Komsu adam nedemek istediki banami sacma geldi❓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım siz de adamı soru sormaktan sogutmussunuzdur. Bir daha böyle hadsiz sorular soramasın.

Evet

Öyle deseydiniz yorumlar farklı olurdu

Uzak dur vs derdik

Ama siz direkt adamın genç görünmesini vs yazınca ve bu kadar basit soruya takılınca neden takıldı dedik

Adamın köpeği varken sorduğu soru normal, yazlıkta birileri yazlık kiralamış yanlarında da kocaman bir dişi köpekle gelmişlerdi

Tüm mahallenin köpekleri boylarına bakmadan peşine düştüler bahçe köpek doldu ( bu da böyle bir anımdır)

Bu nedenle köpeğim olmadığı halde çok normal buldum cümleyi ama devamında siz neden durup adamla konuştunuz, saldırmaz vs dedi onu da anlamadım

Köpek kız demişsiniz adam ooo iyi o zaman demiş siz de çüz der gidersiniz

Adam köpegi saldigi anda zaten saldiri bakin dedim oda insana hayvana saldirmaz dedi güldü aradaki gecen konusma hepitopu bu yürüdüm gittim

Yok cok dostkazigi yedigim icin kendim istemiyorum hani sizgibi cok yayila yayila konusanlari hayatima sokmam kendini bilenler benim arkadasim dostum olur anlatabildimmi

Valla ablacım tanımadığın bir insana bile acaip yorumlar yazmışsın kimsenin arkadaş olmak istememesi normal

Ayrıca yayıla yayıla yazmadım vallahi billahi sandalyede oturuyorum kahvaltı yapıyorum hfffddsddhgg

Kimsenin benle arkadas olmak istemiyor diye bisiy yazdiysam ispatla ispatlayamassan aklina ne geliyosa osunkendime arkadas komsu yapmadim dedim cünkü istemiyorum mesela siz asla arkadasim olamassiniz etraftata sizden cok var bu sebeble kisaca sevmiyorum gevsekleri yediklerini hazmetmen dilegiyle

Toplum için tehlike oluşturan hırpani tipli bir Arap bu şimdi %100 emin oldum
Binasindaki romanlarla diger araplarla almanla tekmetokat kavgalarini gördük binanin giris kapisinda bu itiyo komsusu binaya girmeye calisiyor haliyle gecerken görüyosun sürekli olay olay polislere de efelik yaptigini gördük inan normal insandan bahsetmiyoruz

Neyse fikir alisverisligi yaptik saolun su sürekli banami yürüyo demelerini bekledigimi sananlar heceleyerek yaziyorumki anlayin ha-ya-tim-da bi-ri-var burda köpegi olan baska köpek sahiplerine mesafesini bilmeli normal insanlar sordugunda takmayan ben bu garip insandan huylanmisken bide sormasi haliyle korkuttu endisem biricik köpegim icindi ama malesef bazi cokbilmisler adamin israrla bana yürüyüp yürümediginden bahsedip konuyu belaltina cekme derdindeler ama bu imkansizsayin adminlerden biri artik konumu kapatirmisiniz lütfen yoksa bu adamla benim dügünümü yapacak bazi üyelerneden sürekli ikili iliski olsun her konunun sonu yürüdümü sevdimi askmi istiyor ne sacmalik yav sabah sabah.
Daha baska seylerde var bu dünyada yürüdümü yürüyecekmilerden daha önemli.
O adam yürüse nolu yürümese nolur isterse emeklesin bizene konumuz bu deyilki israrla oraya cekmeye calisiliyor

Talebiniz üzerine konunuz kapatılmıştır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…