- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Ay canim sanada gecmis olsun ama iyi fikirmis laminant ustunde kayma akilli kadin:))Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum çünkü mayısta iki ayağım bileklerden kırıldıbenimde kalkmam yasaktı ama dayanamıyordum halıları kaldırıp laminant üstünde yastıkla sürünerek gezdim dizlerimin üstünde hep görüntüm çok komikti gülüyorlardı bana
Evde tıkılma olduğun yerden kalkamama çok zor ben gibi kadın sonrasında depresyona girdim
Erkeklerin hepsi aynı ya..Ya adam resmen pusuda bekliyormus yakalamak icin..hep diyor zaten oda "normal olan birsey ben nasil rahatsam sende rahat ol"ayimiyim ben senin gibi dedim..kimsenin yaninda yapamam yani..o hicc umursamaz))
Çok zor gerçekten tek ayağım olsaydı gene neyse birde kilolu olduğumdan hastaneye oraya buraya gitmekte sorundu beni taşımaları gerekiyordu pek utandım kac kişi zorla taşıyorduAy canim sanada gecmis olsun ama iyi fikirmis laminant ustunde kayma akilli kadin:))
Valla bende oyleyim depresyona girdim girecegim nerdeyse ve daha onumde haftalar var..daha iki hafta oldu biktim..
Hahaha soyadi ciplak ha )))Erkeklerin hepsi aynı ya..
Bigün de call centerdım bi zamanlar. Müşterinin ismini bilgilerini falan alıyorum adam adını söyledi soyadı anlaşılmıyo. Şıblah cıblahğğ falan gibi sesler çıkarıyo. Adını gürleyerek söyleyen adam soyadını sesi içine kaçarak söylüyo. En son anlamıyorum zafer bey kodlayın bari dedim. Yok ben kodlamayım başka bi şey yapıcam şimdi farklı şekilde anlatıcam size dedi. Bende merakla dinliyorum :))
adam " hani giyinmiş var ya " dedi
Evet dedim
Adam" işte onun tam tersi"
Ben " yani soyunuk mu"
Adam " ayh Allah kahretmesin çıplak be kardeşim çıplak " diye isyan etti.
Tabi ben kahkaha atmamak için dudaklarımın yarısını yedim zor kapattım telefonu :)) ne gülmüştüm yaa
Ay sorma yaa inan gülmekten zor yazdım. Bu call centerlıkta çok malzeme var çookkk.. ayy çok anlattım ya daha fazla işgal etmiyim ben. Çookkk geçmiş olsun canım Allah şifalar versin inşallah..Hahaha soyadi ciplak ha )))
Adam soylemek istememekte hakliymis ama sende anlamamakta..soyunukmu?))))
Ay o kilo problemi bende de var..ilk gun hastaneden eve geldigimde esime tut beni dedim hani tekerlekli sandalyeden kalkarken adam ikimizide dusuruyordu vinc lazim bana vinc:))Çok zor gerçekten tek ayağım olsaydı gene neyse birde kilolu olduğumdan hastaneye oraya buraya gitmekte sorundu beni taşımaları gerekiyordu pek utandım kac kişi zorla taşıyorduama tabi ben öyle 2 ay falan yatmadım 1 ay sonra ayaktaydım biri çıktı gene yatmam gerekiyordu değneklerle gezmem gerekiyordu ben topuklarımda geziyordum iyiki tuttu kırıklar
Benimde buna benzer bir anim var sen yazinca aklima geldi..
Genciz tabi ve o yillarda cep telefonu internet filan hak getire..ev telefonundan gecenin bir yarisi sirf eglence olsun diye kuzenimle ikimiz rastgele biyerleri arayip isletirdik..
Kocam oldu helva tarifi verirmisinize kadar yaptik siz dusunun..
Bir gece cok hos bir ses tonuna sahip bir cocuk cikti uzun uzun sohbet ettik ve ertesi gun bulusmaya karar verdik.
Bulusunca nasil tanirim seni dedi ne giyecegimi tipimi filan tarif ettim.cunku eminim o cokkk yakisikli..
Neyse oturduk masaya kuzenimle bekliyoruz.Bir adam geldi yas belki 40 ve ben henuz 17 tip desen o bicim yaka bagir acik boynunda altin zincir ustunde parlak eflatun bir takim elbise..
Bana adimi soyluyor tepeme dikilmis...gozunun icine baka baka yok ben o degilim dedim.o hala israr ediyor.degilim diyorum bende. Ama bariz belli zaten benim konustugu..neyse kos kos gitti bu kendi kendine kavga ederek.
Bidaha da kimseyle randevulasmadim telden..
