- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Çok geçmiş olsun ya. Bende diyorum durmadan biyerimi kirsamda birkaç hafta evde kalsam diyeMerhaba arkadaslar..
Ben iki hafta once evde merdivenlerden dusme suretiyle bacagimi ve ayak bilegimi kirmis bulunmaktayim..ameliyat oldum platin ve vidalar taktilar.Tam 12 hafta yurumek yasak.
Hadi krizi firsata cevirip tadini cikarayim bol bol tv,kitap,internette biseyler izleme etkinlikleri gerceklestireyim dedim ama onlardan da sikildim.Yani bu yataga bagli olma psikojisinden kaynakli sanirim cunku baska sartlar altinda olsa bu duruma bayilirdim.
Bunaldim..durup dururken aglama krizleri basliyor.Nefes alamiyorum gibi oluyor.
Dertliyim yani baya..
Simdi sorun su ki bu kadar bunalmis bir haldeyken aklima geldi biraz moral olsun diye sizlerden hayatinizda simdiye kadar basinizs gelen en komik en sapsal duruma dustugunuz hala hatirlayinca guldugunuz anilarinizi yazmanizi rica ediyorum..
Tamam Mune biliyorum konu bdv konusu degil geyik resmen baska bolumde olmaliydi ama oralara kimse ugramiyor in cin top oynuyor oralarda ve ben gercekten bunaldim.Bu da benim derdim iste..tasima konumu hemen lutfen..napiyim yani dertliyim iste..
Simdi eminim bir kac uye de bizene senin bunalmandan biz soytarimiyiz diyebilir ama oyle degil iste durum.Sizler benim sanal dostlarimsiniz ve bu sekilde yardim istiyorum..
Tesekkurler simdiden :)
Haha iyiki gel tanisalim gor ne kadar erkegim dememis ;Eski işyerimde kendi işim olmadığı halde santrale geçiçi olarak bakmam söylenmişti. Telefonu yönlendirdiler bana. Kurda kuzu emanet etti denyolar.
Burçin isminde belli ki çok sık iletişim halinde olunan bir adam aradı. Bekleyin lütfen dedim. Kare tuşuna bastım, akabinde yanımdakine "Burçin isminde erkek mi olur?" dedim.
Dahili numarayı tuşlamaya çabalarken aslında o tuşa basmadığımı ve beklemeye almadığımı farkettim. Yüzüm renk değiştirdi tabi adam karşımdaymış gibi..
Adam mı? hiç bir şey demedi
Ahhh cok tatlisin sagol canim..evet bende orguye baslamayi dusunuyorum..herkese birer atki yapacagim..esimede hatta sulaleye yapacak kadar bol zamanim var))Çok geçmiş olsun ya. Bende diyorum durmadan biyerimi kirsamda birkaç hafta evde kalsam diyetovbe tovbe
En son işyerinden çıkarken birine kapıyı tuttum hava yağmurluydu. Adam şemsiyesini eline aldi kapıdan girmek icin. Nasil hizli savurduysa elinde, bacağıma geldi. Kas yırtılması olmuştu. Yağmurun altında kaldım ağrıdan gözümün önü karardı çığlık atıyorum salak gibiherkes yağmur yağıyor diye çığlık attığımı düşünmüş. Ilkkez yağmur gören masum köylü ama ben 3 haftacik evde kalmıştım 12 hafta olsa örgüye falan başlarım herhalde degisik degisik hobiler edinirim komik birsey anlatmaya değil, geçmiş olsuna geldiydim gidiyom
Haha iyiki gel tanisalim gor ne kadar erkegim dememis ;)))
Hahaha vallahi tam komedi filmi gibiymis cok guldum sagol canim Allahta seni guldursun insallahÖncelikle geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah...
Benim hayatım komedi olmuş zaten, yarısı Jurassic park, dörtte biri lunapark, kalanı da yanlış yere park...
Vakit buldukça anlatayım :)
En son yaşadığımızı anlatayım hatta, en tazeyi. Kesmezse daha var, ortaokuldan başlar anlatırım
Hani konu açsam olacak da "Ahaa bu yalın ayaklı bebenin anasıymış" derler, denk gelir ifşa olurum diye elleşmedim.
