Komşu dul kadın ne yapmaya çalışıyor

Yeni mi taşındınız bu eve? Kimseyi tanımadığıniza göre. Yandaki kadın derken, yan daire mi yan bina mı anlamadım ama bence bunların iletişimi eskiye dayalı gibi
 
Ben adamın günahını aldığını düşünüyorum ama sen bilirsin. Boşan da adam bir pranoyakla yaşamasın bari.

Eski konularını okumadınız sanırım tinder başka kızlar fake adresler zaten sürekli konu açıyor konu sahibi bu adamla ilgili
 
Yeni mi taşındınız bu eve? Kimseyi tanımadığıniza göre. Yandaki kadın derken, yan daire mi yan bina mı anlamadım ama bence bunların iletişimi eskiye dayalı gibi
WhatsApp ta kadının engelini kaldırdım ben engellediğimden beri kaldırılmış orda gösteriyor yaa engeli kaldırdınız diye ondan beri dokunmamış son 1 yıllık da arama kaydı çıkaracam dedi bilmiyorum valla yapmışsa Allah a havale ediyorum ayrılmayı düşünüyorum
 
Eski konularını okumadınız sanırım tinder başka kızlar fake adresler zaten sürekli konu açıyor konu sahibi bu adamla ilgili
Evet tek bu değil hep şüphe.. Şüphe ile de yaşanmıyor şimdi ağlasın dursun benim gibi enayi zor bulur hem çalışayım eve para getir hem ev işi yap hem namuslu ol kendi bir başına kalsın ailesi de adam yerine koymadı kendi düşen ağlamaz
 
Ay bırakın bu kocam da kocam ayaklarını
 
Yok öyle değilim asla babamın oğluna güvenmen ama bunda çok inandırdı en başta söyledi ben bu kadar düşünemedim
İnanma bacım, fırsatını bulamamıştır yapmamıştır.
Eşimi biriyle bassam ya da bir mevzusunu yakalasam direkt onun suratına tükürürüm banane elalemin karısından kızından.
Kadın ister dul olur ister eskort olur hiç farketmez.
Siz kendinize güvenin ve eşinizin davranışlarını takip edin. Ha bir de lütfen korunun. ✌
 
Eşinizle ne ara samimi olmuşlarda araba bak bana demek için aramış.
Kadını arayıp arayıp durmayın, kocanızı sorgulayın siz. Eşiniz asla rahat durmayacak bir tip. Ayşe gider fatma gelir ama illa birilerini bulur.
Önceki konulara istinaden söylüyorum bu u
 
Cevap 1 eski konundan biliyoruz
Cevap 2 adam ne derse inancan zaten yalandan kurcalama da yüzsüz konumuna düşme
 
Yooo indirmiş olduğunu gördün oyun indirirken yanlışlıkla elim bastı dedi inandın
 
Eşiniz telefon numarası alma verme, kaydetme konularında sabıkalı. Daha önce de konu açtınız, adam sizi huzursuz ediyor. Elalemin kadınlarında suç bulmayın. Tamam hoş değil ayak üstü telefon numaramı kaydet, eşin beni arasın demesi. Ne münasebet çok seviyesizce avam bir hareket. Benim eşim olsaydı numarayı kaydetmez fotoğrafını çeker bana gönderirdi. Görüşmek istersen ekle numarasını diye, ben de eklemem çünkü kendim bizzat tanışmadığım biriyke bu şekilde arkadaşlık kurmam.

Böyle emirvaki yapıldığı zaman ya kendimin ya eşimin email adresi veriyorum, buradan yazın diyorum. Telefon numarası vermek zorunda değiliz.

Ayrıca hikayeyi bir de komşu kadından dinlemek gerek, eşiniz güvenilir biri değil. Bir de genel olarak, hanımlar böyle seviyesiz işlere bulaşmayın. Elalemin kadınını arayıp hesap sormak falan yanlış geliyor bana. Benim kocam müsade ederse numarasını verirse kadın da arar.

Son olarak ağlayan zırlayan yapmadım diyen koca %90 yapmıştır ve suçludur. Karakterli ve duruşu olan adam açıklar izah eder, kendini sakince delil kanıt sunarak aklar.
 
Tanışmak istiyorsa sizin telefonunuzu verseydi eşiniz? Dul dul diye yazmanız hos değil, boşanmış insanları etiketliyor gibisiniz, eşiniz biraz saçmalamis bisey yapmadiysa, gider geliriz demis size neyse siz dikkatli olun.
 
Eşi vefat edene DUL, eşinden ayrılana bekar denir. Üstelik sizin sırf aşağılamak, yaftalamak için DUL kelimesini seçtiğinizi de anlayabilecek kapasitedeyiz hepimiz.

Kadının bir suçu yok ayrıca, eşiniz yoklama çekiyor hem kadına hem size. İlk başta size anlatma sebebi de bu yoklama
 
Planlı programlı taşınma gibi geldi bana. Eşinizle ilişkileri önceden başlayıp sonra size yakın taşınmış olabilir.
 
Ay valla tüm boşanmışlar bana saldırdı he boşanırsam kimseyi takmam
Küfürsüz söyleceğim ama herkes anlayacak yaprağımı takmazsınız on gün ağlamazsınız ben hiçbir halt yaşamadım bu hayatta siz zaten onurlu gururlu insan olsanız eşiniz sizi ilk aldattığında hadi sektir git derdiniz dediniz mi ? Yooo !? Susup oturdunuz kendinizi bir halt sanmayın millet yükseldi diye
 
Kocanızla sadece sizle arkadaşlık kurmak istediğini konuştularsa sadece sizi sorup numarasını verdiyse ve yeni taşındıysa kocanızın “efendi”olduğunu nereden biliyor? Belki organ mafyası belki uyuşturucu satıcısı kocanız?
Dava açmak için izin aldınız yani kocanızdan, aferin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…