Komik mi komik..

Sabah sabah kalktım sayfaları bitirmeye çalışıyorum, çok yaşayın siz e mi :)

Ben de bir tane anlatayım.

Üniversitedeyiz, otobüsün en arkasında ayakta gidiyoruz. Otobüs yokuş çıkarken birden ani bir fren yaptı sonra hızla devam etti. Ben o frenin etkisiyle arkamdaki çocuğu otobüsün duvarına yapıştırdım, otobüs yukarı doğru hareket ettiğinden bizi arkaya doğru ittiriyor bir türlü kurtulamıyoruz o pozisyondan, yokuş bitip şöför hız kesene kadar o rezil durumda kalmıştık. Utancımdan çocuğun kim olduğuna bile bakamamıştım, ama arkadaşlarının "OOOOOOO ajdjsjsjaja " larını hayırlıyorum

Bizim dublax evin merdivenleri ahşaptır.Bizim görümcenin yaramaz oğlu merdivenin birini kırdı.Eşimde uzun süre tamir ettirmedi orayı.Naıl oldu bilmiyorum birgün üst kata bişey almaya çıktım tam inecek iken ayagım o kırık basamağa denk geldi benim kafa aşağıda bacaklar yukarıda sanırım 10 basamak düştüm.Gerisini hatırlamıyorum bile.İyimisin diye toplandı bizimkiler başıma hastaneye götürecekler ihhhhhhhhhhh iyiyimmmmmmm geberiyorum sanırımmmmm dedim :))))

Benim de bir sürü komik anım vardır normalde cıvıl cıvıldım.ama iş ve sehir degisikligi yaptık.o kadar dertliyim ki.bir daha hic mutlu olamayacak gülemeyecek gibi hissediyorum kendimi.üstelik bu degisikligi ben istedim ve olsun diye kendimi parcaladim resmen.geri donüsü de eşim istemiyor artık.

Aslında demem o ki her sey zamanla.aglayıp duruyorum dediniz ya.depresyonda biri olarak sizi cok iyi anlıyorum.en azından bir kaç aya eski hayatınıza döneceksiniz.bense arkadaşlarımı evimi huzurumu bırakıp geldim (( offff cok dertliyim demistim dimi )) sizi de kararttım kusura bakmayın

Cok geçmiş olsun .mutluluktan aglayacagımiz saglikli günlerimiz olsun insallah...

öyle demeyin, mesleğiniz gereği mi değişiklik oldu, nerden nereye gittiniz kac zamandır oradasiniz, elbette alışma süreniz olacaktır..

öyle demeyin, mesleğiniz gereği mi değişiklik oldu, nerden nereye gittiniz kac zamandır oradasiniz, elbette alışma süreniz olacaktır..

Teşekkür ederim desteginiz için.evet meslegim geregi oldu.ama eşimle biz istedik.hayalimizdi ve yıllarca bunun için cabaladık.bulundugumuz yer pek cok acıdan eski yerimizden iyi.kızımızın okulu ve egitimi acısından da.ama alısamıyorum.1 aydır buradayız.bazı seylerin degeri kaybedince anlasılır ya öyle birsey galiba benimki.hayırlısı ne diyeyim.

Ay o üç harfli şeysi bizde de var üni. maceralarının arasında.
Ben ki korkuyla bir insan ağzının ve gözünün o kadar açılabildiğini bilmezdim

Anlatsam mı anlatmasam mı düşünüyorum; çok yazdım, bi de uzun... İyice rezil ettim kendimi. :)

Cok ama cok gecmis olsun oncellikle..
Anilara koptum iyi ki acmissiniz boyle bir konu.

*
Ortaokul zamani okul cikisi babamin is yerine ugradik annemle alisverise gitcez. Neyse babamin misafiri de var. Yemek yiyin de gidin va diyor. Iste sunlar sunlar var soyleyeyim vs.
Ekmek arasi doner ekmek arasi bilmem ne..
Annem abartisiz 4-5 kere sordu ne yicen ekmek arasi tavuk mu kofte mi diye.. Artik bana gelmislerdi. En son ekmek arasi mi pudra deyisine "yok bacak arasi "demisim ama laf agzimdan cikti herkes sus pus babam kizarik . ben hala agzimdan cikti ama laf nereye gitti farkinda degilim. Neyse yemekleri yedim ciktik annem yolda bana bir guzel giydirmisti ne bicim kizsin misafirin yaninda lafa bak. O nasil soz koca kiz yakisiyor mu vs hala man kafam ne dedim ki diyorum dusununce idrak etmistim ahahha
Hala unutamam bu rezilligimi.

