Komşu Belası

Maalesef Hayır bu yaşadıklarım gercek küçük bir yerde yaşıyorum maalesef

Ya benim yardıma felan ihtiyacım yok sadece bu insanlar dan kurtulmaya ihtiyacım var

Evet o yüzden, taşınma imkanım da yok sizce ne yapabilirim mesela nerde kalabilir im

Tek başıma nerde kalabilirim öneriniz var mı ?
Heryerde kalabilirsiniz. Muhtemelen orası numunelik bi muhit. Heryerde yalnız yaşayan insanlar var. Sadece bizim sitede bile en az 30 vardır bu şekil ve kimse boşanmışmı yalnız mı yaşıyor öğrenci mi bilmiyor umursamıyor.

Siz biraz abartıyor olabilirsiniz. Siz yine de bi destek alın, bişeyiniz yoksa bile komşuların bozduğu psikolojinizi düzeltirsiniz.

Hanımefendi siz nerede yaşıyorsunuz ya en muhafazakar semtlerde şehirlerde bile artık böyle şeyler olmuyor siz sürekli çok düşmanım var çok dedikodum yapılıyor kafasındasınız cidden problemleriniz var bir psikoloğa görünün tüm dünya size düşmanmış gibi davranıyorsunuz bu ciddi bi sıkıntı

Ne istiyolarmis ki sizden? Manyaklar mi durup dururken ??
Galiba manyaklar fesat insan lar
Ama benim maddi durumum yok maalesef daha bozulmadı ama bu gidişle bozulacak

Ama bunun icin evinizi dinlemelerine gerek yok ki.. ben birine iftira atacak olsam yakalanma riskine girmem mesela, adi ustunde iftira.. tek kalmak demissiniz ama kafanizda kurdukca gittiginiz yer farkeder mi?
Kafamda kurmuyorum ne yaptıklarını bilmiyorum ama aklıma o geldi

en kucuk en muhafazakar en cahil yerde bile kimse sirf bosandi diye birinin evini taşlamaz.lutfen tedavi olun kendi kafanizdan biseyler kurmayin.bu sekilde devam ederseniz ileride onlara zarar verecek dereceye gelirsiniz.dun vatan şaşmazi olduren kiside boyle bi sebepten yapti muhtemelen.bi insanin hayatina kiydi.sizde bu kadar icinizde olayi farkli algilarsaniz sonu kotu olabilir.tedavi olmak kotu degil

Ben küçük bir yerde kalıyorum muhafazakâr değil zaten öyle olsalar bunları yapmazlar

Tam sizin icin üzülürken tepemdekiler elektrikli süpürge açtı Allah iyi komsularla karşılaştırsin.Benim karşımdaki de surekli dinliyor dürbünden bakıyor. Asansorde karsilassak her seyi sormaya calisiyor ki sadece 2 kez bir arada oturmuslugumuz var .Muhattap olmuyorum cok gürültü yapiyorlar ama önlemek ne mümkün Biz kapiyi acinca tesadüfmus gibi kapıyı açıyor bakıyor. AMA sizinki gerçekten cok daha kötü valla uzaklasma sansiniz yoksa okuyun ufleyin kendinizi. Aklima baska bir sey gelmedi

Boşandı diye değil sadece neden ben de bilmiyorum benim ihtiyacım yok , bu yaşadıklarımın hepsi gerçek keşke ben kuruyor olsaydım neden böyle şeyler kurayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…