- 13 Haziran 2019
- 461
- 608
- 18
- 27
banada aile binası gerek yarın birgun cocugum olsa hayatta birakmaz sokağa çıksınEmpati duygum gelişik çok şükür hayatım boyunca sadece 2 sene kirada kaldım. Saat 9 dan sonra elektrik süpürgesi saç kurutma makınası çamaşır makinası gibi ses çıkartıcak hiç birley çalıştırmadım ki belki erken uyuyan vardır diye gündüz bile 12 den önce süpürge açmazdım gece uyuyamadıysa gec kalkar dıye. Ama o kadar çarşaf silkeledim bez silkeledim bir gün olsun kimse birşey demedi.Allaha şükür aile binasına geçtim rahatladım.
ah bi anlasam ne bileyim yeni geldim belki bende dir sorun diye özür diledim ama çok dikkat ettim halada ediyorum yani senin anlayacagin para verip oturuyorum ama diken üstünde herseymi yasak olur yaSen niye özür diliyorsun balkonunu elbet yıkıyacaksın. Karda yağmurda ne yapıyormuş o hanımefendi elinde legenle balkonda mı beklıyor.
bide o paratmani yukardan bahçeye kadrda yikiyorum düşününFarkindaysaniz sigara izmaritlerini apartmana atıyor demiyor ayrıca çırpmadan nasıl temizlik yapılır sabah kalktığınızda çarşafini hiç mi silkleyemicek yani insan yada sofa bezlerini vs
ben carsaf silekelemeden yapamam o gece uyuyamam bide balkonu kapali yani neresine girecek anlamadimki çarşafa ne var sanki cercopmu hayır asla atmaz ama bazen acil işi olunca birden cikinca evde yakip cikiyor adam o an geciyor ordan ucsunmu ah ahhhFarkindaysaniz sigara izmaritlerini apartmana atıyor demiyor ayrıca çırpmadan nasıl temizlik yapılır sabah kalktığınızda çarşafini hiç mi silkleyemicek yani insan yada sofa bezlerini vs
evet dediginiz şekil balkonum ama yanlisiniz vs oralara şu tutmuyorum bez ile siliyorum ordan damlamis diyorCırpma gunlerinin olmaması gayet normal. Şu zaman kadar hiç bir seyimi balkona cikip cirpmadim, cirpmam da ve de bunu eksikligini hic mi hic hissetmedim. Carsaf cirpmayi da sizden duydum acikcasi. Kimsenin tepemde bir seyler cirpmasini ben de istemem. Apartman icinde sigara icilmesi cok bencilce bir davranış, esinizin ya da herhangi bir kimsenin bunu yapmasi zaten basli basina yanlis. Balkon yikarken dikkat ettiginiz halde ne gibi bir yanlis hareketiniz alt kata zarar veriyor orasini anlamadim. Sanirim korkuluk (yrim duvar) kisimları elle silmek yerine suyla yikamayi tercih ediyorsunuz eger oyleyse bu da yanlis. Kimsenin pis suyunu uzerime akitmasini istemem, kimse istemez. Velhasıl kelâm; hatalı taraf siz gözüküyorsunuz. Her ne olursa olsun kadınin kapiya bacaya cikip bagirmasi hos degil tabi ki, komsunuzun haksiz oldugu kisim bu sadece.
Vala canım ben cırpmadan asla temizlik nedir bilmem haftada bir kere büyük halılarını mutlaka silkelerim ince yikanabilir olanlrı da hemen hemen iki günde bir çırparım paspas felan olsunbide o paratmani yukardan bahçeye kadrda yikiyorum düşünün
hankmefendi hali değil degil carsaf ufak yedek seyler üstünde cercop olmayan şeyler bende sofra bezini aşağıya cirpamiyorum tabiki ama 6m2 haliyi cirpan kendisiÇocuklara karşı bağırmaya bende karşıyım ama, eşinizin merdivenden sigara içerek inmesi ne demek? Benim bekarken oturduğum eve de Bi kiracı geldi üst kattan yakıyor sigarayı mesela, gidiyor falan ama o koku kalıyor. Babam bir gün dövecekti az daha adamı. Apartmandan çocuklar iniyor, astım hastaları iniyor vs kimse sigara kokusu çekmek zorunda değil. Benim binada birisi böyle yapsa gerçekten su dökerim herhalde kafasına! Kadın çok bile dayanmış size.
Ayrıca sofra bezinizi evyeye silkeleyin, çok zor değil. Onun haricinde yıl olmuş 2019 halı çırpma mı kaldı Allah aşkına miss gibi elektrik süpürgeleri var zor falan bırakmıyor. Kimse sizin halınızın pisliğini çekmek zorunda değil.
Ben de valla her gün silkelerim çarşafları mı ne saçma balkona silkelemek sofra bezindeki büyük çöpleri de toplar öyle silkelerim zatenben carsaf silekelemeden yapamam o gece uyuyamam bide balkonu kapali yani neresine girecek anlamadimki çarşafa ne var sanki cercopmu hayır asla atmaz ama bazen acil işi olunca birden cikinca evde yakip cikiyor adam o an geciyor ordan ucsunmu ah ahhh
ayyy valla güldüm kendi halime sizide tebrik ederim buyukleri birak kucukleri cirpsam keske ama nerdeVala canım ben cırpmadan asla temizlik nedir bilmem haftada bir kere büyük halılarını mutlaka silkelerim ince yikanabilir olanlrı da hemen hemen iki günde bir çırparım paspas felan olsun
aynen bende sofrabezini osekilde yapiyorumBen de valla her gün silkelerim çarşafları mı ne saçma balkona silkelemek sofra bezindeki büyük çöpleri de toplar öyle silkelerim zaten
Çırpınca daha temiz oluyo bence çarşaf çırpmak da gayet normal yani neden şaşırıyorsunuz tuhafayyy valla güldüm kendi halime sizide tebrik ederim buyukleri birak kucukleri cirpsam keske ama nerde
kimse yikamiyor les gibi esimde bende dayanamiyoruz pislik içinde hele onun kapisi hanimefendi hergün tarladan geliyor.pis kiyafetlerini kapinin önüne aşıyor çamurlu camurlu apartman kim pislik icindeydiDaha rahat biryere taşın knlarla hayat geçmez. Siz niye apartmanı yıkıyorsunuz
bence cirpmamak hastalik ya okdr toz.makineyle alinmaz ondan sonra astım bronşit alerji oluyor insanlarÇırpınca daha temiz oluyo bence çarşaf çırpmak da gayet normal yani neden şaşırıyorsunuz tuhaf
hayalim tüm evi kaldirip halilari cirpip yerleri silip geri sarıp.mis gibide toz alip otrmak ah ahhhhhhÇırpınca daha temiz oluyo bence çarşaf çırpmak da gayet normal yani neden şaşırıyorsunuz tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?