- Konu Sahibi Mayflower75
-
Hahahahortak kullanım alanlarındaki tuvaletlerden hep tiksinti duymuşumdur ve her seferinde eğer alafranga ise klozetin üzerini çepeçevre tuvalet kağıdığla örterek olaya başlarım. birgün işyerimdeyken bu işlemi yapıp ellerimi yıkayıp çıktım, uzun koridorda yürüyerek sekreterin olduğu bölüme gidip bana gelen faxları aldım ve sekreterin bana bakarak kahkalarla gülmeye başlamasıyla irkildim. ne olduğunu sorduğumda o arkandaki kuyruk ne öyle, yeni moda mı diyerek kahkahalarına yenilerini ekledi. arkama dönüp baktığımda gördüğüm şey donup kalmama sebep oldu, klozetin üzerine serdiğim tuvalet kağıtlarından bi uzun parça giysime sıkışmak suretiyle arkamda kuyruk oluşturmuş ve ben o uzun koridordan, her biri camakenli bölmelerden oluşan çalışma bölümlerinin önünden salak manken edasıyla ve hatta o gün itibariyle çok şık olduğumu düşünerek geçmiştim ve muhtemelen pek çok kişi bu komik durumuma arkamdan gülmüştü. o gün mümkünse yok olmak, uzak doğuda bi köye ışınlanmak istedim ama olan olmuştu.
Sabah okudum bu saate kadar aklıma geldikçe gülüyorum ya Allahda sizi güldürsünKizlar koptum yazilanlara
Birtane de ben anlatayim.ifsa olcam belki ama olsun
20 li yaslardayim.dayim evlenecek dugun hazirliklari yapiliyo.dugune birkac gun kala beni uyku tutmadı.annem evde yok babam da pc nin oldugu odada yatiyo.kizkardesim 1-2 saat kadar once ben
Yatiyorum iyigeceler deyip gitti.
Neyse actim bende pc yi gece gece 3 harflilerle ilgili konulari okuyorum tovbe tovbe.babam arada kafayi kaldirip kiziyo okuma sunlari git yat diye.ben iyice tirstim tabi.artik kalkip odaya da gidemiyorum.basladim babama yalvarmaya .baba ne olur beni yatagima gotur diye.babam kalkti biyandan kiziyo essek sipasi okuma demedim mi ben sana diye.
Neyse Ben onde babam arkada tin tin geldik odaya.kapiyi bi actim kizkardesim sac bas darmadagin kafayi da one egmis saclar rapunzelin saclari gibi (cok uzun ve gur saçları vardı bayagi da kiloluydu) dugunde giyinecegi abiyeyi deniyo.
Onu o halde görünce basmisim cigligi.babam onde ben arkada Bismillah diyerek bir kacisimiz vardi gormeniz lazim
bende birkaç sene önce merdivenlerden uçmak sureti ile bağlarımı koparmıştım. yerçekimini keşfetmem bunun sonunda oldu. uzun süren alçı macerasında sıkıntıdan patladığımı hatırlıyorum. komikli anı malesef aklıma gelmedi :):)Merhaba arkadaslar..
Ben iki hafta once evde merdivenlerden dusme suretiyle bacagimi ve ayak bilegimi kirmis bulunmaktayim..ameliyat oldum platin ve vidalar taktilar.Tam 12 hafta yurumek yasak.
Hadi krizi firsata cevirip tadini cikarayim bol bol tv,kitap,internette biseyler izleme etkinlikleri gerceklestireyim dedim ama onlardan da sikildim.Yani bu yataga bagli olma psikojisinden kaynakli sanirim cunku baska sartlar altinda olsa bu duruma bayilirdim.
Bunaldim..durup dururken aglama krizleri basliyor.Nefes alamiyorum gibi oluyor.
Dertliyim yani baya..
Simdi sorun su ki bu kadar bunalmis bir haldeyken aklima geldi biraz moral olsun diye sizlerden hayatinizda simdiye kadar basinizs gelen en komik en sapsal duruma dustugunuz hala hatirlayinca guldugunuz anilarinizi yazmanizi rica ediyorum..
Tamam Mune biliyorum konu bdv konusu degil geyik resmen baska bolumde olmaliydi ama oralara kimse ugramiyor in cin top oynuyor oralarda ve ben gercekten bunaldim.Bu da benim derdim iste..tasima konumu hemen lutfen..napiyim yani dertliyim iste..
