Komik mi komik..

Ay canim sanada gecmis olsun ama iyi fikirmis laminant ustunde kayma akilli kadin:))
Valla bende oyleyim depresyona girdim girecegim nerdeyse ve daha onumde haftalar var..daha iki hafta oldu biktim..
 
Ya adam resmen pusuda bekliyormus yakalamak icin..hep diyor zaten oda "normal olan birsey ben nasil rahatsam sende rahat ol"ayimiyim ben senin gibi dedim..kimsenin yaninda yapamam yani..o hicc umursamaz))
Erkeklerin hepsi aynı ya..

Bigün de call centerdım bi zamanlar. Müşterinin ismini bilgilerini falan alıyorum adam adını söyledi soyadı anlaşılmıyo. Şıblah cıblahğğ falan gibi sesler çıkarıyo. Adını gürleyerek söyleyen adam soyadını sesi içine kaçarak söylüyo. En son anlamıyorum zafer bey kodlayın bari dedim. Yok ben kodlamayım başka bi şey yapıcam şimdi farklı şekilde anlatıcam size dedi. Bende merakla dinliyorum :))

adam " hani giyinmiş var ya " dedi

Evet dedim

Adam" işte onun tam tersi"

Ben " yani soyunuk mu"

Adam " ayh Allah kahretmesin çıplak be kardeşim çıplak " diye isyan etti.

Tabi ben kahkaha atmamak için dudaklarımın yarısını yedim zor kapattım telefonu :)) ne gülmüştüm yaa
 
Ay canim sanada gecmis olsun ama iyi fikirmis laminant ustunde kayma akilli kadin:))
Valla bende oyleyim depresyona girdim girecegim nerdeyse ve daha onumde haftalar var..daha iki hafta oldu biktim..
Çok zor gerçekten tek ayağım olsaydı gene neyse birde kilolu olduğumdan hastaneye oraya buraya gitmekte sorundu beni taşımaları gerekiyordu pek utandım kac kişi zorla taşıyordu ama tabi ben öyle 2 ay falan yatmadım 1 ay sonra ayaktaydım biri çıktı gene yatmam gerekiyordu değneklerle gezmem gerekiyordu ben topuklarımda geziyordum iyiki tuttu kırıklar
 
Hahaha soyadi ciplak ha )))
Adam soylemek istememekte hakliymis ama sende anlamamakta..soyunukmu?))))
 
Hahaha soyadi ciplak ha )))
Adam soylemek istememekte hakliymis ama sende anlamamakta..soyunukmu?))))
Ay sorma yaa inan gülmekten zor yazdım. Bu call centerlıkta çok malzeme var çookkk.. ayy çok anlattım ya daha fazla işgal etmiyim ben. Çookkk geçmiş olsun canım Allah şifalar versin inşallah..
 
Ay o kilo problemi bende de var..ilk gun hastaneden eve geldigimde esime tut beni dedim hani tekerlekli sandalyeden kalkarken adam ikimizide dusuruyordu vinc lazim bana vinc:))
Zaten dusunce bu kadar kotu kirilmasinin nedeni belki de kilodur.o kadar agirligi kaldiramadi zavalli sag bacagim..aciyorum ona kimbilir nasil isyan ettiki kirildi boyle ))
Dusunsene bacak "az yede hizmetci tut benden bu kadar"diyor bana..
 
hahhahaha
Bende arkadaslarla az isletmiyorduk adamlari hamile kaldim hastane paralarimi bile odemeden kactin gittin diye aglak bir sesle ama biri ile baya konusmustum bi inanasi geliyordu bi gelmiyordu baya sorguluyordu kendini
 
hahhahaha
Bende arkadaslarla az isletmiyorduk adamlari hamile kaldim hastane paralarimi bile odemeden kactin gittin diye aglak bir sesle ama biri ile baya konusmustum bi inanasi geliyordu bi gelmiyordu baya sorguluyordu kendini
Hahaha ne gunlerdi..))
Bize gece yarisi "kocam vefat etti yarin helva yapmam lazim tarif verirmisiniz?"dedimde kadin tarif vermisti ya..yazik simdi uzuluyorum biraz..
Ne kotuymusuz )))
 
