- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Benim de bir sürü komik anım vardır normalde cıvıl cıvıldım.ama iş ve sehir degisikligi yaptık.o kadar dertliyim ki.bir daha hic mutlu olamayacak gülemeyecek gibi hissediyorum kendimi.üstelik bu degisikligi ben istedim ve olsun diye kendimi parcaladim resmen.geri donüsü de eşim istemiyor artık.
Aslında demem o ki her sey zamanla.aglayıp duruyorum dediniz ya.depresyonda biri olarak sizi cok iyi anlıyorum.en azından bir kaç aya eski hayatınıza döneceksiniz.bense arkadaşlarımı evimi huzurumu bırakıp geldim(( offff cok dertliyim demistim dimi )) sizi de kararttım kusura bakmayın
Cok geçmiş olsun .mutluluktan aglayacagımiz saglikli günlerimiz olsun insallah...
öyle demeyin, mesleğiniz gereği mi değişiklik oldu, nerden nereye gittiniz kac zamandır oradasiniz, elbette alışma süreniz olacaktır..
Kizlar koptum yazilanlara
Birtane de ben anlatayim.ifsa olcam belki ama olsun
20 li yaslardayim.dayim evlenecek dugun hazirliklari yapiliyo.dugune birkac gun kala beni uyku tutmadı.annem evde yok babam da pc nin oldugu odada yatiyo.kizkardesim 1-2 saat kadar once ben
Yatiyorum iyigeceler deyip gitti.
Neyse actim bende pc yi gece gece 3 harflilerle ilgili konulari okuyorum tovbe tovbe.babam arada kafayi kaldirip kiziyo okuma sunlari git yat diye.ben iyice tirstim tabi.artik kalkip odaya da gidemiyorum.basladim babama yalvarmaya .baba ne olur beni yatagima gotur diye.babam kalkti biyandan kiziyo essek sipasi okuma demedim mi ben sana diye.
Neyse Ben onde babam arkada tin tin geldik odaya.kapiyi bi actim kizkardesim sac bas darmadagin kafayi da one egmis saclar rapunzelin saclari gibi (cok uzun ve gur saçları vardı bayagi da kiloluydu) dugunde giyinecegi abiyeyi deniyo.
Onu o halde görünce basmisim cigligi.babam onde ben arkada Bismillah diyerek bir kacisimiz vardi gormeniz lazim
Yaz yaz yaz :)Ay o üç harfli şeysi bizde de var üni. maceralarının arasında.
Ben ki korkuyla bir insan ağzının ve gözünün o kadar açılabildiğini bilmezdim
Anlatsam mı anlatmasam mı düşünüyorum; çok yazdım, bi de uzun... İyice rezil ettim kendimi. :)
Yaz yaz yaz :)
Anlat anlat cok guldum senin maceralarina da:)Ay o üç harfli şeysi bizde de var üni. maceralarının arasında.
Ben ki korkuyla bir insan ağzının ve gözünün o kadar açılabildiğini bilmezdim
Anlatsam mı anlatmasam mı düşünüyorum; çok yazdım, bi de uzun... İyice rezil ettim kendimi. :)
Ben akşamları işten çıkışta işyerinin servisine binip eve gidiyorum.
Yine bi gün işten erken çıktım baktım servisin Işıkları fln kapalı şoför abi de içinde Yok.
Ön koltuğa oturur oturmaz bi an da nasıl içimden geldiyse bağıra bağıra muratgilin damından atlayamadım diye kendimce nağmeler gırtlaklar ekleyerek şarkı söylüyorum..
Arkadan bi öksürük sesi geldi ..
o an gerçekten ölmek istedim arkama utancımdan kim vardı diye bile bakamadım ..
Şarkıyı sesimi azaltarak sonlandırdım
Ah cok uzuldum boyle hissetmenize.Insallah en kisa surede kendinizi daha iyi hissedeceginiz gunler gelir..uzulmeyin herseyin basi saglik..Benim de bir sürü komik anım vardır normalde cıvıl cıvıldım.ama iş ve sehir degisikligi yaptık.o kadar dertliyim ki.bir daha hic mutlu olamayacak gülemeyecek gibi hissediyorum kendimi.üstelik bu degisikligi ben istedim ve olsun diye kendimi parcaladim resmen.geri donüsü de eşim istemiyor artık.
Aslında demem o ki her sey zamanla.aglayıp duruyorum dediniz ya.depresyonda biri olarak sizi cok iyi anlıyorum.en azından bir kaç aya eski hayatınıza döneceksiniz.bense arkadaşlarımı evimi huzurumu bırakıp geldim(( offff cok dertliyim demistim dimi )) sizi de kararttım kusura bakmayın
Cok geçmiş olsun .mutluluktan aglayacagımiz saglikli günlerimiz olsun insallah...
Tesekkur ederim canim evet iyi oldu valla dunden beri cok guluyorum:))Konu sahibi geçmiş olsun, iyi ki böyle bir konu açmışsınız Allah razı olsun
Çok güldüm yaçok güldüm buna..
geçmiş olsun .
tam oğlanın okuldan çıkış saati eşimde evdeydi bekliyoruz beraber. sonra zil çaldı eşim tamamen spontene şekilde kapıyı açıp geri geri gitti arkasına saklandı bende o öyle yapınca mutfak tarafına geçtim kapı açıldı ama kimse görünmüyor bizden yani amacımız neydi hala bilmiyorum.
ben oğlanı şaşırtayım diye iki kolum iki bacağım açık bir şekilde zıplayarak ve garip sesler çıkartarak kapının önüne zıpladım bir baktım herifin biri oğlan değilaynı hızla geri mutfağa kaçtım aaa diyerek. sonra eşim kapının arkasından çıktı adam kargocuymuş meğer eşim sanaymış kargo dedi ben mutfaktan bağırdım ben gelmem oraya bir daha diye eşim adama geveleyip duruyor çocuğa süpriz yapcaktık falan diye..
iki tane kazık kadar tip adam ne düşündü hakkımızda kimlere anlatıp güldü allah bilir
Şimdi babam eve geliyor annemesela konuşuyurlar bende diğer odada duyuyorum demeyeyim de uyduruyorum
Babam anneme bugün iki genç arabada arkada oturmuş yani resmen sevişiyorlardi demiş bende odadan koşarak geldim baba bizimkiler herhalde dedim kim? Rasim Esra neye seviniyorlardı acaba? Bende yakında sevineceğim dedim:)))))
Oyayin aslı bir sınav sonucu bekliyoruz babam resmen sevişiyorlar diyor bende Rasim Esra seviniyor diye anlıyorum
Bunlar benim arkadaşlar babamda tanıyor
Deli bu kız dediğin babam
Niye baba sen benim sevinmesi istemiyormuş diyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?