Simdi eminim bir kac uye de bizene senin bunalmandan biz soytarimiyiz diyebilir ama oyle degil iste durum.Sizler benim sanal dostlarimsiniz ve bu sekilde yardim istiyorum..
Tesekkurler simdiden :)
Kizlar bu arada ben nisanlimla ilk buluşmamızda bi cafeye gittik. Orda iste başladık gibi birsey. Garsona rica ettik foto falan cekti. Çok ormantik ama öyle böyle değil. Bende fotolarda böyle yeni gelin gibi bakıyorum süzülüyorum çok masum cikayim diye ahahah biliyorum cunki ınstagramda falan paylasacak yada whatsappe profilfotosu yapicak. Neyse birkaç gün gecti. Bu fotolari paylaşmadı hicbiyerde. Bende bozuldum. Söylenmeye başladım hafiften. Bana fotolar silindi falan dio. Telefonu düşürdüm dio. Ozamanda çok yeniyiz. Bende diyorum tamam ozaman sen ınstagramdaki orasını burasını yaptırmis botox dudaklı arkadaşlarına gösterme beni falan krizlere girmeye basladim. Ufacık şey büyüdükçe büyüdü. Işte beni yanina yakistiramiyormusunlar yok ben kimimki beni paylaşacaksın arkadaşlarına gostericeksinlerahahahaha ayy komedi. En son patladı adam. Fotoları atti bana. Benim olduğu gibi icim gozukuyor. Flaştan dolayi siyah elbisemin ici apacik ortada. Bildigin sutyenim ortada ben çıplak gibiyim ahahahahaha o zaman çok utanmıştım
Sagol canim benim bende oyle sizlerin sayesinde
İfşa olmam inşallah.
Çok spesifik anları paylaştım bi de, biri tanımazsa öbürü tanıyacak korkuyorum
Elimden geldiğince kapalı ve kısa anlatmaya çalışayım.
Üni. 1 ya da 2, bahar şenlikleri zamanına denk geliyor. Bi de tatil organizasyonları yapılır bilirsiniz, hani işte üni. gençleri toplanır fix bilindik tatil yörelerine kamping için gidilir ya da öyle basit organizasyonlar vs yapılır...
Bizim arkadaşlar ayarlamışlar ucuzluktan, nisan ayları idi sanırım hava yenice yumuşamış.
İşte "Şuraya gideceğiz 2 gün 3 gece, sahilde ateş yakarız" vs girdiler kanımıza.
(Şimdi yasaklanmış sahilde ateş yakma olayları, o senelerde serbestti)
Neyse pazarlık edildi ayarlandı, biz kızlı erkekli karışık yola çıktık iki araba kiralayıp.
Yerleştik ettik, zaten kim nerede kalacak bi gerginlik yaşandı; iki arkadaş biraz bi artizlendiler birbirlerine.
"Hadi odaya mı tıkılacağız" dendi çıkıldı aynı akşam. Biz keşfe çıktık oraları, sahile doğru gidiyoruz. Yerin adını vermeyeyim de bilen bilir, antik mezar içinden geçilip gidiliyor sahile(Tabi şu an yol değişmediyse)
Yolda sohbet konumuz da elbette mezarlıklar, ruhlar, cinler...
İki arkadaş da öyle bir tartışmaya girdiler ki "Hayır cinlerin gözü yeşil olur" ,öbürü der "Olm kırmızı olur" filan, sanki bire bir cinlerle görüşüyorlar her gece öyle bir konuya hakimiyet, öyle iddialaşmalar filan. Biz de muhabbete katılıyoruz matrak geçiyoruz "Ben korkmam olm, yok yav ne korkacam" tarzında.
Bizimle aynı dönem gelen başka öğrenci grupları da var, zaten üni. gençliği için uğrak bi yer.
Önümüzden de bi grup gidiyor, el fenerleri var adamlar hazırlıklı gelmişler. Biz dımdızlak çıkmışız, karanlıkta ne kadar göreceksek artık, sıfır ışıklandırma, bilmediğimiz yolda cinleri tartışarak yürüyoruz parmak arası terliklerle filan.
