Komik mi komik..

Hahahah

Sabah okudum bu saate kadar aklıma geldikçe gülüyorum ya Allahda sizi güldürsün

bende birkaç sene önce merdivenlerden uçmak sureti ile bağlarımı koparmıştım. yerçekimini keşfetmem bunun sonunda oldu. uzun süren alçı macerasında sıkıntıdan patladığımı hatırlıyorum. komikli anı malesef aklıma gelmedi :):)

Ay o oluyor dimi bir bayramda eltilerim dediler beraber bir fotoğraf çekilelim.İyi,poz verdik, eşim benim telefonla çekiyor,iyi,çekti, o ara yemek telaşı başladı,bakamadık resimlere.Bir ara bakayım dedim,ne göreyim,sanki üzerime tül giymişim,gayet transparan bir resim,ama biri öyle,diğerleri normal,gözlerime inanamadım,sildim hemen ama hala bana mı öyle geldi diyordum,demekki oluyormuş

Geçmiş olsun öncelikle:)
Hastanede çalıştığım dönemde bulunduğumuz katta çok çalışma odası var. Bizim kapıda açık durmak zorundaydı. İster istemez koridorda meydana gelen olaylarda kendinde söz hakkı buluyorsun.
Karşımdaki oda kapalı bir adam geldi açmaya çalışıyor zorluyor da zorluyor. Ben dedimki "kapı kilitli niye israr ediyorsunuz" adamın cevabı "burası benim odam"
Gene birgün asansör bozuk adamın biri geldi sürekli aşağı yukarı düğmelere basıyor. Dedim ki "bozuk neden basıyorsunuz " adamın cevabı "tamire geldim"
Sonra dersimi aldım üzerime vazife olmayan konulara karışmayacağım dedim:)

Arkadaşım anlatmıştı.10 yaşlarında falanmış.Kuzeninin söz akşamı damat bir heyecanlı,tuvalete gidip duruyormuş,tuvaletten bir gelmiş,herkes kendi halinde,ama bizim arkadaş ta karşıdan seslenmiş,enişteeeee,dükkanlar açık kalmııış adam arkasını dönmüş fermuarı çekmeye çalışıyormuş ama alı al,moru mor

Ben okul dönüşü arkadaşıma gitmiştim çoraplarım kokuyo olabilir diye ayakkabıyla girmiştim arkadaşım biz çıkarıyoruz dediğinde aa biz ayakkabıyla geziyoruz evde niye çıkaralım ne olucak ki gibi hareketler yapmıştım ayakkabıya halıyla bassam annem terlikle kovalar ama sırf ayaklarım kokuyo diye böyle bi yalan uydurmuştum

Sen daha ifşa olmadın mı grubun yüz karası?

Sen daha ifşa olmadın mı grubun yüz karası?

Ay sondu, daha da kendimden anlatmam
Ama yani yine de olay yerinde kaldık ne kadar korktuysak da.
Birkaçımız direkt arazi oldulardı, adamlar yok, olayın şokuyla depara kalkıp gerisin geri koşmuşlar. :)
Neyse, benden bu kadar. Komikli videolar neyim atarım gari ancak

Hayır canım sana öyle gelmedi bende şok geçirdim. Bende çıplak gibiydim

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. İlkokuldayken resim yarışmalarına katılırdım, okul sonrası saatlerce resim yapardım bir gün kafam öyle yanmış ki erkeklerin tuvaletine girmiştim diyorum bu ne ya! Tuvalet ne zaman değişti, arkadaşlarımdan birinin kardeşiyle de denk gelmez miyim Koşarak uzaklaşmıştım

Hemen anlatim bi tane ben bayağı gülmüştüm :)) Ben üni okuyorum, sevgilimde çalışıyo o zamanlar İstanbul’daydı ben de sık sık yanına gider kalırdım. Bi defasında yine yanındayım kahve yaptık oturduk balkonda içiyoruz. Bitirdim kahvemi biraz elimi kirlettim kalkıp yıkamaya da üşendim :)) Tepsi de bi bardak su vardı elimi soktum bardağın içine güzelce yıkadımm. Birkaç dk geçti aradan bi baktım erkek arkadaşım suyu aldı içiyo O suyu bitirene kadar öldüm gülmekten Garibim bi de saf saf bakıyor elimi yıkadığımı söyleyince o yüz ifadesi ay hala gülüyorum

Eski eşime şaka yapacaktım güya. Oğlumu doğurdum 2 aylık falan. Sözde gebelik testi yaptım bak çift çizgi çıktı diyeceğim. Bebek çok küçük haliyle çocuk istemiyoruz henüz. Evde ovulasyon testi var 2 çizgi çıkacak her idrarda haliyle.

Dedim ki hamileyim tekrar bak çift çizgi çıktı vs. Adamın yüzü kireç gibi oldu. Yok imkansız gel bidaha yapalım testi belki güvenilir değildir ama nasıl titriyor elleri. Ben sevindim oh çok güzel yedi vs diye. Eczaneden aldı geldi yeni bir test. Bir yaptım gebelik testini. Kabak gibi çift çizgi. Ben şok oldum tabi nasıl ya falan. O da benim şaşırmama şaşırıyor. Sonra düşük yaptım ayrıldık vs. Gerçek çift çizgiyi gördüğüm şoku unutamıyorum. Komik sayılmaz ama niye yazdım buraya onu da bilmiyorum. Neyse okur oyalanırsın konu sahibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…