Komşu Belası

Var ama bir şey yapmıyorlar , benim alttan almamı söylüyorlar çünkü yapacak bir şey leri yok , ailem var ama yok gibi ne yazık ki benim sıkıntıları m pek umursamıyorlar
Onların yanına gidin. Bazen kabullenmesi zor, bu denilenler sizi üzüyorda olabilir ama sıkıntı sizde de olabilir.

Hem o küçük yerde kalmak zorunda mısınız? Başka iş bakın, tayin isteyin. İşiniz yoksa başka şehirde sıfırdan başlayın. Gidin o şehirden.

Allah razi olsun olsun beni anladınız cok tesekkur ederim , ben de cok üzülüyorum "ev alma komşu al "diye boşuna dememişler, maalesef yok okuyorum ama hala devam takmışlar bana

Boşandı diye değil sadece neden ben de bilmiyorum benim ihtiyacım yok , bu yaşadıklarımın hepsi gerçek keşke ben kuruyor olsaydım neden böyle şeyler kurayım ki
bi insnain evine neden durup dururken tas atsinlar.sizce bu mantikli mi.diger konularinzda herkesin size dusman oldugunu yazmissiniz.siz kafanizda kuruyosunuz.gercek degil bunlar

Zaten ailemleyim , sıfırdan nasıl başlıcam

Arkadaslara katiliyorum. Kucuk koyumsu yerlerde de yasadim, sehrin gobeginde de. En muhafazakar yerleri de biliyorum en acik fikirli yerleri de. Inanin kimse sirf bosandi diye boyle seyler yapmaz. Ben bazi seyleri kendinizin kurduguna inaniyorum. Neden bir psikiyatriste gorunmuyorsunuz?

bi insnain evine neden durup dururken tas atsinlar.sizce bu mantikli mi.diger konularinzda herkesin size dusman oldugunu yazmissiniz.siz kafanizda kuruyosunuz.gercek degil bunlar
Kafam da felan kurmuyorum ya anlamıyor musunuz ? Evet düşman olmasa neden diyeyim

Siz yaşamadınız diye kimse yaşayamaz mı ? sizin üvey anneniniz var mıydı yada o tedavi ol diyenlerin bu kişilerin de onun dostu

uvey annenize babaniza da saydirmissiniz.surekli dusmanlar cekemeyenler seklinde dusunmussunuz.kendinizi seviyosaniz tedavi olun en kisa zamanda.
Ben buraya tavsiye için yazdım tedavi olmak istesem giderim siz benim yaşadıklarımı yaşadınız mı bana zarar dan başka bir şey vermeyen insan lara ne diyecektim

Siz yaşamadınız diye kimse yaşayamaz mı ? sizin üvey anneniniz var mıydı yada o tedavi ol diyenlerin bu kişilerin de onun dostu

Bakin halisunasyon gorenlerin buyuk cogunlugu asla yasadiklarinin hayal urunu olduguna inanmak istemezler. Cunku gordukleri sey o kadar gercektir ki.

Yasadiklariniz gercek olsa bile bir uzmana danisin. Lutfen...

Birini fırcaladım daha da arttırdılar

Bakin halisunasyon gorenlerin buyuk cogunlugu asla yasadiklarinin hayal urunu olduguna inanmak istemezler. Cunku gordukleri sey o kadar gercektir ki.

Ben diyeceğimi dedim daha fazla cevap vermicem

Yaşadıklarımın gercek zaten
ileride kendinize yada baskasina zarar verebilirsiniz.basiniz daha buyuk derde gider sizi dusunuyorum ben.yoksa canoma minnet bana bi faydasi yok
Zaten bunların amaçları o

Ben buraya tavsiye için yazdım tedavi olmak istesem giderim siz benim yaşadıklarımı yaşadınız mı bana zarar dan başka bir şey vermeyen insan lara ne diyecektim
Sadece bunlar için bile gitmelisiniz.
Bu kadar zorluk varsa destek almalısınız iyi gelir.

Gidin bi sahil kasabasına kimse nerde olduğunuzu bilmesin iş bulun ev tutun güzel bi düzen kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…