bence kafa dinlemek isteyen insanlar mustakil yerdlerde yasamaliOnlar cocukluklarini yasarken benim beynimi oyamazlar efendim. Dun gece esim engelelmese yukari cikip kavga edicektim. Adam gece 10 da bagira cagira oynuyo cocukla cocuk bi oraya bi buraya kosuyo. Butun gun ben de onlar gibi calisiyorum ve evimde dinlenmek istiyorum. Sabahin 7 sinde de ayni. Ve evet apartmandan inerken de aynilardir eminim. Bi kesimin ozgurluk anlayisi diger kesimin alanini gasp ederse o ozgurluk olmaz. Biraz empati. Zaten son donemin piremses anneleri ve onlarin piremses ve prenslerinden gina geldi. Ben de sizin mantiginizdan bakarak diyorum ki cocuguna sinirsiz ozgurluk alani tanimak isteyen gitsin mustakil ev tutsun. Benim gun boyu sisen beynimin de dinlenmeye ihtiyaci var.
çöp değil daha vahim görüntü kirliliğiGüzelce uyarın o zaman. Çöp koyma saati olur apartmanda. Ayrıca tepeden bişeyler çırpmak, apartmanda sigara içe içe inmekle kapıya çöp koymak kıyaslanamaz bence.
Uyarın o zaman sizde. Herkes kurallara uysun. Ben 7. kattayım. Üst kattaki yapıyor diye bende alt kata aynısını yapayım. O da kendi alt katına yapsın. Uzar gider böyle. Ayrıca biri kendini balkondan atsa o attı diye sizde mi atacaksınız. Yersiz bi savunma.peki kendisi kocaman haliyi cirparken ne oluyor ki asla sofra bezi cirpmam
kendisi yapmasa tamam ama kendiside yapiyor o blkonda bir bilmesi bir bağıra bağıra konusmamsi varki dünyaya bedel diyebilirim bize bunlardan rahatsizis ama onun öde sesimiz cikmiuorEğer eleştirdiği seyleri kendisi yapıyorsa söyleyin lafinizi esirgemeyin .
Sizi ezip sindirmesine izin vermeyin.
Yok yapmıyor kurallara uyuyorsa sizde kurallara uymaya çalışın.
Sen şimdi bizi ezdin iştebende evimde son model süpürge kullaniyorum sizin sandiginiz akillardan degilim ben
artık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
+10000000000000000çıprma günü diye bişey yok. bırakın artık şu adeti. çırpmadan da temizlik yapılabilir. alt kattaki insan sizin halı kilim pisliğinizi çekmek zorunda değil.
eşiniz de bina içinde sigara içemez. orası ortak kapalı alan. evinde içsin, arabasında içsin. bina içinde içemez.
7 sayfadada yazdığım şey oda cirpiyor hanimefendi öyle bir yuksek sesle konusuyorki rahatsız oluyoruz tamam sigara konusunda haklisnzValla bacım 1 saatte 7 sayfa yazılmış ve hepsi seni haksız buluyor
Sence kim haklı kim haksız?
-
Apartmanda sigara içerek inmek nedir ya? Eşine söyle de 1 dakika sabredip gitsin dışarıda yaksın sigarasını.
Çırpma işine gelirsek; çırpmayın kardeşim. Senin çırptıkların benim balkonuma düşüyorsa tabi ki şikayet ederim. Çok çırpmak istiyorsanız alın kiliminizi inin aşağıya çırpın bahçede...
agziniza saglik demek istediğim buydu ama bir siz anladınız gercekten komsuluk yok yok insanları herşeye tahammülsüzlük almış basini gidiyor azcik hoşgörü neleri isyelstieir oysaki bizde kadinin balkonuunu cercop ile doldurlaim demiyoz heralde ki balkon kapali oldugu halde okdr laf ediyorÇırpma günü olmaz. İstediğim zaman nevresımı cırparım. Saç kıl oluyor akşam tekrar o çarşafta mı yatıyım veya çocugum gunde kac defa sofra bezınde yemek yiyor 10 defa balkon mu süpüreyim. Hadi neyse çırpmadım paspasları sofra bezlerini ee bu sefer de günde 10 defa süpürge çalıştırsam yine şikayet neymış efendim evde o kadar süpürge açılırmı saçmaladınız artık. Görende dicek süpürge makinasının içindeki bütün pisliği halılara paspaslara döktüm onu silkeliyorum alttaki evin içine girsin valla saçmalıkk. 3 5 kıl biraz ekmek kırıntısı öldürmez sizi sonra komşuluk öldü 3 5 çıt kırıldım inşan yüzünden oluyor bunlar ben o rahatsız olucak diye balkonumu defalarca yıkıyamam.
Çırpma günü olmaz. İstediğim zaman nevresımı cırparım. Saç kıl oluyor akşam tekrar o çarşafta mı yatıyım veya çocugum gunde kac defa sofra bezınde yemek yiyor 10 defa balkon mu süpüreyim. Hadi neyse çırpmadım paspasları sofra bezlerini ee bu sefer de günde 10 defa süpürge çalıştırsam yine şikayet neymış efendim evde o kadar süpürge açılırmı saçmaladınız artık. Görende dicek süpürge makinasının içindeki bütün pisliği halılara paspaslara döktüm onu silkeliyorum alttaki evin içine girsin valla saçmalıkk. 3 5 kıl biraz ekmek kırıntısı öldürmez sizi sonra komşuluk öldü 3 5 çıt kırıldım inşan yüzünden oluyor bunlar ben o rahatsız olucak diye balkonumu defalarca yıkıyamam.
gerçekten halen daha anlamamissinizUmarim hayatin her alaninda kendi kafanizdaki insanlarla karsilasirsiniz. Karsinizdaki insanlar da cumleye o rahatsiz olacak diye basladiginda empati duygunuz gelisir belki. O 2 kıl olatak gordugunuz seyler onemli mi degil mi kendiniz yasayinca anlarsiniz.
8 daireli apartmanda oturuyorum pazartesileri temizlik günü bişeyler çırpmak isteyenler içinartık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
hemde ne sasirma öyle bir hale gelmis ki insanlar yaşanmaz olmus gerçekten çok zor dedigim gibi azcik hoşgörü neleri tamir etmezki ilk tasindim balkonlari yikadim çok dikkate ettim ama aşağıya sicramasin sicramis hemen kapıma dayandi bu ne yeni silmistim oturdum agladim eşim bisey olmaz dedi diyor bide dedim ablacim vallahi bilerek yapmadim çok özrü ilerim daha dikkat ederim insan 1 yanlisi görmezden gelir demi ama bu çok eğitim insan demekki çökmüş öyle tahammulsuzlerden heleki burada kkdaMillet neye çatacağını şasırmış durumda gerçekten Allahtan kendi binamız rahatım yoksa yaşayamam ben o tip insanlarla gerçekten zor. Aa yemek artığı poşet çöp olsa tamam haklılar ama ufak paspastam ne dökülebilir ki. Bızım karşı apartmanda bardı bütün çöplerini benım balkonuma atıyordu bi güzel dersini verdim ama sofra bezıymış örtüymüş bunları ben balkonuma sılkelemem
onda hak veriyorum size tabio siğara olayında haksızsınız kusura bakmayın ,
bende toplantıda dile getirmiştim apartman içnide ve asansörde siğara içilmesine karşıyım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?