- 15 Haziran 2016
- 7.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.982
- 348
- 39
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Satranç sevmem, zihnimi açmam gerekse açardım zaten, sizden kişisel tavsiye istemedim değil mi?Inadi siz birakin bence, kendinizi illaki beni yenmis mi hissetmek istiyorsunuz? Bu kadar basit bir konuda ne kadar da ustelediniz. Istedigim komsumla istedigim iletisimde bulunurum. Sizi ilgilendirmez. Satranc oynayin zihniniz acilsin.
Ya bende düşündüm ünlü bankacı olmak için bankayı hortumlamaktan başka yol bulamadımSeçil Erzen olabilir bajsslsşaşaaösm
Boşanmış kadınlardan niye bu kadar korkuyorlar anlamıyorumAnlattiklariniza göre niyeti pek de iyi gelmedi bana ama dul demek de pek hoş bir kullanım olmadı. Nice boşanmış arkadaşımız var dul diye bakılan ama etik değerlerinden hiç taviz vermeyen. Bu kadın emin olun evli de olsaydı aynı şeyi yapacaktı.
dul kadın çirkin bir tabir evet ama eşi bişey yapmamış ki ne alaka aradığını bile farketmemiş adam iyice abarttınız sizde"dul" çok çirkin bir tabir. Dul olduğumu belirtince ne oluyor yani? Kocan başta neden muhattap olmuş bunu sorgula önce.
aynen öyleBoşanmış kadınlardan niye bu kadar korkuyorlar anlamıyorumsanki evliler yapmıyor. Millette çok meraklı sizin kocanıza. Koca çok matah bişey olsaydı kendimizinkini boşamazdık
Eşi kendi numarasını o kadına vermiş daha ne yapsın?dul kadın çirkin bir tabir evet ama eşi bişey yapmamış ki ne alaka aradığını bile farketmemiş adam iyice abarttınız sizde
Kadını değilde ilk etapta eşinizi sorgulayın.Yani kötü manada yazmadım kendi öyle dedi şak diye. Sordum bana seni sordu dedi falan en başından anlatmıştı bilmiyorum ama
Evet öyle gerçekten bende aynısını dedim ama işte bilmiyorum iç yüzünü sonrada eşime demiş bana araba bakar mısın alacağım eşim bakamam demiş ama nerden yüz bulmuş bilmiyorum muhtemelen bu yüz verdi ki kadın öyle yapıyor bilmiyorum ayrılmayı düşünüyorum gidip düşsün kalksın bu saatten sonra ben ona fazla geldim o kadar edebimde işimde gücümdeyim değmiyorKadını değilde ilk etapta eşinizi sorgulayın.
Yani tamam kadın tanışmak istedi bir şekilde eşinize sordu, niye kendi numarasını veriyor? Kadının evli,bekar olmasından bağımsız bu yazdıklarım(dul demiyoruz bekar onun adı sizde kullanmayın çok itici)Olması gereken eşimle konuşayım onun numarasını veririm yada eşimle denk gelince konuşursunuz ben birşey diyemem vb bir cümle kurup numarasını vermeyebilirdi,birde fikrini beyan ediyor gidip gelelim falan diye ne münasebet,eşiniz mi gidecek ev gezmesine?
Ben eşinizi hatalı buldum.
dul kadın çirkin bir tabir evet ama eşi bişey yapmamış ki ne alaka aradığını bile farketmemiş adam iyice abarttınız sizde
Başvuru yapmaya gerek yok ki,operatörünüzün sayfasından üyelik oluşturdurduğunuz da görebilirsiniz ama whatsap aramaları çıkmazNeyse son 1 yıllık dökümanı çıkaracak eşim telefondan başvuru yaptı
WhatsApp da konuşmuş olamaz zaten ben engelelidm kalkmamış bir daha tarih görünüyorBaşvuru yapmaya gerek yok ki,operatörünüzün sayfasından üyelik oluşturdurduğunuz da görebilirsiniz ama whatsap aramaları çıkmaz
insanlar anlatıyor siz canınız istediği şekilde algılıyorsunuz maalesefEvet bana eşim söyledi aldığı gün o yüzden eşime kızsam da bir şey yaptığını düşünmedim yapacak kişi söyler mi verdim konuştuk
Yanaşılmasını istemeyen koca da kendi numarasını çıkarıp şak diye vermez kadına.ayy hic de öyle durmuyor. adam muhabbete girecek olsa karısını hiç işkillendirmez. seni sordu numaranı istedi falan demez kendisi gizliden ilerletir muhabbeti. amma seviyorsunuz, koruyorsunuz kolluyorsunuz milletin sevgilisine kocasına yamanmaya çalışan kadınları. ben de bunu anlamıyorum yaa.. ortada bir ihanet olsa tamam kocasını sorumlu tutsun. ama ortada sürekli kocaya yanaşmaya çalışan biri var. çok iyi yapmış, az bile yapmış konu sahibi.
Ay valla tüm boşanmışlar bana saldırdı he boşanırsam kimseyi takmam
ilk önce sizi tebrik ederim hisleriniz sizi yaniltmamis ve cok iyi davranmissiniz ve bellide etmissiniz kadinin niyetinin ne oldugunu amaci belli kadinin yuvanizi darmadagan etmek evli kadinlar yuvasinin uzerinde dolanan les kargalarini hisseder insaAllah esinizde yuvanizin yikilmasina izin vermez insiseytani kadinlar icinMerhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
Sürekli yaftaladığı boşanmışlar dul kadınlar dediği topluluğun konu sahibinden daha omurgalı olduğu gerçeği peki ?Ben boşanmadım, evli değilim, nişan bile atmadım hiç.
Siz sanıyorsunuz ki gocunup yazdık hayır efendim ama dünyanın her türlü hali var yarın öbür gün sizin de boşanmış olmayacağınızın garantisi yok eziklemeyin dedim.
Bir şeyi savunmak için illaki o olayın tarafı olmaya gerek yok.
Zihniyetiniz inşallah kaşı gözü ayrı oynayan kocanızdan dolayı olmuştur.
Yoksa memur bir kadının bu zihniyette olması çok korkutucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?