Umarım siz de adamı soru sormaktan sogutmussunuzdur. Bir daha böyle hadsiz sorular soramasın.Hayir nedir bu uslupsizlere göre cok basit olabilir bana göre önemli ha son 3 yorumlari okudum baya baya saldiracak yer aramissiniz burda sizin keyfinize göremi konu acmaliydim
Adam 40 yasinda ve bekar demisim evet öyle yazdimki azcok kimden bahsettigim anlasilsin diye alipta kendime koca yapmiycaminsani soru sormaktan resmen sogutuyorsunuz köpek diyip gecmeyin o benim icin cok kiymetli bahsedilen adam normal disi oldugu icin zaten kafama takildi.normal olmayan durum ise yillardir görüyoruz orda burda selam dahi vermedigimiz bu adam durduk yere ilkkez görmüs gibi bu sacma soruyu yöneltmesiydi.ister istemez insanda tedirginlik yaratiyor olayi anlamadim yazip duranlar anlasilmayan nedir sizde anlama zorlugu varsa ben ne yapiyim
Sacma olan nedirbir insanin köpegi icin endiselenmesimi sacma bana görede siz sacmasiniz yorumunuzda boş ve gereksiz
He alipta kendime es yapicambumu dikkat ceken kimden bahsediyorum anlasilsin diye yazdim bizim hatunlar masaallah nekadar hazirda bekliyor bokatmak icin okadar yazilandan dikkat cekilene bak hey yarabbim ne türlerle meskul oluyorum
Yok benim hayatimda biri var ortak kizimiz bile var ismini dahi bilmeyiz bu sahsin hakkinda aklima gelenleri yazdim kesinlikle isim olmaz art niyet aramayalim keske kisaca belali kabadayi ayaklarina yatan kizdigi insana direkt küfürler saydiran deseydim.
Yok cok dostkazigi yedigim icin kendim istemiyorum hani sizgibi cok yayila yayila konusanlari hayatima sokmam kendini bilenler benim arkadasim dostum olur anlatabildimmiBu kadar sıcakkanlı olduğunuz için komşu /arkadaş edinememiş olmayasınız
Adam köpegi saldigi anda zaten saldiri bakin dedim oda insana hayvana saldirmaz dedi güldü aradaki gecen konusma hepitopu bu yürüdüm gittimEvet
Öyle deseydiniz yorumlar farklı olurdu
Uzak dur vs derdik
Ama siz direkt adamın genç görünmesini vs yazınca ve bu kadar basit soruya takılınca neden takıldı dedik
Adamın köpeği varken sorduğu soru normal, yazlıkta birileri yazlık kiralamış yanlarında da kocaman bir dişi köpekle gelmişlerdi
Tüm mahallenin köpekleri boylarına bakmadan peşine düştüler bahçe köpek doldu ( bu da böyle bir anımdır)
Bu nedenle köpeğim olmadığı halde çok normal buldum cümleyi ama devamında siz neden durup adamla konuştunuz, saldırmaz vs dedi onu da anlamadım
Köpek kız demişsiniz adam ooo iyi o zaman demiş siz de çüz der gidersiniz
Yok cok dostkazigi yedigim icin kendim istemiyorum hani sizgibi cok yayila yayila konusanlari hayatima sokmam kendini bilenler benim arkadasim dostum olur anlatabildimmi
Adam köpegi saldigi anda zaten saldiri bakin dedim oda insana hayvana saldirmaz dedi güldü aradaki gecen konusma hepitopu bu yürüdüm gittim
Tekrarlarsa dediginiz gibi olacak sanirimO zaman tamam cok dikkatli olun bundan sonrasi icin adam size ve kopeginize kafayi kesinlikle takmis uzak durun!!
Ya da sikayet edin polislere izah edin tasmasiz gezdiriyor tehlikeli cinste bir kopegi diye..
Kimsenin benle arkadas olmak istemiyor diye bisiy yazdiysam ispatla ispatlayamassan aklina ne geliyosa osunValla ablacım tanımadığın bir insana bile acaip yorumlar yazmışsın kimsenin arkadaş olmak istememesi normal
Ayrıca yayıla yayıla yazmadım vallahi billahi sandalyede oturuyorum kahvaltı yapıyorum hfffddsddhgg
Asilamaz zaten hayatimda biri var o cevabi beklesem sürekli yolumu kesip sohbet etmek istiyor banami asiliyor yazardim yorumunuz gülüncSana asılıyor bunu dememizi bekliyorsun heralde:)
Ama bana öylesine söylemiş gibi geldi
Asılma durumu yok yani
Binasindaki romanlarla diger araplarla almanla tekmetokat kavgalarini gördük binanin giris kapisinda bu itiyo komsusu binaya girmeye calisiyor haliyle gecerken görüyosun sürekli olay olay polislere de efelik yaptigini gördük inan normal insandan bahsetmiyoruzToplum için tehlike oluşturan hırpani tipli bir Arap bu şimdi %100 emin oldum
E derdin ne o zaman?Asilamaz zaten hayatimda biri var o cevabi beklesem sürekli yolumu kesip sohbet etmek istiyor banami asiliyor yazardim yorumunuz gülünc
Bence siz birkez deyil defalarca okuyun bastan sona sorulari ve yorumlari belki bi ihtimal ozaman anlarsinizE derdin ne o zaman?
Ne var sorduysa
Merhaba
Oturdugumuz cevreden kendime ne arkadas ne komsu edinmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?