Cöö demeseydiniz iyiydi. Ayıp olmuş.
Evet gecengün adamin biriyle arabasi sokagimizda kafa kafaya geldi indi bu alman adama küfür etti bide eline yumruk atti azarladi almanda cekildi yoldan bu gecti gitti arabasiylan okadar dünyayi ben yarattim kafasinda hersey yapmaya egilimli
ne deseydim iyiki köpegi saldin tasmasiz hic hosuma gitmedi ama tesekkür ederimmi demeliydim
Hasekiyi gecince az ilerdeHalbuseki mi
Adam senin köpege mi yuruyo diyosunMerhaba
Oturdugumuz cevreden kendime ne arkadas ne komsu edinmedim gidip geldigimiz ama ayni binadakilerle selamlasir geceriz.
Karsi binada yasayan bekar 40li yaslarda genc gösteren bi arap asilli komsu diyim yillardir görürüm ama hic selam dahi vermisligimiz yok itici biri ve nezaman denk gelinse gözlerini diker bakar neyse konu su:
Büyük kizim ben ve minik köpegim binadan ciktik oda arabasini parketmis hic görmedim yere bakarak yürüyordumki bi ses duydum kizmi erkekmi hic orali olmadim ayni soru yine geldi kafayi kaldirdimki bana söylüyor kiz dedim almanca ahh okay ozaman dedi ve kendi kocaman disi köpegini indirdi arabadan tabi ben bönbön bakakaldim minicik köpek erkek olsa bile senin köpeginin bacagi kadar yok benim köpegim bu soruyu niye sormus olabilir halbuseki defalarca denk geldik hic orali olmadik ikimizde banane senin köpegindenyani hamile birakacak korkusu olamaz imkansiz cünki shihtzu cinsi boy olarak nerdeeee o koyun boyundaki köpek nerde simdide kafaya taktim bu adam bu yersiz ve sacma sapan soruyu neden sordu daha önceleri deyilde simdi
Danilo Zanna TürkçesiHalbuseki mi
Tekme tokat dövCööö ne demek? Biri bana cööö derse ne yapmaliyim?
Bende duydum tabiki ama bu adamin sormasi ister istemez huylandirdiCok ilgincsiniz gercekten. Adamin kopegi erkeklerle anlaşamıyordur, kizandadir, erkek kopeklerle travmasi vardir vs vs.
Benim de kopeklerim var, o kadar cok duydum ki bu soruyu, garipsemek aklima bile gelmez.
Yok artikAdam senin köpege mi yuruyo diyosun
Hangi dilde?Tekme tokat dövhoscakal demek
Huylanmaya yer arıyorsunuz. Adam kopegiyle gelirken sizin kopeginizle karsilasmis ve sormus. Sanki telgraf cekip sormus gibi davranıyorsunuz.Bende duydum tabiki ama bu adamin sormasi ister istemez huylandirdi
Tschüss ün kisasi Almanca ve kullanilirda size neden acayip geldi gibi?Hangi dilde?
Hal bu ise ... Demek oluyor canım.Halbuseki mi
İlk defa çööö diye hoscakal dendigini duydum cunku, Almanya da 3 ay kaldim, hic duymadimTschüss ün kisasi Almanca ve kullanilirda size neden acayip geldi gibi?
Ya kusura bakmayin ister istemez yanlisliklar olabiliyorHal bu ise ... Demek oluyor canım.
Hal bu ise.. ki defalarca denk de geldik .
Halbuki denmez mi ona? Halbuseki'yi de ilk defa duydum, o kadar kitap okurum halbukiHal bu ise ... Demek oluyor canım.
Hal bu ise.. ki defalarca denk de geldik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?