komsu derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farkindaysaniz sigara izmaritlerini apartmana atıyor demiyor ayrıca çırpmadan nasıl temizlik yapılır sabah kalktığınızda çarşafini hiç mi silkleyemicek yani insan yada sofa bezlerini vs

Sen niye özür diliyorsun balkonunu elbet yıkıyacaksın. Karda yağmurda ne yapıyormuş o hanımefendi elinde legenle balkonda mı beklıyor.

banada aile binası gerek yarın birgun cocugum olsa hayatta birakmaz sokağa çıksın

Sen niye özür diliyorsun balkonunu elbet yıkıyacaksın. Karda yağmurda ne yapıyormuş o hanımefendi elinde legenle balkonda mı beklıyor.
ah bi anlasam ne bileyim yeni geldim belki bende dir sorun diye özür diledim ama çok dikkat ettim halada ediyorum yani senin anlayacagin para verip oturuyorum ama diken üstünde herseymi yasak olur ya

Farkindaysaniz sigara izmaritlerini apartmana atıyor demiyor ayrıca çırpmadan nasıl temizlik yapılır sabah kalktığınızda çarşafini hiç mi silkleyemicek yani insan yada sofa bezlerini vs
bide o paratmani yukardan bahçeye kadrda yikiyorum düşünün

Cırpma gunlerinin olmaması gayet normal. Şu zamana kadar hiç bir seyimi balkona cikip cirpmadim, cirpmam da ve de bunu eksikligini hic mi hic hissetmedim. Carsaf cirpmayi da sizden duydum acikcasi. Kimsenin tepemde bir seyler cirpmasini ben de istemem. Apartman icinde sigara icilmesi cok bencilce bir davranış, esinizin ya da herhangi bir kimsenin bunu yapmasi zaten başlı başına yanlis. Balkon yikarken dikkat ettiginiz halde ne gibi bir yanlis hareketiniz alt kata zarar veriyor orasini anlamadim. Sanirim korkuluk (yarım duvar) kisimları elle silmek yerine suyla yikamayi tercih ediyorsunuz eger oyleyse bu da yanlis. Kimsenin pis suyunu uzerime akitmasini istemem, kimse istemez. Velhasıl kelâm; hatalı taraf siz gözüküyorsunuz. Her ne olursa olsun kadınin kapiya bacaya cikip bagirmasi hos degil tabi ki, komsunuzun tek haksiz oldugu kisim bu sadece.

ben carsaf silekelemeden yapamam o gece uyuyamam bide balkonu kapali yani neresine girecek anlamadimki çarşafa ne var sanki cercopmu hayır asla atmaz ama bazen acil işi olunca birden cikinca evde yakip cikiyor adam o an geciyor ordan ucsunmu ah ahhh

Çocuklara karşı bağırmaya bende karşıyım ama, eşinizin merdivenden sigara içerek inmesi ne demek? Benim bekarken oturduğum eve de Bi kiracı geldi üst kattan yakıyor sigarayı mesela, gidiyor falan ama o koku kalıyor. Babam bir gün dövecekti az daha adamı. Apartmandan çocuklar iniyor, astım hastaları iniyor vs kimse sigara kokusu çekmek zorunda değil. Benim binada birisi böyle yapsa gerçekten su dökerim herhalde kafasına! Kadın çok bile dayanmış size.
Ayrıca sofra bezinizi evyeye silkeleyin, çok zor değil. Onun haricinde yıl olmuş 2019 halı çırpma mı kaldı Allah aşkına miss gibi elektrik süpürgeleri var zor falan bırakmıyor. Kimse sizin halınızın pisliğini çekmek zorunda değil.

Daha rahat biryere taşın knlarla hayat geçmez. Siz niye apartmanı yıkıyorsunuz

evet dediginiz şekil balkonum ama yanlisiniz vs oralara şu tutmuyorum bez ile siliyorum ordan damlamis diyor

bide o paratmani yukardan bahçeye kadrda yikiyorum düşünün
Vala canım ben cırpmadan asla temizlik nedir bilmem haftada bir kere büyük halılarını mutlaka silkelerim ince yikanabilir olanlrı da hemen hemen iki günde bir çırparım paspas felan olsun

hankmefendi hali değil degil carsaf ufak yedek seyler üstünde cercop olmayan şeyler bende sofra bezini aşağıya cirpamiyorum tabiki ama 6m2 haliyi cirpan kendisi

Ben de valla her gün silkelerim çarşafları mı ne saçma balkona silkelemek sofra bezindeki büyük çöpleri de toplar öyle silkelerim zaten

Vala canım ben cırpmadan asla temizlik nedir bilmem haftada bir kere büyük halılarını mutlaka silkelerim ince yikanabilir olanlrı da hemen hemen iki günde bir çırparım paspas felan olsun
ayyy valla güldüm kendi halime sizide tebrik ederim buyukleri birak kucukleri cirpsam keske ama nerde

Daha rahat biryere taşın knlarla hayat geçmez. Siz niye apartmanı yıkıyorsunuz
kimse yikamiyor les gibi esimde bende dayanamiyoruz pislik içinde hele onun kapisi hanimefendi hergün tarladan geliyor.pis kiyafetlerini kapinin önüne aşıyor çamurlu camurlu apartman kim pislik icindeydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…