nE?Merhaba
Oturdugumuz cevreden kendime ne arkadas ne komsu edinmedim gidip geldigimiz ama ayni binadakilerle selamlasir geceriz.
Karsi binada yasayan bekar 40li yaslarda genc gösteren bi arap asilli komsu diyim yillardir görürüm ama hic selam dahi vermisligimiz yok itici biri ve nezaman denk gelinse gözlerini diker bakar neyse konu su:
Büyük kizim ben ve minik köpegim binadan ciktik oda arabasini parketmis hic görmedim yere bakarak yürüyordumki bi ses duydum kizmi erkekmi hic orali olmadim ayni soru yine geldi kafayi kaldirdimki bana söylüyor kiz dedim almanca ahh okay ozaman dedi ve kendi kocaman disi köpegini indirdi arabadan tabi ben bönbön bakakaldim minicik köpek erkek olsa bile senin köpeginin bacagi kadar yok benim köpegim bu soruyu niye sormus olabilir halbuseki defalarca denk geldik hic orali olmadik ikimizde banane senin köpegindenyani hamile birakacak korkusu olamaz imkansiz cünki shihtzu cinsi boy olarak nerdeeee o koyun boyundaki köpek nerde simdide kafaya taktim bu adam bu yersiz ve sacma sapan soruyu neden sordu daha önceleri deyilde simdi
Halbuseki miMerhaba
Oturdugumuz cevreden kendime ne arkadas ne komsu edinmedim gidip geldigimiz ama ayni binadakilerle selamlasir geceriz.
Karsi binada yasayan bekar 40li yaslarda genc gösteren bi arap asilli komsu diyim yillardir görürüm ama hic selam dahi vermisligimiz yok itici biri ve nezaman denk gelinse gözlerini diker bakar neyse konu su:
Büyük kizim ben ve minik köpegim binadan ciktik oda arabasini parketmis hic görmedim yere bakarak yürüyordumki bi ses duydum kizmi erkekmi hic orali olmadim ayni soru yine geldi kafayi kaldirdimki bana söylüyor kiz dedim almanca ahh okay ozaman dedi ve kendi kocaman disi köpegini indirdi arabadan tabi ben bönbön bakakaldim minicik köpek erkek olsa bile senin köpeginin bacagi kadar yok benim köpegim bu soruyu niye sormus olabilir halbuseki defalarca denk geldik hic orali olmadik ikimizde banane senin köpegindenyani hamile birakacak korkusu olamaz imkansiz cünki shihtzu cinsi boy olarak nerdeeee o koyun boyundaki köpek nerde simdide kafaya taktim bu adam bu yersiz ve sacma sapan soruyu neden sordu daha önceleri deyilde simdi
Yok altinda ne arayim dikkatimi ceken durduk yere bu sacma sapan sorunun gelmesi oldu yillardir kaldirimdan selamlasmadan gectigimiz biri durduk yere erkek olsaydi belami olacakti bilirsin almanyada herkez birer sivil polis gibi yokyere olay ararBana çokta abartı gibi gelmedi. Sanki siz altında birşey arıyormuşsunuz gibi?
Ay ben de buna güldüm en çok yalnız değilmişimHalbuseki mi
Olabilir mantikli benim korktugumda köpegime kafayi takmasiBence sohbet etmek istemiş bir yerden başlamak için aklına bu saçma konu gelmiş...
Hani sürekli görüyoruz selam dahi vermeden bönbön bakarak geciliyor korktugum köpegime kafayi takmasiGayet normal bir soru. Belki kopegi kizanda, sizin kopek erkekse rahat birakmaz kizi vs diye sormustur ya da sirf meraktanYani ben karsilastigim kopeklerin ismine kadar bilirim, bu cok normal. Benimkini zaten mahalle taniyor siz niye takildiniz ki bu kadar?
Kmpek konusunda saçmalamış zaten. Benzer bir sohbet olursa tersleyin anlayacaktır odaOlabilir mantikli benim korktugumda köpegime kafayi takmasi
Yok altinda ne arayim dikkatimi ceken durduk yere bu sacma sapan sorunun gelmesi oldu yillardir kaldirimdan selamlasmadan gectigimiz biri durduk yere erkek olsaydi belami olacakti bilirsin almanyada herkez birer sivil polis gibi yokyere olay arar
Ne alaka?Hani sürekli görüyoruz selam dahi vermeden bönbön bakarak geciliyor korktugum köpegime kafayi takmasi
Halbuseki evet türkce hatm coktur kusura bakmayinHalbuseki mi
Söyle alakasi var bela olmadigi insan yok herkesle bi olayi var bide bize takmasin o bakimdan alakaNe alaka?
Köpeğinize kötülük yapmasından mı korkuyorsunuz hayvan sahiplenip bakımını üstlenen bir kişinin hiç bir hayvana zarar veremeyeceğini düşünüyorumHani sürekli görüyoruz selam dahi vermeden bönbön bakarak geciliyor korktugum köpegime kafayi takmasi
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?