Komik mi komik..

Benim trajikomik bir anım var sizle paylaşmak istediğim.
İşyeri bize öğle yemekleri için yemek kartı veriyor fakat küçük bir mutfağımız var,evden getirip ısıtıp yiyebiliyoruz.
Evden küçük kutuların içine yemek doldurup götürüp yiyoruz.
Tabi içinde sabah sandvici,yoğurtu,ekmeği,meyvesi herşey var
Sabah evden çıkarken tüm kutularımı karton poşete koydum.Havada nasıl yağmurlu anlatamam.
Otobüse bindim,poşet ağır olduğu için yere koydum,e yerlerde sırılsıklam poşetin altı yumuşamış.Neyse 2 vasıta yapıyorum otobüsten indim,koşarak minibüse ilk adımımı atar atmaz benim yemekler minibüse saçılmasın mı!
Minübüs dolu,bir ben ayaktayım.Yere bir baktım ekmeklerim bir tarafta,meyvem bir tarafta en kötüsü ise bir adamın üzerine taze fasülyem döküldü Adamın üzerinden tek tek fasülyeleri aldımpoşet yırtılınca yerdeki tüm parçalanmış şeyleri birden kol çantama soktum.Çantam da yeni ve hediyeydiO kadar utandım ki yemekler saçılınca,hele insanların o bakışları,ne fakir bir kız evden yemek götürüyor demişlerdir O an yer yarılsaydı dedim yani Allahtan yolum uzun değildi,indim ama yüzüm kıpkırmızıİşyerine bir gittim çantamın içi,makyaj malzemelerim hep salça
Bu da benim böyle bir anımdır,ondan beri kutularımı bir de streç filme sarıp bez poşete koyuyorum

Universitede ogrenciydim hafta sonu ailemin yanina gitmistim o gün de eve misafir gelmisti tabi ben memnuniyetsiz sekilde kalktim kahve yaptim misafirlere.
Neyse kahveyi ikram ettim iceri gectim , misafir bir yudum aldı tuzlu kahve falan dedi espiri yapiyor sandik , babam bir yudum aldi kahveden nempol tuzlu bu kahve dedi .

Tabi ben geçiçi süreyle şok geçirdim kusura bakmayın falan filan dedim ama ne çare şeker koyacağıma tuzu koymuşum kahveye. Hemen kahveleri aldım yenisini yapıyım dedim yok dediler , misafirler gidene kadar ölü taklidi yapmıştım.

Fotoğrafçıda çalışırken çekmeceleri temizleyeyim dedim o ara müşteri geldi elimi yıkamadan yüzüme sürmüşüm. vesikalığını çekicim ama adam gülüp duruyor bu kadar gülmenize gerek yok dedim, size bakınca gülmemek elde değil dedi gidip aynaya baktım ki kapkara bir yüz

Cok guldum yaa

ohaaa :):)):):):):):::):):):):):

ay ne güldüm allah da sizi güldürsün ya

Tamam senin pembe atkini Nooption a gelen kargocu ile yollarim "-:)))
Gecmis olsun ama o semsiyeden hepimiz birer tane alalim kadinlar olarak baksana resmen savunma silahi gibiymis))

benim de sanırım en rezil olduğum an budur.
bir erkek bir kız kuzenimle avm ye gitmek için otobüse bindik. çamurluğa takıldım, çığlık attım düşüyorum diye. erkek olan kuzen çığlığıma geri döndü ve matrix deki o meşhur sahne yaşandı. kuzenin üstüne düştüm. beraber yere düşerken son anda koltukların kenarından tuttu da kafa göz dağılmadı :)

bütün yolcular koptu.biz de durakta inince koptuk :)

Allah iyiliğini versin. Yüz kaslarım gülmek için çabalarken kendimi kasıyorum çünkü etrafım insan dolu. Yüzüme bakan ağlamamaya çalışıyorum sanıp ne olduu diyecek şimdi..

Matrix 5)))
Bende taa eskiden minibusten dusmustum..tam inecegim sofor gaza basiyor benim tek bacak yerdr teki merdivenlerde..bacak yerlerde surunuyor pantolon yirtilmis heryer kan revan..ve ben soktan ve utanctan sofore sadece "inecektim ben ama"diyebildim..simdi olsa adami yakasinda tutar atardim kapidan..))

bir tane daha yazayım.. rezil olacam bu gidişle kk ya

lisedeyken okul çıkışıma sevgilim gelmişti. evin yolunu uzattık tabi sonra kendimi bir damla bıraksam ne olur ki sanki derken bulmuştum o damlayı durduramadım sevgiliyle el ele yürürken işemenin dayanılmaz sıcaklığı hayatımın en büyük rezilliklerinden biri olarak tarihteki yerini aldı

Tamam senin pembe atkini Nooption a gelen kargocu ile yollarim "-:)))
Gecmis olsun ama o semsiyeden hepimiz birer tane alalim kadinlar olarak baksana resmen savunma silahi gibiymis))
O kargocu o günden sonra işi birakmiş ahahahaha Nooption
O şemsiyelere karşı fobim var benim artik.. sanada çok geçmiş olsun canim. Güzel degerlendir zamanini. Bidaha eline geçmez okadar hafta evde kalmak. Gecsede bu sebebten dolayı geçmesin insAllah Çok kıskandım

Hahsha sevgilin ne yapti onu merak ettim damlalarin gole donustugunu gorunce yani?)))

ben olsam böyle eğlenceli işi bırakmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…