Hahaha ne gunlerdi..))hahhahaha
Bende arkadaslarla az isletmiyorduk adamlari hamile kaldim hastane paralarimi bile odemeden kactin gittin diye aglak bir sesleama biri ile baya konusmustum bi inanasi geliyordu bi gelmiyordu baya sorguluyordu kendini
Hahaha bu cok komik olmus ama ya haha:))))))Bir akşam iş çıkışı eşimle arkadaşı beni almaya geldiler. Arkaya oturacagim ama kapıyı açtım tam oturacagim yerde kocaman bir çanta. içimden diğer taraftan bineyim diye geçirdim ve kapıyı kapatmamla arabanın hareket etmesi bir oldu. Arabanın arkasından türlü hareket yaptım nasıl derin sohbettelerse gormediler. Bari tlfn edeyim dedim. Eşimi arıyorum, beni arabada biliyor ya niye arıyorsun diyormus. Israrla arayinca dönüp arkalarına bakmislar. Arkadaş şok : Bismillah Bismillah diyip durmuş :)
Iyiki kayseriye kadar gitmeye kalkmamissin)))Teyzem paçanga böreği yapacaktı, 2 kutu pastırma al gel dedi. Ben anladım 2 kilo. Şarküteriye gittim bizde o kadar pastırma yok dediler. Ben de market market dolaştım dünyanın pastırmasını aldım. Bir de söyleniyom 2 kiloyu daha yakalayamadım ama çok pahalı tuttu falan diye. Eve elimde poşet poşet pastırmayla gitmiştim.
Iyiki kayseriye kadar gitmeye kalkmamissin)))
Bu benim maydonoz hikayeme benzemis ikinci sayfada yazmistim)))
Ayyy Gangsta cok guldum buna ama yaBi tane daha geldi aklıma, ifşa olurum diye okuldan çok örnek veremiyorum, iş hayatından vereyim bi de.
İş görüşmesine gideceğim, adamlara ulaşmışım telefonlaşmışız randevulaşılmış filan.
Nasıl bir rahatlık artık bendeki bilmiyorum; kendi mesleğimden ayrılmışım, yeni ufuklara yelken açıyorum.
Öncesinde farklı kollarda birkaç iş başvurusu yapmışım, ki hepsi ayrı rezillik
Tecrübe soruyor adamlar "Yo valla bi şey bilmiyorum, alakam yok bu işle, burada öğrenirim diye geldim" filan modundayım.
Neyse son görüşmeye hazırlanıyorum ilandan bulmuşum kendi başıma buyruk gideceğim.
Annemler de sağ olsunlar çok moral verirler böylesi durumlarda "Gangsta, biz de gelelim arabada bekleriz, bak nedir necidir bilmiyoruz, adamlar bi şey yapmasınlar aman" filan Müge Anlı tadında içimi açıyorlar. Her ne ise atlattım gittim; ama öyle bir haldeyim ki, direkt hedefe kilitlenmişim, "O iş benim!" diyorum kendime ama tipim de nasıl pejmürde. Nedendir bilmiyorum, kendime kendimi mi ispatlıyorum, insan saçına başına iki fön çektirir yani, ev topuzuyla gitmiştim resmen.
Neyse sekreter kapıyı açtı "İş ilanı için gelmiştim" dedim, "Buyurun ben alıyorum başvuruları" filan dedi odasına götürüyor form için. Ben de "Patronlarınız burada mı?" dedim, boş mu bulundu artık, "Evet buradalar" dedi, normalde yok dedirten tipler (İşe girdikten sonra tanıdım) "Tamam onlarla görüşeyim" dedim dinlemedim, kapıyı tıklattım girdim içeri.
Kibar kibar konuştum böyle böyle filan, benim de vaktim ona göre, şöyle fikirlerim var, ilgilenirseniz oturacağım tarzında. Adam da bi heyecana geldi, "Buyurun" filan dedi. Koltuklar deri, altımda şort. Bir koydum kendimi koltuğa "Caaartt" diye bir ses. Yellenme sesi gibi...Artık yellenmediğimi ispat için bir iki "Yerleşemedim" tarzı manevralarla aynı sesi çıkarmaya çalışıyorum Cart curt ses çıkıp duruyor. Adam da "Hiperaktif birisiniz galiba?" filan dedi
"Yok, ossurdum sanmayın diye yapıyorum" diyemedim tabi"Eh biraz" dedim.
Neyse konuşuldu edildi ve o gün bilmem kaç senelik işimi aldım. :)
Adam artık acıdı mı "Yazık la kimin çocuğuysa" deyip moral olsun diye mi işe aldı bilmiyorum. :)))
dakikalardir gülüyorum buna yabenim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?