Komik mi komik..

Öncelikle geçmiş olsun. Bizim ev üç katlı üç kardeş oturuyorlar bizde üçüncü kattayız. Küçükken o merdivenlerden kaç kez düştüm sayısını hatırlamıyorum. Sürekli düşüp amcam kucağına alıp eve götürürdü ya

Birde lise üçteyim uygulama sınavı var bilgisayar kasasını tamir edeceğiz. Bende parçaları çıkarıp taktım geri bilgisayarı çalıştırdım yukarı dersliğe çıktım. Sonra arkamdan gelen arkadaşlarım browni ne yaptın dedi. Bende ne yapmışım ki dedim meğerse ben sınıftan çıktıktan sonra kasa patlamış. nasıl utanmıştım ya

Çok geçmiş olsun ya. Bende diyorum durmadan biyerimi kirsamda birkaç hafta evde kalsam diye tovbe tovbe
En son işyerinden çıkarken birine kapıyı tuttum hava yağmurluydu. Adam şemsiyesini eline aldi kapıdan girmek icin. Nasil hizli savurduysa elinde, bacağıma geldi. Kas yırtılması olmuştu. Yağmurun altında kaldım ağrıdan gözümün önü karardı çığlık atıyorum salak gibi herkes yağmur yağıyor diye çığlık attığımı düşünmüş. Ilkkez yağmur gören masum köylü ama ben 3 haftacik evde kalmıştım 12 hafta olsa örgüye falan başlarım herhalde degisik degisik hobiler edinirim komik birsey anlatmaya değil, geçmiş olsuna geldiydim gidiyom

Öncelikle geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah...

Benim hayatım komedi olmuş zaten, yarısı Jurassic park, dörtte biri lunapark, kalanı da yanlış yere park...
Vakit buldukça anlatayım :)

En son yaşadığımızı anlatayım hatta, en tazeyi. Kesmezse daha var, ortaokuldan başlar anlatırım
Hani konu açsam olacak da "Ahaa bu yalın ayaklı bebenin anasıymış" derler, denk gelir ifşa olurum diye elleşmedim.

Geçen kuzenin düğünü vardı, benim akıllı kuzen şu mevsimde düğünü beachte yapmaya karar vermiş, bi de akşam...
Hava eser mi eser, soğuk da... Neyse giydik abiyeleri üste ceket vs, o gün de kvler geldi yemeğe, öyle bir hengamenin içindeyim ki ne giyeceğim, ne yedik ne içtik, masa ne zaman toplandı, adam ne giyecek, oğlanın karnı sırtı derken sanırım 329742 parçaya bölündüm.

En son artık oğlanı giydirdim, gel gelelim benim bebenin bir huyu var ki evlerden ırak, çocuk kesinlikle ayakkabı giymiyor. Öyle bir inat, öyle bir ağlama krizi... Neler denedik kar etmedi; çarık çorap, patik vs... Cıks... İki kat çorap giydiriyorum işte güç bela. O gün de termal çorap almıştık ayıcıklı mayıcıklı bari kalın kalın sarsın ayağını üşümesin diye. Yok... Giydiremedik. İncecik yazlık iplik çorapla çıktı çocuk. O sıra zaten adam da ne giydi ne etti göremedim dedimdi bi "Kot giyme gözünü sevem".

Gittik düğün yerine; zaten arabadan inerken savaş başladı. Çocuk giydiği çorabı da giymek istemez oldu. "Al çocum al giyme, don çocum üşü çocum!" diye artık çıkardım ayağında ne varsa. Üstü ceketli kalın, ayaklar yalın ayak paşa hazretleri koluma kuruldu derken o hengamede benim ayakkabının sağ teki ayağımda parçalandı.

Artık gözümün ucuna geldi yaş "x bi görün hoşbulduk güle güle de gidelim, vallahi ağlayacağım artık, imdat diye bağıracağım" dedim. Öyle olmaz böyle olmaz derken annem ileriden bizi gördü, çocuğu hop kaptı hadi hadi dedi, girdik içeri.
Ayy... Millet nasıl bakar, çocuğun ayağı yalın ayak, anası topallar... Bu arada eşim de gitmiş takım elbise altına bot giymiş Allahım... İki dakika boş bıraksam adam yayılmaya müsait. Biz böyle girdik içeri ama zalımlar collectiondan bir kesit gibiyiz.

Annem oradan "Aaa bu çocuun ayaandan bişi yok" der çorabı giydirir, çocuk ağlar. Çorabı çıkarır çocuk susar.
Eşim zaten tiner çekmiş gibi oynar pistte o botlarlan...
Kuzen geldi kolumdan çeker "Gangsta hadi ama ne nazlısın he" filan. "Ayakkabımı gösteririm "Bahh" diye filan... Ayaklarla bi derdimiz vardı o akşam tövbest.
Öyle bir düğündü. Düğünlere tövbe ettirecek cinsten.
Şimdi 2 haftaya kadar da diğer kuzenin düğünü var; artık ne yapsam olacak yani :)
Böyle bir haldi işte.

Son düzenleme:
Haha iyiki gel tanisalim gor ne kadar erkegim dememis ;)))

Ahhh cok tatlisin sagol canim..evet bende orguye baslamayi dusunuyorum..herkese birer atki yapacagim..esimede hatta sulaleye yapacak kadar bol zamanim var))
Sanada gecmis olsun kas yirtilmasida fenadir..ama o nasil bir semsiyeymis oyle celik filanmiydi da o hale geldin?))