İfşa olmam inşallah.
Çok spesifik anları paylaştım bi de, biri tanımazsa öbürü tanıyacak korkuyorum

Elimden geldiğince kapalı ve kısa anlatmaya çalışayım.
Üni. 1 ya da 2, bahar şenlikleri zamanına denk geliyor. Bi de tatil organizasyonları yapılır bilirsiniz, hani işte üni. gençleri toplanır fix bilindik tatil yörelerine kamping için gidilir ya da öyle basit organizasyonlar vs yapılır...
Bizim arkadaşlar ayarlamışlar ucuzluktan, nisan ayları idi sanırım hava yenice yumuşamış.
İşte "Şuraya gideceğiz 2 gün 3 gece, sahilde ateş yakarız" vs girdiler kanımıza.
(Şimdi yasaklanmış sahilde ateş yakma olayları, o senelerde serbestti)
Neyse pazarlık edildi ayarlandı, biz kızlı erkekli karışık yola çıktık iki araba kiralayıp.

Yerleştik ettik, zaten kim nerede kalacak bi gerginlik yaşandı; iki arkadaş biraz bi artizlendiler birbirlerine.
"Hadi odaya mı tıkılacağız" dendi çıkıldı aynı akşam. Biz keşfe çıktık oraları, sahile doğru gidiyoruz. Yerin adını vermeyeyim de bilen bilir, antik mezar içinden geçilip gidiliyor sahile (Tabi şu an yol değişmediyse)

Yolda sohbet konumuz da elbette mezarlıklar, ruhlar, cinler...
İki arkadaş da öyle bir tartışmaya girdiler ki "Hayır cinlerin gözü yeşil olur" ,öbürü der "Olm kırmızı olur" filan, sanki bire bir cinlerle görüşüyorlar her gece öyle bir konuya hakimiyet, öyle iddialaşmalar filan. Biz de muhabbete katılıyoruz matrak geçiyoruz "Ben korkmam olm, yok yav ne korkacam" tarzında.

Bizimle aynı dönem gelen başka öğrenci grupları da var, zaten üni. gençliği için uğrak bi yer.
Önümüzden de bi grup gidiyor, el fenerleri var adamlar hazırlıklı gelmişler. Biz dımdızlak çıkmışız, karanlıkta ne kadar göreceksek artık, sıfır ışıklandırma, bilmediğimiz yolda cinleri tartışarak yürüyoruz parmak arası terliklerle filan.
Arkadaşın biri dedi "Öndeki gruba biraz daha yaklaşalım ışıklarından faydalanalım" ... Elimizde o zamanın teknolojisi dandik cep telefonları, kar etmiyor ışık o zifiri karanlıkta.

Adamlara doğru hızlandık derken, bir anda ışıkları bir kayboldu, pata pata sesler, çalı sesi, terlik sesi.
Ben de gerildim "La yabani hayvan filan mı geldi?" diye, ama çığlık da atmadılar.
Biz öylece bi durduk orada olayı anlamaya çalışıyoruz, göz gözü görmüyor, zaten grubun hıyar tipi tlefon ışığını suratına tutup böö filan yapıyor, saçma haller...

1 dk geçti geçmedi bilmiyorum, ileride kırmızı bir nokta şeklinde ışık görünüyor çalılık gibi bir yerden, bi görünüyor bi kayboluyor. Bacaklarımın birbirine vurduğunu hissettim korkudan "X... Cinler ne renk gözlüydü?" dedi. Öbürleri de görmüş, hepsi "Kırmızı" diyorlar ama içimize sçıyoruz öyle bi ses tonu.

