksiyon basina gecince hepsi birer thy pilotu saniyor kendini..))olan biz garibanlara oluyoryine Allah korumuş. ucuz atlatmışsın.
ben İETT den düştüm öyle.
sağ baş parmağım kırıldı. iki vida takıldı. iyileşince çıkardılar :)
Aaa gecmis olsun sanada..valla tehlikeli bizim soforler direksiyon basina gecince hepsi birer thy pilotu saniyor kendini..))olan biz garibanlara oluyoryine Allah korumuş. ucuz atlatmışsın.
yine Allah korumuş. ucuz atlatmışsın.
Ben de bir müddet inanamadım kendime. Ve travma oldu 7-8 ay kimseye mesaj atamıyordum
Bide bitane daha geldi aklıma.
Geçen hafta isten geç gelecem. Çok yoğunum.
Eşim de sürpriz yapmış evde yemek yapıyormuş haberim yok evde oldugundan.
Açtım kapıyı. Girdim yuruyorum mutfağın önünde bi kaydım. Yüzüstü düştüm dizlerimin ustune. Sola baktım. Aman Allah ım. Eşim ocağın basinda.yerler yağ.
Bu neeeee diye bir bagirisim var.
"Ya şu steak house daki gibi biftek yapacaktım. Daha pişmedi " demez mii
Ben bir müddet şok. Durdum ortalığa baktım. Mutfak dolaplarına elimi suruyorum yağ. Yerler aynı şekilde.
Gözlerim doldu sinirden. Sen nusret misin steak yapıyorsun. Sana ne steak 'ten diye bağırdığımı hatirliyorum.
Sonrasını anlatımıyım
Kizlar bu arada ben nisanlimla ilk buluşmamızda bi cafeye gittik. Orda iste başladık gibi birsey. Garsona rica ettik foto falan cekti. Çok ormantik ama öyle böyle değil. Bende fotolarda böyle yeni gelin gibi bakıyorum süzülüyorum çok masum cikayim diye ahahah biliyorum cunki ınstagramda falan paylasacak yada whatsappe profilfotosu yapicak. Neyse birkaç gün gecti. Bu fotolari paylaşmadı hicbiyerde. Bende bozuldum. Söylenmeye başladım hafiften. Bana fotolar silindi falan dio. Telefonu düşürdüm dio. Ozamanda çok yeniyiz. Bende diyorum tamam ozaman sen ınstagramdaki orasını burasını yaptırmis botox dudaklı arkadaşlarına gösterme beni falan krizlere girmeye basladim. Ufacık şey büyüdükçe büyüdü. Işte beni yanina yakistiramiyormusunlar yok ben kimimki beni paylaşacaksın arkadaşlarına gostericeksinlerahahahaha ayy komedi. En son patladı adam. Fotoları atti bana. Benim olduğu gibi icim gozukuyor. Flaştan dolayi siyah elbisemin ici apacik ortada. Bildigin sutyenim ortada ben çıplak gibiyim ahahahahaha o zaman çok utanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?