Hahaha vallahi tam komedi filmi gibiymis cok guldum sagol canim Allahta seni guldursun insallah

hormonlardan o :)

ben de hamiyleyken eşimle alışveriş yapıyoruz.
oklava almak istedim. eşim gerek var mı dedi diye eve kadar ağladım.
eşimin eli ayağına dolaştı. millet neler düşündü kimbilir :)

Hep giyerim çıtçıtlı badi. Bir gün ben de böyle bir halt yiyeceğim ama ne zaman bakalım..

Benim de hatırladıkça hem güldüğüm hem utandığım bir anım var.yıllar önce ben Dağ çeyiz mağazası diye bir yerden bir ürün almıştım.teslimati iki gün sonra yaparız dediler ben de o gün bir yere gidicektim. Adamlar öğlenden önce geliriz demişlerdi ben camın kenarına beklemeye başladım.gezmeğe gidicem ya acelem var adamların yolunu bekliyorum.neyse biraz sonra kapıya bir araba yanaştı içinden çıkan adam bizim binaya bakıyor ben hemen cami açtım ve adama o soruyu sordum"beyefendi bakarmisiniz dağ dan mı geliyorsunuz"adam bön bön bakıyor ben salak yine aynı soruyu sordum"dağ dan mı geliyorsunuz"adam nediyorsunuz bayan ben falancıyı arıyorum diyince ben yaptığım rezilligi anladım.adama hızlı hızlı Dağ alışveriş mağazasını falan anlatıp cami kapatıp içeri kaçtım ayyyy ne rezaletti

çok güldüm buna..
geçmiş olsun .

tam oğlanın okuldan çıkış saati eşimde evdeydi bekliyoruz beraber. sonra zil çaldı eşim tamamen spontene şekilde kapıyı açıp geri geri gitti arkasına saklandı bende o öyle yapınca mutfak tarafına geçtim kapı açıldı ama kimse görünmüyor bizden yani amacımız neydi hala bilmiyorum.
ben oğlanı şaşırtayım diye iki kolum iki bacağım açık bir şekilde zıplayarak ve garip sesler çıkartarak kapının önüne zıpladım bir baktım herifin biri oğlan değil aynı hızla geri mutfağa kaçtım aaa diyerek. sonra eşim kapının arkasından çıktı adam kargocuymuş meğer eşim sanaymış kargo dedi ben mutfaktan bağırdım ben gelmem oraya bir daha diyeeşim adama geveleyip duruyor çocuğa süpriz yapcaktık falan diye..
iki tane kazık kadar tip adam ne düşündü hakkımızda kimlere anlatıp güldü allah bilir

inanılmaz gülüyoruuum şuuuaaaaan
o kargocunun yerinde olmayı çok isterdim

Akilma bir anim daha geldi..bu benim zipir oglum tatildeydik o zamanlar 4 yasinda filandi.sabah kalktik otelde kahvaltiya gidiyoruz..onumuzde yanimizda arkada filan birsuru insan var tabi..
O sirada oglum aniden kocaman pirtttt yapti..ve ben ne oldugunu anlamadan arkasini donup bana "aaa anne ne yaptin cok ayip"demisti birde yuz ifadesi cok masum..ayy rezil etmisti beni ya :))

Ahaha canlandı gözümde

Ya bir tane daha var kurban bayramıydı bende dışarı çıktım üzerimdede tunik onun üstünede dantelli hırka vardı sonra yolda yuruyotum millet bakıp bakıp gülüyor ama kahkahalarla döndüm arkama bi baktım mor sütyen o anki rezilliği anlatamam kaldırımdaydım ay bu ne be dedim attım kaldırımda bıraktım öylece ama kızlar o sütyen nerden geldi takıldı geldi hala merak ediyorum bizim olmasına imkan yok çünkü

Ahhhh sagol canim guomekten yazamiyorum hahahaga ahhhhh)))))

Geçmiş olsun ,acil şifalar.
İlkokuldaydım,2 kafa arkadaşımla fotoğraf çekilecektik,o zaman böyle telefonlar yok,fotoğraf makinesi zaten herkeste yok. 1 tane kalmış içinde film,annem bizi çekecek,başka yok yani istesekte yok. Sonrada tab ettirecek.
Neyse biz 3 kafadar oturduk duvarın üzerine,sarmaş dolaş,ben bacak bacak üzerine atayım derken,dengemi kaybettim tabi sarmaş dolaşız haliyle kızlarıda çekmiş oldum geriye doğru,ve olan oldu,annem düğmeye bastı fotoğrafta kafa üstü geriye düşmüş biz,kafa gövde falan yok sadece havada 6 bacak :)

Benim atkı pembe olsun ahahha
Şu ucu demir gibi olanlar varya eski tarz büyük şemsiyeler. O tam baldırıma geldi. Bayilicam sandim o nasil bi ağrıydı anlatamam. Birkac saniye birsey göremedim sonra aciyi hissettim adım atamadım resmen ya. Sürünerek arabama gittim kardeşimi aradim. Arkadaşım dioki masaj yapiyimde açılsın bacagin hastaneye gittim doktor ellemeden hastaneyi ayağa kaldırdım dokunma diye. Morardı sarardı falan. Krem sürerken o siyah noktayı gördüm tam kasın yırtıldığı yeri. O siyah noktaya parmagim gelince bayilicakmis gibi oluyordum. Bende gelmiş sana ağlıyorum seninki kırılmış vidalanmis desene benimkide kas yirtilmasıyla kalsaydi keşke

Ahaha nerden geldi ustune mor sutyen sahiden?)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…