Arkadaşın biri dedi "Öndeki gruba biraz daha yaklaşalım ışıklarından faydalanalım" ... Elimizde o zamanın teknolojisi dandik cep telefonları, kar etmiyor ışık o zifiri karanlıkta.
Adamlara doğru hızlandık derken, bir anda ışıkları bir kayboldu, pata pata sesler, çalı sesi, terlik sesi.
Ben de gerildim "La yabani hayvan filan mı geldi?" diye, ama çığlık da atmadılar.
Biz öylece bi durduk orada olayı anlamaya çalışıyoruz, göz gözü görmüyor, zaten grubun hıyar tipi tlefon ışığını suratına tutup böö filan yapıyor, saçma haller...
1 dk geçti geçmedi bilmiyorum, ileride kırmızı bir nokta şeklinde ışık görünüyor çalılık gibi bir yerden, bi görünüyor bi kayboluyor. Bacaklarımın birbirine vurduğunu hissettim korkudan "X... Cinler ne renk gözlüydü?" dedi. Öbürleri de görmüş, hepsi "Kırmızı" diyorlar ama içimize sçıyoruz öyle bi ses tonu.
Aniden ışıklar yandı çığlık bağrık "Aaaaaaa" diye üzerimize bi şeyler koşuyor; artık orada kelime-i şehadet getirenler mi dersiniz, ben zaten bademciklerime kadar korkudan içim dışımda artık ne haller... Sonra kahkahalar...
Önümüzde giden grup bize eşek şakası yapmış ve o gördüğümüz kırmızı ışık da kameranın rec ışığıymış. Bizi kayda almışlar bi de o halde. İzledik hep beraber sahile geçince; arkada iki arkadaş o artizlenenler filan öyle bir şekle girmiş öyle bir sarılmışlar ki hani ertesi güne ilk uçakla Hollandaya kaçıp birlikte yıldırım nikahı kıyacaklar gibi
Ne rezil hareketler; cidden ama öyle şaka insan evladına yapılmaz. Bi de kaydetmişler...
Israr kıyamet sildirdik artık izledikten sonra.
Devamı da var sahilde olanlar.Ateşi yakıp filan... Uzun kaçtı onu da gün içinde anlatırım.
Böyle işte.
Bir akşam iş çıkışı eşimle arkadaşı beni almaya geldiler. Arkaya oturacagim ama kapıyı açtım tam oturacagim yerde kocaman bir çanta. içimden diğer taraftan bineyim diye geçirdim ve kapıyı kapatmamla arabanın hareket etmesi bir oldu. Arabanın arkasından türlü hareket yaptım nasıl derin sohbettelerse gormediler. Bari tlfn edeyim dedim. Eşimi arıyorum, beni arabada biliyor ya niye arıyorsun diyormus. Israrla arayinca dönüp arkalarına bakmislar. Arkadaş şok : Bismillah Bismillah diyip durmuş :)
Ben akşamları işten çıkışta işyerinin servisine binip eve gidiyorum.
Yine bi gün işten erken çıktım baktım servisin Işıkları fln kapalı şoför abi de içinde Yok.
Ön koltuğa oturur oturmaz bi an da nasıl içimden geldiyse bağıra bağıra muratgilin damından atlayamadım diye kendimce nağmeler gırtlaklar ekleyerek şarkı söylüyorum..
Arkadan bi öksürük sesi geldi ..
o an gerçekten ölmek istedim arkama utancımdan kim vardı diye bile bakamadım ..
Şarkıyı sesimi azaltarak sonlandırdım
Sen daha ifşa olmadın mı grubun yüz karası?
Hayır canım sana öyle gelmediAy o oluyor dimi bir bayramda eltilerim dediler beraber bir fotoğraf çekilelim.İyi,poz verdik, eşim benim telefonla çekiyor,iyi,çekti, o ara yemek telaşı başladı,bakamadık resimlere.Bir ara bakayım dedim,ne göreyim ,sanki üzerime tül giymişim,gayet transparan bir resim,ama biri öyle,diğerleri normal ,gözlerime inanamadım,sildim hemen ama hala bana mı öyle geldi diyordum,demekki oluyormuş
10 sene gecti ustunden sanki dun yasamis gibi hala gulerim ben de.Sabah okudum bu saate kadar aklıma geldikçe gülüyorum ya Allahda sizi güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?