- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Onların yanına gidin. Bazen kabullenmesi zor, bu denilenler sizi üzüyorda olabilir ama sıkıntı sizde de olabilir.Var ama bir şey yapmıyorlar , benim alttan almamı söylüyorlar çünkü yapacak bir şey leri yok , ailem var ama yok gibi ne yazık ki benim sıkıntıları m pek umursamıyorlar
Allah razi olsun olsun beni anladınız cok tesekkur ederim , ben de cok üzülüyorum "ev alma komşu al "diye boşuna dememişler, maalesef yok okuyorum ama hala devam takmışlar banaTam sizin icin üzülürken tepemdekiler elektrikli süpürge açtıAllah iyi komsularla karşılaştırsin.Benim karşımdaki de surekli dinliyor dürbünden bakıyor. Asansorde karsilassak her seyi sormaya calisiyor ki sadece 2 kez bir arada oturmuslugumuz var .Muhattap olmuyorum cok gürültü yapiyorlar ama önlemek ne mümkün Biz kapiyi acinca tesadüfmus gibi kapıyı açıyor bakıyor. AMA sizinki gerçekten cok daha kötü valla uzaklasma sansiniz yoksa okuyun ufleyin kendinizi. Aklima baska bir sey gelmedi
bi insnain evine neden durup dururken tas atsinlar.sizce bu mantikli mi.diger konularinzda herkesin size dusman oldugunu yazmissiniz.siz kafanizda kuruyosunuz.gercek degil bunlarBoşandı diye değil sadece neden ben de bilmiyorum benim ihtiyacım yok , bu yaşadıklarımın hepsi gerçek keşke ben kuruyor olsaydım neden böyle şeyler kurayım ki
Zaten ailemleyim , sıfırdan nasıl başlıcamOnların yanına gidin. Bazen kabullenmesi zor, bu denilenler sizi üzüyorda olabilir ama sıkıntı sizde de olabilir.
Hem o küçük yerde kalmak zorunda mısınız? Başka iş bakın, tayin isteyin. İşiniz yoksa başka şehirde sıfırdan başlayın. Gidin o şehirden.
Kafam da felan kurmuyorum ya anlamıyor musunuz ? Evet düşman olmasa neden diyeyimbi insnain evine neden durup dururken tas atsinlar.sizce bu mantikli mi.diger konularinzda herkesin size dusman oldugunu yazmissiniz.siz kafanizda kuruyosunuz.gercek degil bunlar
Herkes değil komşu larKafam da felan kurmuyorum ya anlamıyor musunuz ? Evet düşman olmasa neden diyeyim
uvey annenize babaniza da saydirmissiniz.surekli dusmanlar cekemeyenler seklinde dusunmussunuz.kendinizi seviyosaniz tedavi olun en kisa zamanda.Herkes değil komşu lar
Siz yaşamadınız diye kimse yaşayamaz mı ? sizin üvey anneniniz var mıydı yada o tedavi ol diyenlerin bu kişilerin de onun dostuArkadaslara katiliyorum. Kucuk koyumsu yerlerde de yasadim, sehrin gobeginde de. En muhafazakar yerleri de biliyorum en acik fikirli yerleri de. Inanin kimse sirf bosandi diye boyle seyler yapmaz. Ben bazi seyleri kendinizin kurduguna inaniyorum. Neden bir psikiyatriste gorunmuyorsunuz?
Sen boşandın diye ailenin evini mi taşlıyorlar?Zaten ailemleyim , sıfırdan nasıl başlıcam
Ben buraya tavsiye için yazdım tedavi olmak istesem giderim siz benim yaşadıklarımı yaşadınız mı bana zarar dan başka bir şey vermeyen insan lara ne diyecektimuvey annenize babaniza da saydirmissiniz.surekli dusmanlar cekemeyenler seklinde dusunmussunuz.kendinizi seviyosaniz tedavi olun en kisa zamanda.
Siz yaşamadınız diye kimse yaşayamaz mı ? sizin üvey anneniniz var mıydı yada o tedavi ol diyenlerin bu kişilerin de onun dostu
Birini fırcaladım daha da arttırdılarYav git birini fircala gec korktugunu anlayan uzerine gelir tek basima koyde yasadim yan bakanida oldu dik bakanida hic umursamadim arabamin arkasina park edene de kafa tuttum bahceme cocugunu salio bagira cagira oynatana da ses cikarmasam tepeme s.carlardi
Ben diyeceğimi dedim daha fazla cevap vermicemBakin halisunasyon gorenlerin buyuk cogunlugu asla yasadiklarinin hayal urunu olduguna inanmak istemezler. Cunku gordukleri sey o kadar gercektir ki.
Yasadiklariniz gercek olsa bile bir uzmana danisin. Lutfen...
Ben diyeceğimi dedim daha fazla cevap vermicem
Yaşadıklarımın gercek zatenBakin halisunasyon gorenlerin buyuk cogunlugu asla yasadiklarinin hayal urunu olduguna inanmak istemezler. Cunku gordukleri sey o kadar gercektir ki.
Yasadiklariniz gercek olsa bile bir uzmana danisin. Lutfen...
Zaten bunların amaçları oileride kendinize yada baskasina zarar verebilirsiniz.basiniz daha buyuk derde gider sizi dusunuyorum ben.yoksa canoma minnet bana bi faydasi yok
Sadece bunlar için bile gitmelisiniz.Ben buraya tavsiye için yazdım tedavi olmak istesem giderim siz benim yaşadıklarımı yaşadınız mı bana zarar dan başka bir şey vermeyen insan lara ne diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?