Geçen kuzenin düğünü vardı, benim akıllı kuzen şu mevsimde düğünü beachte yapmaya karar vermiş, bi de akşam...
Hava eser mi eser, soğuk da... Neyse giydik abiyeleri üste ceket vs, o gün de kvler geldi yemeğe, öyle bir hengamenin içindeyim ki ne giyeceğim, ne yedik ne içtik, masa ne zaman toplandı, adam ne giyecek, oğlanın karnı sırtı derken sanırım 329742 parçaya bölündüm.
En son artık oğlanı giydirdim, gel gelelim benim bebenin bir huyu var ki evlerden ırak, çocuk kesinlikle ayakkabı giymiyor. Öyle bir inat, öyle bir ağlama krizi... Neler denedik kar etmedi; çarık çorap, patik vs... Cıks... İki kat çorap giydiriyorum işte güç bela. O gün de termal çorap almıştık ayıcıklı mayıcıklı bari kalın kalın sarsın ayağını üşümesin diye. Yok... Giydiremedik. İncecik yazlık iplik çorapla çıktı çocuk. O sıra zaten adam da ne giydi ne etti göremedim dedimdi bi "Kot giyme gözünü sevem".
Gittik düğün yerine; zaten arabadan inerken savaş başladı. Çocuk giydiği çorabı da giymek istemez oldu. "Al çocum al giyme, don çocum üşü çocum!" diye artık çıkardım ayağında ne varsa. Üstü ceketli kalın, ayaklar yalın ayak paşa hazretleri koluma kuruldu derken o hengamede benim ayakkabının sağ teki ayağımda parçalandı.
Artık gözümün ucuna geldi yaş "x bi görün hoşbulduk güle güle de gidelim, vallahi ağlayacağım artık, imdat diye bağıracağım" dedim. Öyle olmaz böyle olmaz derken annem ileriden bizi gördü, çocuğu hop kaptı hadi hadi dedi, girdik içeri.
Ayy... Millet nasıl bakar, çocuğun ayağı yalın ayak, anası topallar... Bu arada eşim de gitmiş takım elbise altına bot giymişAllahım... İki dakika boş bıraksam adam yayılmaya müsait. Biz böyle girdik içeri ama zalımlar collectiondan bir kesit gibiyiz.
Annem oradan "Aaa bu çocuun ayaandan bişi yok" der çorabı giydirir, çocuk ağlar. Çorabı çıkarır çocuk susar.
Eşim zaten tiner çekmiş gibi oynar pistte o botlarlan...
Kuzen geldi kolumdan çeker "Gangsta hadi ama ne nazlısın he" filan. "Ayakkabımı gösteririm "Bahh" diye filan... Ayaklarla bi derdimiz vardı o akşam tövbest.
Öyle bir düğündü. Düğünlere tövbe ettirecek cinsten.
Şimdi 2 haftaya kadar da diğer kuzenin düğünü var; artık ne yapsam olacak yani :)
Böyle bir haldi işte.
hormonlardan o :)Gebelikten bnki 1 saat once kahvalti yapiyodum biyandan doktorlar dizisini izliyodum bi yandanda kk takiliyosum.bebegim erkek.doktorlar dizisinde bi hasta hamile kadin vardi eger dogum yaparsa kendini si ölucekti oyuzden kocasindan video kayit yaptiriyodu bebegi icin "oglum babam kadar yakisikli annen kadar inatci oldugunu" biliyom mu ne gibi bisi dedi sonra bn farkinda olmadan bi yandan agliyom bi yandanda patateslerimi agzima tikiyom farkina vardigimda güldum ne kadar komik durumda olduguma ardindan tekrar acikli sahne geldi bn yine agladim :) komikmi bilmiyorum ama 40 yil dusunsem kendimi bu halde gorucemi tahmin etmezdm
benim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
Benim rahmetli babam kendisine acayip hakaretler etmisti birgun..
Babam pastaciydi emekli olali yillar olmus ama arada arkadaslarina yardima giderdi bayramlarda filan.yine birgun bir pastaci arkadasi yardim istemis gelip kandil simidi yaparmisin diye oda tamam demis.Gidecegi gun o kadar hastaki ayakta zor duruyor ama soz verdigi icin gitmek zorunda..o gun hazirlanirken kendi kendine kavga ettigini duydum.
