- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ne diyorsunuz ya anlamıyorum.. konuyu saptırmayın..Heee istediği kadar doğursun sonra şerefsizin teki gelsin tecavüz etsin, dikkatsizin teki gelsin arabayla ezsin, hayvansevgisi aşılanmamış bi çocuk gelsin taşla gözünü oysun o yavru kedinin di mi? Biraz düşünün şuraya yazmadan önce Allah aşkına ya. Kısırlaştırılmayan her anne kedi, senede en az 9 kedi doğurur. Sokak kedileri de genelde sahiplenilmez zaten. Hepsi açlık sefalet hastalık içinde en fazla 2 sene yaşar ölür gider. Günahtır ya.
Ne diyorsunuz ya anlamıyorum.. konuyu saptırmayın..
İyi de sokaklarda bunlar yaşanıyorNe diyorsunuz ya anlamıyorum.. konuyu saptırmayın..
Konu bu mu?? Hamile kedinin yavrularını aldırıp kısırlaştırlım diyor komşu farkındaysan.. onu ilgilendirmez.. o zmn herkes çocuğunu aldırsın kendini kısırlaştırsın bu mantıkla.. ne olacağımız belli değil..Nesini anlamıyorsunuz? İstediği kadar doğursun diyen siz değil misiniz? Türkiyede yaşamıyorsunuz sanırım buradaki sokak hayvanları hakkında fikriniz yok.. Burada yaşıyor ve hala daha "kısırlaştırılmasın" diyorsanız vay sizin halinize.
Konu bu mu?? Hamile kedinin yavrularını aldırıp kısırlaştırlım diyor komşu farkındaysan.. onu ilgilendirmez.. o zmn herkes çocuğunu aldırsın kendini kısırlaştırsın bu mantıkla.. ne olacağımız belli değil..
Konu ile alakası ne peki?? Konu sahibi istemiyor kedisinin kısırlaştırılmasını . Ve komşusundan şikayetçi..İyi de sokaklarda bunlar yaşanıyor
Ne olduğunu sanıyosunuz
Geceleri siz evinize gittiğinizde o kedi köpekler nereye sığınıyor soğukta yağmurda diye düşünüyosunuz? Ne yediklerini sanıyorsunuz? Çöpteki bozulmuş yiyecek artıkları ile karın doyurmaya çalışırken zehirlenip öldüklerinde ne düşünüyorsunuz?
Evsiz olmak insanlar tarafından evcilleştirilmiş bir canlı türü için eziyetten başka ne olabilir?
Konu ile alakası ne peki?? Konu sahibi istemiyor kedisinin kısırlaştırılmasını . Ve komşusundan şikayetçi..
Daha fazla cevap vermiyordunuz yaa..Konu ile alakasını bile anlamamışsınız cidden size diyecek tek kelimem yok. Allah hayvanları sizin zihniyetinizden korusun, amin.
Daha fazla cevap vermiyordunuz yaa..
Hamile bir kedinin yavrusunu hiç bir veteriner almaz! Varsayım üzerine konuşuyorsunKonu bu mu?? Hamile kedinin yavrularını aldırıp kısırlaştırlım diyor komşu farkındaysan.. onu ilgilendirmez.. o zmn herkes çocuğunu aldırsın kendini kısırlaştırsın bu mantıkla.. ne olacağımız belli değil..
Tekir güzellik anne mi oluyorCanım kedim hamile. Doğursun sonra götürcem.
Üstünüze gelirse aa benim kedinin cinsel hayatından sanane.
Bunları demen yeterli
kedinin anne olmaya hakkı yok mu ?Penceremde bi kedi var. Komşu da kendi bahçesinde 8 kedi bakıyo .hepsini kısırlaştırmış. Bizimkinede ne zamandır kısırlaştırın deyip duruyo 100 tl ye veterinerle konuşmuş gel götürelim diyo. Bende belediyede tanıdık var ücretsz hem ordan randevu aldım fakat sonra fark ettimki kedi hamile gibi. Çok tüylü oldığu için anlamak baya zor qma sanki hamile yani. Belediyede aradım sordum yazıktır dedi onlarda iptal ettim . Doğum ve sütten kesilince götürelim artık dedi kendimce . Bugğn kadın yine kapıda noldu diye geldi. Gel götürelim bizim veterinere yavrular küçükse alır dedi. Belki hamile değildr götürelim dedi . Bende eşimi arayım dedim eşimde durumumuz yok de dedi aradım kadına öyle dedim bu seferde ben karşılıycam dedi kadın . Bende eşim kabul etmeyeblr bizim kedi niye sen karşılıyorsun o zaman eşimle konuş sonra kafama göre kabul edersem sorun olmasın dedim .( erkekler bilirsiniz pqra konusunda ezdirmek istemez kendini . ) eşimin noyu verdm arıyck beni. Fakat şöle bi durum var kedi hamile ve yavrular küçükse kısırlaştırma yapılırmış fakat bu büyük günah değilmidir? din olarak anlaşılmasın konu yani napmalıyım Tersleyemediğim için bu günaha ortak olmak istemiyorum.
Götürrüp hamileyse ufak bile olsa yavrular kabul etmeyerekmi sıyrılsamhiç bu işten yoksa hiç götürmesekmi bunu kadına nasıl diycem? Hber verrsn ona göre götürürüz dedim salak gibi. ( burdan nasıl dönerim yani böyle demişken )
Off taktı ya kediye valla iyice kıl oldum kadına
Ben ne yapabilirim peki? kadına tmm dedm zaten arasın götrcez hamile değlse yaptrcaz
Hayır canım konu için yazdımTekir güzellik anne mi oluyor
Hayır canım konu için yazdım
Benimki erkek miskin miskin yatıyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?