Komşu abla

:süslü:hakkini helal et :D
Allahim ya yap yap sonra agiz ara ne kadar iyi komsuymus o ole...
canim direk şak diye yuzune sole yarin bir gun beben olcak cok zorlanirsin bak ben saat kac ayaktayim cita uyanyolar :(

Kızlar mrb.evime yeni taşındım sayılır 3 4 ayi geçti.üst katta komsum var saolsun geldi tanıştı benle 4 yaş falan büyük benden 2 tane de çocuğu var ben ilk çocuğuma hamileyim.aşırı derece gürültü yapıyor sonra arayip hakkini helal et rahatsiz oldun mu diyor.evet diyemiyorum önemli degil diyorum .günde 4 kes ev süpürüyor son ses muzik açıyor müzikten ozellikle aşırı derece rahatsiz oluyorum.kpss ye hazırlanıyorum üstelik hamileyim!!! Ses yapip arayip hakkini helal et diyor surekli böyle.geçenlerde eşiyle aşırı sekilde kavga etti sonra hemen beni aradi cagirdi kavgayi duydum mu diye agzimi ariyor duymamis gibi davrandim ses gelmiyor yukardan pek dedim hakkini helal et dedi eşimle tartistik.bende hic ses gelmedi duymadim dedim ama butun bagirmalarini herseyi duydum yani.ama nasil denir evet kavganizi duydum diye her neyse..bugün gene kavga etti kocasiyla aşırı sekilde gene beni arayip agzimi yokluyor duydum mu duymadim mi diye..yok gecenki yemegin cok guzeldi esimde begendi tarifini ver bende yapcam ..yok misafirim vardi sesim geldi mi hakkini helal et diye agzimi yokluyor..o kadar sinir oldum ki yok ses gelmedi ama biri cok muzik açıyor ona sinir oluyorum kim aciyor acaba dedim anlamamis gibi.ayyy ben actim canim hakkini helal et bi daha acmam dedi..veee 30 dk sonra aksam saat 22.00 muzik acti son ses anlamiyorum ne yapmaya çalışıyor sizce ne yapmaliyim belli etmelimiyim seslerini duydugumu
Tek diyeceğim taviz tavizi doğurur.
Şİmdi misafir olur özel bir durum olur veya istenmeyen durumlar olur ses yapılırsa göz ardı edilir fakat bile bile rahatsızlık vermek başka birşey tabiki dile getirmenizi öneririm.

Bence cok alakasiz bir zamanda de ki ders calisamiyorum surekli bir muzik sesi bilmem ne de sonra da saydir :KK53: o da diyecek ki bendim. Sende aa hakkini helal et canim de :KK70:

Aslında hiç dolandırmasına gerek yok ,geçen işten gelmişim saat 7-8 mesela tepemde güm pat tak tuk hemen aradım .Ya gürültü sizden mi geliyo cevap evet zeytın kırıyorum.1 saate ihtiyacım var kusurabakma dedi.Özel durumlar idare edersin.Ama hergün olsa bu durum hergün anlayana kadar anlatırdım yani,rahatsızlığımı...

Back
X