Bir akşam iş çıkışı eşimle arkadaşı beni almaya geldiler. Arkaya oturacagim ama kapıyı açtım tam oturacagim yerde kocaman bir çanta. içimden diğer taraftan bineyim diye geçirdim ve kapıyı kapatmamla arabanın hareket etmesi bir oldu. Arabanın arkasından türlü hareket yaptım nasıl derin sohbettelerse gormediler. Bari tlfn edeyim dedim. Eşimi arıyorum, beni arabada biliyor ya niye arıyorsun diyormus. Israrla arayinca dönüp arkalarına bakmislar. Arkadaş şok : Bismillah Bismillah diyip durmuş :)
 
Hahaha bu cok komik olmus ama ya haha:))))))
 
Bitane daha geldi aklıma gorumceme görücü geldii ilk defa kız bakmaya geliyolr birbirini begenirlerse isteme olayı olcak benim oglanda 6 aylık falan gorumcemle enişteyi ayni. odaya koydular konuşsunlar diye benide yanlarına oturttular görümcem guyya enişteye şirinlik yapck oğlumu kucağına aldı seviyo havaya atiyo biseyler yapiyo kendince çocuk okadar örselennce bir gaz çıkardı ben bile görümcem yaptı sandım ama bı kahkaha attım çocuğu alıp nasıl dışarı attım kendimi hala hatirlamiym gorumcemn surat ifadesi hiç gözümün önünden gitmiyo. Tabi bu evlenmeleri ne mani olmadi :)
 
Teyzem paçanga böreği yapacaktı, 2 kutu pastırma al gel dedi. Ben anladım 2 kilo. Şarküteriye gittim bizde o kadar pastırma yok dediler. Ben de market market dolaştım dünyanın pastırmasını aldım. Bir de söyleniyom 2 kiloyu daha yakalayamadım ama çok pahalı tuttu falan diye. Eve elimde poşet poşet pastırmayla gitmiştim.
 
Iyiki kayseriye kadar gitmeye kalkmamissin)))
Bu benim maydonoz hikayeme benzemis ikinci sayfada yazmistim)))
 
Bi tane daha geldi aklıma, ifşa olurum diye okuldan çok örnek veremiyorum, iş hayatından vereyim bi de.
İş görüşmesine gideceğim, adamlara ulaşmışım telefonlaşmışız randevulaşılmış filan.
Nasıl bir rahatlık artık bendeki bilmiyorum; kendi mesleğimden ayrılmışım, yeni ufuklara yelken açıyorum.
Öncesinde farklı kollarda birkaç iş başvurusu yapmışım, ki hepsi ayrı rezillik
Tecrübe soruyor adamlar "Yo valla bi şey bilmiyorum, alakam yok bu işle, burada öğrenirim diye geldim" filan modundayım.

Neyse son görüşmeye hazırlanıyorum ilandan bulmuşum kendi başıma buyruk gideceğim.
Annemler de sağ olsunlar çok moral verirler böylesi durumlarda "Gangsta, biz de gelelim arabada bekleriz, bak nedir necidir bilmiyoruz, adamlar bi şey yapmasınlar aman" filan Müge Anlı tadında içimi açıyorlar. Her ne ise atlattım gittim; ama öyle bir haldeyim ki, direkt hedefe kilitlenmişim, "O iş benim!" diyorum kendime ama tipim de nasıl pejmürde. Nedendir bilmiyorum, kendime kendimi mi ispatlıyorum, insan saçına başına iki fön çektirir yani, ev topuzuyla gitmiştim resmen.

