- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Maalesef Hayır bu yaşadıklarım gercek küçük bir yerde yaşıyorum maalesefBütün konularınıza baktım en kisa zamanda yardım alın sonunuz iyi görünmüyor
Etrafinizin sizin dedikodunuzu yapan size düşmanlık duyan sizinle ilgili sürekli konuşan insanlardan dolu olduğunu ve hatta bu sesleri sizin de duyduğunuzu iddia ediyorsunuz
Boşanmış olmak sizde büyük bir buhrana yol açmış olabilir mi
Ya benim yardıma felan ihtiyacım yok sadece bu insanlar dan kurtulmaya ihtiyacım varNeden böyle dediniz? Yanlış anlamayın ciddi soruyorum, konuları okudum ama ilerleyen sayfalarda yorumlarını okumadım.
komşularla ilgili okadar konu açmış ki acaba öyle mi geliyor konu sahibine diye düşünüyorsunuz?
Evet o yüzden, taşınma imkanım da yok sizce ne yapabilirim mesela nerde kalabilir imBuna benzer bir konu açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam boşandığınız için size kötü gözle bakıyorlardı. İnsanların zihniyetini değiştirmeniz çok zor. Yapabileceğiniz en mantıklı şey taşınmak
Tek başıma nerde kalabilirim öneriniz var mı ?Eski konulara göz attım şimdi hatırladım.
Siz o muhitten taşının, kendi b.klarında boğulsunlar.
Yardıma ihtiyacım yok teşekkür ederim olsa da alırımSizin için cidden endişeleniyorum lütfen profesyonel yardım alın
Millet şuurunu kaybetmiş
Ah bir bilsemSebep neymis ki? Bu çirkin tavrin nedenini merak ettim dogrusu.
Bilmiyorum ki beni rahatsız huzursuz etmekYuhh evinizi niye taşlıyorlar ki
Nedeni ben de bilsem sürekli durduk yere dedikodumu ediyorlarNeden boyle birsey yapiyorlar?
Heryerde kalabilirsiniz. Muhtemelen orası numunelik bi muhit. Heryerde yalnız yaşayan insanlar var. Sadece bizim sitede bile en az 30 vardır bu şekil ve kimse boşanmışmı yalnız mı yaşıyor öğrenci mi bilmiyor umursamıyor.Tek başıma nerde kalabilirim öneriniz var mı ?
Bilmiyorum ki bi açık bulup ya da kendisi iftira atarlar
Galiba manyaklar fesat insan larNe istiyolarmis ki sizden? Manyaklar mi durup dururken ??
Ama benim maddi durumum yok maalesef daha bozulmadı ama bu gidişle bozulacakHeryerde kalabilirsiniz. Muhtemelen orası numunelik bi muhit. Heryerde yalnız yaşayan insanlar var. Sadece bizim sitede bile en az 30 vardır bu şekil ve kimse boşanmışmı yalnız mı yaşıyor öğrenci mi bilmiyor umursamıyor.
Siz biraz abartıyor olabilirsiniz. Siz yine de bi destek alın, bişeyiniz yoksa bile komşuların bozduğu psikolojinizi düzeltirsiniz.
Kafamda kurmuyorum ne yaptıklarını bilmiyorum ama aklıma o geldiAma bunun icin evinizi dinlemelerine gerek yok ki.. ben birine iftira atacak olsam yakalanma riskine girmem mesela, adi ustunde iftira.. tek kalmak demissiniz ama kafanizda kurdukca gittiginiz yer farkeder mi?
Aileniz yokmu?Galiba manyaklar fesat insan lar
Ama benim maddi durumum yok maalesef daha bozulmadı ama bu gidişle bozulacak
Ben küçük bir yerde kalıyorum muhafazakâr değil zaten öyle olsalar bunları yapmazlarHanımefendi siz nerede yaşıyorsunuz ya en muhafazakar semtlerde şehirlerde bile artık böyle şeyler olmuyor siz sürekli çok düşmanım var çok dedikodum yapılıyor kafasındasınız cidden problemleriniz var bir psikoloğa görünün tüm dünya size düşmanmış gibi davranıyorsunuz bu ciddi bi sıkıntı
Var ama bir şey yapmıyorlar , benim alttan almamı söylüyorlar çünkü yapacak bir şey leri yok , ailem var ama yok gibi ne yazık ki benim sıkıntıları m pek umursamıyorlarAileniz yokmu?
Boşandı diye değil sadece neden ben de bilmiyorum benim ihtiyacım yok , bu yaşadıklarımın hepsi gerçek keşke ben kuruyor olsaydım neden böyle şeyler kurayım kien kucuk en muhafazakar en cahil yerde bile kimse sirf bosandi diye birinin evini taşlamaz.lutfen tedavi olun kendi kafanizdan biseyler kurmayin.bu sekilde devam ederseniz ileride onlara zarar verecek dereceye gelirsiniz.dun vatan şaşmazi olduren kiside boyle bi sebepten yapti muhtemelen.bi insanin hayatina kiydi.sizde bu kadar icinizde olayi farkli algilarsaniz sonu kotu olabilir.tedavi olmak kotu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?