"Yahu niye soz veriyorsun niye,demekki ben kadin olsaymisim o... olacakmisim gel diyenin arkasindan gidecekmisim"demezmi hahaha ah canim babam hala bunu hatirlayinca gulerim))
inanılmaz gülüyoruuum şuuuaaaaançok güldüm buna..
geçmiş olsun .
tam oğlanın okuldan çıkış saati eşimde evdeydi bekliyoruz beraber. sonra zil çaldı eşim tamamen spontene şekilde kapıyı açıp geri geri gitti arkasına saklandı bende o öyle yapınca mutfak tarafına geçtim kapı açıldı ama kimse görünmüyor bizden yani amacımız neydi hala bilmiyorum.
ben oğlanı şaşırtayım diye iki kolum iki bacağım açık bir şekilde zıplayarak ve garip sesler çıkartarak kapının önüne zıpladım bir baktım herifin biri oğlan değilaynı hızla geri mutfağa kaçtım aaa diyerek. sonra eşim kapının arkasından çıktı adam kargocuymuş meğer eşim sanaymış kargo dedi ben mutfaktan bağırdım ben gelmem oraya bir daha diye eşim adama geveleyip duruyor çocuğa süpriz yapcaktık falan diye..
iki tane kazık kadar tip adam ne düşündü hakkımızda kimlere anlatıp güldü allah bilir
Ayy bende mesajiniza gulme krizine girdim. Bende dusmelere acayip gulerim. Benim bir arkadasimda liseden okulun bir merdivenine cikmadan alt taraf buz tutmus havali havali yururken yere oyle bir yapisti ben gulmekten kizi yerden kaldiramamistim ogretmen gelip mahtuana gulecegine kaldirsana arkadasini demisti. Aynisini bendede var her dusene gulme geliyo yakinimda olsa ama engel olamiyorum. Annem merdivenden dusmustu ayagi burkuldu hastaneye gidiyoz ben hala gulmemek icin zor tutuyom artik annemin ayagi sarildi saldim kendimi ayy anne nasil dustun diye gulmekten oldum tabi annem kizmisti biraz. Boyle cok anim var
Ahhhh sagol canim guomekten yazamiyorum hahahaga ahhhhhçok güldüm buna..
geçmiş olsun .
tam oğlanın okuldan çıkış saati eşimde evdeydi bekliyoruz beraber. sonra zil çaldı eşim tamamen spontene şekilde kapıyı açıp geri geri gitti arkasına saklandı bende o öyle yapınca mutfak tarafına geçtim kapı açıldı ama kimse görünmüyor bizden yani amacımız neydi hala bilmiyorum.
ben oğlanı şaşırtayım diye iki kolum iki bacağım açık bir şekilde zıplayarak ve garip sesler çıkartarak kapının önüne zıpladım bir baktım herifin biri oğlan değilaynı hızla geri mutfağa kaçtım aaa diyerek. sonra eşim kapının arkasından çıktı adam kargocuymuş meğer eşim sanaymış kargo dedi ben mutfaktan bağırdım ben gelmem oraya bir daha diye eşim adama geveleyip duruyor çocuğa süpriz yapcaktık falan diye..
iki tane kazık kadar tip adam ne düşündü hakkımızda kimlere anlatıp güldü allah bilir
Benim atkı pembe olsunAhhh cok tatlisin sagol canim..evet bende orguye baslamayi dusunuyorum..herkese birer atki yapacagim..esimede hatta sulaleye yapacak kadar bol zamanim var))
Sanada gecmis olsun kas yirtilmasida fenadir..ama o nasil bir semsiyeymis oyle celik filanmiydi da o hale geldin?))
Ahaha nerden geldi ustune mor sutyen sahiden?Ya bir tane daha var kurban bayramıydı bende dışarı çıktım üzerimdede tunik onun üstünede dantelli hırka vardı sonra yolda yuruyotum millet bakıp bakıp gülüyor ama kahkahalarla döndüm arkama bi baktım mor sütyen o anki rezilliği anlatamam kaldırımdaydım ay bu ne be dedim attım kaldırımda bıraktım öylece ama kızlar o sütyen nerden geldi takıldı geldi hala merak ediyorum bizim olmasına imkan yok çünkü
inanılmaz gülüyoruuum şuuuaaaaan
o kargocunun yerinde olmayı çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?