Komik mi komik..

ohaaaa:)
kahkaaha atıyorum

ay bir tane daha geldi aklıma
komşumuz ve annem markete giderken bana bebeğini emanet etti 14 yaşında falanım
bende komşudan görünce heves ettim
kendi mememle komşunun çocuğunu emzirmeye çalışıyyordum ki komşu ve annem evden daha çıkmamış
odaya bir geldiler
ben bebeği emziriyorum hahahahahaha
rezil oldum

Yeni ayakkabi almistim avm de yemek yeme yerine gidiyorduk ayakkabi hafif topuklu kayiyormus ben de siskoydum baya yahu kirk yil ugrassam ayaklarim ortadan acilip yere yapismam bildigin buz pateni sampiyonu gibi ortadan ikiye ayrildim vallahi gecmis olsun mu desinler gulsunler mi yerin dibine girmistim :))))

Haha bu tur bir olay benimde basima gelmisti bende dayima atmisim mesaji..esime yaziyorum diye..Aksam olsada eve gelsen neler hayal ediyorum bir bilsen seklinde bir mesaj hemde..ayyy nasil utanmistim anlatamam ))

Ahaha ay size moral vermemiz lazım aslında ama ben buna çok güldüm ehehe. Ben de düşmeli rezil bir anımı anlatayım da toparlayayım durumu bari. :) Çok geçmiş olsun dileyerek başlayayım.

Üniversite İngilizce hazırlık sınıfındayız, o zamanlar bölümdeki sıkıntılar yok hepimiz sınıfça gruplandık geziyoruz tozuyoruz. Bir gün buz patenine gitmeye karar verdiler, ben hayatımda hiç buz pateni yapmadım ve grupta da o zamanlar hoşlandığım çocuk var. Herkes daha önceden buz pateni yapmış, benim çocuk da "Ben buz pateni yapan kızları çok zarif buluyorum" demesin mi. Allaaah, krizi fırsata çevirmen lazım Astoria dedim içimden, dedim "Ben de geliyorum zaten buz patenini çok severim ehehe" falan. Demez olsaydım. Piste çıkar çıkmaz 6 kere, evet tamı tamına 6 kere kıçımın üstüne buza çakıldım. Hoşlandığım çocuk da her seferinde gülme krizlerine girerek beni yerden kaldırmaya çalıştı, hatta 6. düşüşümde ellerimden tutup buzda sürükledi. Popomun üstünde kaya kaya.

Sonuç mu ne oldu? Çocuk o günden sonra bana eskisi kadar çekici gelmemeye başladı, soğudum neden bilmem. Hazırlık dönemi bittiğinde de benden hoşlandığını, ilişkiye başlamak istediğini söyledi reddetmiştim. Belki de o gün çok utandığım için Allah'ın bana bir güzelliğidir bu :)

Ay aklıma birtane daha geldi.
Lisedeyiz.Çok samimi arkadaş grubumuz var (mini 3 kişilik)
Yaz tatilinde bir arkadaşımız yazlıkları var oraya gittik.Alt katta annesi felan var.Biz 3 kişi üst katta boş dairedeyiz.
Tabi normalde içmeyiz ama almışız sigaraları tüttürüyoruz.Arkadaşımız annesi bi ara geldi kapıya vurdu (Allah tan kapı kilitli) ev duman altı ve kapıyı açamayız.Bu arada Ertesi güne bize katılacak arkadaş grubu için sarma sarıyoruz.
Gruptan bir arkadaşımız o penikle '' Teyzeee çıplağız açamıyoruz '' dedi.
Ama biz şok tabi.Kadın kimbilir neler düşündü.Hani banyodayız wc deyiz de olurdu ama çıplağız demek ne arkadaş ya:))

Dur bitane daha anlatıyım;
Arkadaşımız iftara davet etmişti bizi gecede onlarda kalacağız.Neyse iftarı yaptık dedik bir Kuran-ı Kerim okuyalım Yatsıya kadar.Evde davet eden arakadaşımızın babbannesi var az biraz unutkan.Arada bizi tanıyor arada tanımıyor.Ev sahibi arkadaş abdest almaya gitti giderken Kuran lar şuda alın dedi.Tabi babanne o zaman yoktu yanımızda.Tam biz çekmeceyi açtık Kuran arıyoruz teyze bastı bizi:))Öyle bir bakışı vardı ki tüm gece sessiz sessiz peşimizden oda oda dolaştı.Yetmedi sahura kadar yatmadı bekledi bizi wc ye felan giderken karanlıkta karşımıza çıktı.
Sonra ne zaman o arkadaşa gitsek pis pis bakardı bize.Resmen mimlenmiştik.