Aniden ışıklar yandı çığlık bağrık "Aaaaaaa" diye üzerimize bi şeyler koşuyor; artık orada kelime-i şehadet getirenler mi dersiniz, ben zaten bademciklerime kadar korkudan içim dışımda artık ne haller... Sonra kahkahalar...
Önümüzde giden grup bize eşek şakası yapmış ve o gördüğümüz kırmızı ışık da kameranın rec ışığıymış. Bizi kayda almışlar bi de o halde. İzledik hep beraber sahile geçince; arkada iki arkadaş o artizlenenler filan öyle bir şekle girmiş öyle bir sarılmışlar ki hani ertesi güne ilk uçakla Hollandaya kaçıp birlikte yıldırım nikahı kıyacaklar gibi
Ne rezil hareketler; cidden ama öyle şaka insan evladına yapılmaz. Bi de kaydetmişler...
Israr kıyamet sildirdik artık izledikten sonra.

Devamı da var sahilde olanlar. Ateşi yakıp filan... Uzun kaçtı onu da gün içinde anlatırım.
Böyle işte.

Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şafi ismi şerifiyle şifa versin.

Ben orta 3'e giderken başıma gelen komik bir olay var. Anlatayım belki iyi gelir.
Fen Bilimleri dersindeyiz hocamız bizi laboratuvar'a götürdü.
Sınıf 50 kişi ve sadece 3 kişi dersi dinliyor. Bu 3 kişinin içinde bende varım tabi.
Hoca susun dedikçe sınıf azıtıyor, daha çok konuşuyor.
Hoca bir sinirlendi yürüyün sınıfa, size bundan sonra laboratuvar falan yok diye bağırmaya başladı.
Ama öyle sinirli ki anlatamam. Sonra okul bahçesinden sınıfa koşa koşa gidiyoruz . Hoca bağırıyor hadi çabuk çabuk diye.
Ben sinirlendim birden tamam yaaa ne itip bağırıyorsun gidiyoruz işte dedim.
Bunu dememle hocayla göz göze gelmem bir oldu.
Yüzüm utançtan kıpkırmızı oldu tabi.
Hocadan sessiz sedasız özür dileyip, sınıfa doğru koşmaya devam ettim

Anlat anlat cok guldum senin maceralarina da:)

Ay gozumde canlandi resmen ne guldum ya cok yasayin

Ah cok uzuldum boyle hissetmenize.Insallah en kisa surede kendinizi daha iyi hissedeceginiz gunler gelir..uzulmeyin herseyin basi saglik..

Çok güldüm ya

Şimdi babam eve geliyor annem ile konuşuyurlar bende diğer odada duyuyorum demeyeyim de uyduruyorum
Babam anneme bugün iki genç arabada arkada oturmuş yani resmen sevişiyorlardi demiş bende odadan koşarak geldim baba bizimkiler herhalde dedim
Rasim Esra neye seviniyorlardı acaba? Bende yakında sevineceğim dedim:)))))
Olayin aslı bir sınav sonucu bekliyoruz babam "resmen sevişiyorlar" diyor bende Rasim Esra seviniyor diye anlıyorum
Bunlar benim arkadaşlar babamda tanıyor
Deli bu kız dedi babam
Niye baba sen benim sevinmesi istemiyormusun diyorum!

Son düzenleme:

Birsey anlamadım

ortak kullanım alanlarındaki tuvaletlerden hep tiksinti duymuşumdur ve her seferinde eğer alafranga ise klozetin üzerini çepeçevre tuvalet kağıdığla örterek olaya başlarım. birgün işyerimdeyken bu işlemi yapıp ellerimi yıkayıp çıktım, uzun koridorda yürüyerek sekreterin olduğu bölüme gidip bana gelen faxları aldım ve sekreterin bana bakarak kahkalarla gülmeye başlamasıyla irkildim. ne olduğunu sorduğumda o arkandaki kuyruk ne öyle, yeni moda mı diyerek kahkahalarına yenilerini ekledi. arkama dönüp baktığımda gördüğüm şey donup kalmama sebep oldu, klozetin üzerine serdiğim tuvalet kağıtlarından bi uzun parça giysime sıkışmak suretiyle arkamda kuyruk oluşturmuş ve ben o uzun koridordan, her biri camakenli bölmelerden oluşan çalışma bölümlerinin önünden salak manken edasıyla ve hatta o gün itibariyle çok şık olduğumu düşünerek geçmiştim ve muhtemelen pek çok kişi bu komik durumuma arkamdan gülmüştü. o gün mümkünse yok olmak, uzak doğuda bi köye ışınlanmak istedim ama olan olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…