Neyse sekreter kapıyı açtı "İş ilanı için gelmiştim" dedim, "Buyurun ben alıyorum başvuruları" filan dedi odasına götürüyor form için. Ben de "Patronlarınız burada mı?" dedim, boş mu bulundu artık, "Evet buradalar" dedi, normalde yok dedirten tipler (İşe girdikten sonra tanıdım ) "Tamam onlarla görüşeyim" dedim dinlemedim, kapıyı tıklattım girdim içeri.
Kibar kibar konuştum böyle böyle filan, benim de vaktim ona göre, şöyle fikirlerim var, ilgilenirseniz oturacağım tarzında. Adam da bi heyecana geldi, "Buyurun" filan dedi. Koltuklar deri, altımda şort. Bir koydum kendimi koltuğa "Caaartt" diye bir ses. Yellenme sesi gibi... Artık yellenmediğimi ispat için bir iki "Yerleşemedim" tarzı manevralarla aynı sesi çıkarmaya çalışıyorum Cart curt ses çıkıp duruyor. Adam da "Hiperaktif birisiniz galiba?" filan dedi
"Yok, ossurdum sanmayın diye yapıyorum" diyemedim tabi "Eh biraz" dedim.

Neyse konuşuldu edildi ve o gün bilmem kaç senelik işimi aldım. :)
Adam artık acıdı mı "Yazık la kimin çocuğuysa" deyip moral olsun diye mi işe aldı bilmiyorum. :)))
 
Ayyy Gangsta cok guldum buna ama ya ))
Ah o anlatisin var ya gercek bir komedi kitabi okur gibiyim.Gozumde canlaniyor o deri koltuklar o cikan ses senin o mahcup ama kendini ispatlama cabalarin hahaha:)))
Patron olsaydim bende alirdim seni ise kacarmi boyle eglenceli biri?)))
 
dakikalardir gülüyorum buna ya
 
Ya mükemmelsiniz kızlar ya gülüyorum saf saf eşim de neye gülüyorsun diyip duruyo cigar çıkacak evde:) anlatmayayım dedim ama anlatacam yani dayanamıyorum :) kardeşim 10 ben 15 yaşımızdayız.. Pazar günü evde soba yanıyor banyoları yapmışız.. Gevşedik haliyle :) rahmetli dedeciğim, anneannem, ben kardeşim oturuyoruz.. Ben sobanın başında oturmuşum tv izliyorum.. Kardeşim de koltukta.. Dedim ya banyo yapınca bi gevşeme geldi bana.. Neyse otururken otururken birden " zaaaaaart" diye bir pırt çıktı benden.. Ben hiç istifimi bozmadım.. Oturuyorken sen kardeşim artık benim yerime ne kadar utandıysa poposunu tutarak mutfağa annemin yanına koşmasın mı? :))) anneannemle dedem kardeşim yaptı sanıp kahakalarla güldüler.. Ben de onlara katıldım tabi:))) aklıma gelirse yazarım.. Bir osuruk anısı da benden olsun:)) takipteyim:)
 
Kizlar koptum yazilanlara

Birtane de ben anlatayim.ifsa olcam belki ama olsun

20 li yaslardayim.dayim evlenecek dugun hazirliklari yapiliyo.dugune birkac gun kala beni uyku tutmadı.annem evde yok babam da pc nin oldugu odada yatiyo.kizkardesim 1-2 saat kadar once ben
Yatiyorum iyigeceler deyip gitti.

Neyse actim bende pc yi gece gece 3 harflilerle ilgili konulari okuyorum tovbe tovbe.babam arada kafayi kaldirip kiziyo okuma sunlari git yat diye.ben iyice tirstim tabi.artik kalkip odaya da gidemiyorum.basladim babama yalvarmaya .baba ne olur beni yatagima gotur diye.babam kalkti biyandan kiziyo essek sipasi okuma demedim mi ben sana diye.

Neyse Ben onde babam arkada tin tin geldik odaya.kapiyi bi actim kizkardesim sac bas darmadagin kafayi da one egmis saclar rapunzelin saclari gibi (cok uzun ve gur saçları vardı bayagi da kiloluydu) dugunde giyinecegi abiyeyi deniyo.

Onu o halde görünce basmisim cigligi.babam onde ben arkada Bismillah diyerek bir kacisimiz vardi gormeniz lazim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…