Biz kardeşimle bir avm'ye gittik, kardeşim kısa boyludur, ben mağazalara bakıp birşeyler anlatırken etrafı görmedim,adamın biri mağazanın önündeymiş vitrine bakıyor; kardeşime birşey göstericem diye sarstım onu, o sırada da nasıl olduysa kardeşim adamın poposuna değmiş, suratı gitti ben olayı farketmedim hala birşey anlatıyorum, kardeşim kısa boylu, adam da uzun olunca denk gelmiş o şekilde, ''abla naptın adamın poposuna yapıştım'' dedi, ben tabi ''hangi adam ya ne adamı'' diyorum gülerek çünkü görmedim gerçekten hareket etmedikleri için, gülerek arkamıza baktım adam da bize bakıyor, kardeşim abla bakma diyor, rezil olduk diyor. Allah'tan terbiyeli bir adammış ses etmedi, şaşkınlıkla baktı sapık mı hırsız mı diye çözemedi tahminime göre.

Ben küçükken çorap bulamayınca babamınkileri giyerdim:)) bir günde evde annmin günü vardı bende dışarı çıkıcam hazırlanıyorum annem o an boşluğuna gelmiş demezmi o kadar kadının içerisinde kızım babanın çortaplarını giyme gebertirim seni ay yerin dibine girdim girdim çıktım

Babam uzum hosafini cok sever bende 12 13 yaslarindayim. Ama hep suyunu once icer taneleri sonra yer. Birgun yine sofrda oyle yapiyor annem dediki suyuyla icsene niye boyle iciyorsun. Tabi ben bi heycan atladim "aman essek hosaftan ne anlar suyunu icer tanesini birakir " tabi bi sessizlik ve "babam aferin essek sipasi cok guzel lafti" demesiyle sofradan yavasca kalkip kaybolmustum.

Babam uzum hosafini cok sever bende 12 13 yaslarindayim. Ama hep suyunu once icer taneleri sonra yer. Birgun yine sofrda oyle yapiyor annem dediki suyuyla icsene niye boyle iciyorsun. Tabi ben bi heycan atladim "aman essek hosaftan ne anlar suyunu icer tanesini birakir " tabi bi sessizlik ve "babam aferin essek sipasi cok guzel lafti" demesiyle sofradan yavasca kalkip kaybolmustum.

İlkokuldayken okulun merdivelerinden düşmüştüm.Ama öyle bir düşüş ki merdivenlerden oturarak inmiştim resmen. Hayal ediyorum şimdi çok komik gerçekten.Düşmüşüm,oturmuşum.Bir basamak aşağı,bir basamak aşağı derken en son basamağa gelmişim.

çorap deyince aklıma geldi

annem üniversitede iken bir mağazaya girmiş

kuzenine çorap alacakmış

çorap alacağım demiş

adam da kaç yaşında, ne kadar demiş

annem de benim kadar demiş böyle garip garip bakarak hani kaç beden değil de ne kadar diye soruyor diye anlamamış benim kadar demiş ki kendisi böyle kilolu vs bir hatundur

adam basmış kahkahayı

zira orası bebek/çocuk çorabı satıyormuş o nedenle adam çocuk ne kadar diye soruyormuş

inanamıyorum sanaaaa ..... :)
Ben de bir müddet inanamadım kendime. Ve travma oldu 7-8 ay kimseye mesaj atamıyordum

Bide bitane daha geldi aklıma.
Geçen hafta isten geç gelecem. Çok yoğunum.
Eşim de sürpriz yapmış evde yemek yapıyormuş haberim yok evde oldugundan.
Açtım kapıyı. Girdim yuruyorum mutfağın önünde bi kaydım. Yüzüstü düştüm dizlerimin ustune. Sola baktım. Aman Allah ım. Eşim ocağın basinda.yerler yağ.
Bu neeeee diye bir bagirisim var.
"Ya şu steak house daki gibi biftek yapacaktım. Daha pişmedi " demez mii
Ben bir müddet şok. Durdum ortalığa baktım. Mutfak dolaplarına elimi suruyorum yağ. Yerler aynı şekilde.
Gözlerim doldu sinirden. Sen nusret misin steak yapıyorsun. Sana ne steak 'ten diye bağırdığımı hatirliyorum.
Sonrasını anlatımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…