Komşu dul kadın ne yapmaya çalışıyor

Tabiki de asla o niyetli değil ama kadın tuhaf

Evet bana eşim söyledi aldığı gün o yüzden eşime kızsam da bir şey yaptığını düşünmedim yapacak kişi söyler mi verdim konuştuk

Bilemem bir şeyler olmuş mu/olmamış mı. Ama ben hiç bu şekilde bir telefon alma muhabbetine denk gelmedim kendi çevremde. Bana aşırı ilginç geldi.

Gayet medeni cevap vermişsin ben bilemiyorum gözüm kararsa :) kadın iç güdüsü daima doğrudur

Bilmiyorum bana anlattı ilk günden olayı arkamdan yapmadı engelli listesinde bile ben kaç gün sonra gördüm o bakmamış
En baştaki davranışı yanlış eşinizin. Elaleme numara verirse ararlar gayet normal. Ne amaçla veriyor belli değil. Tanımadığı bir insana karşı bu ne samimiyet yani? İlla kadın olmasına gerek yok. Erkeğe de durduk yere kimse numarasını vermez.

Sizce bir şey yapacak olsa bana der mi numara istedi yok konuştuk yok böyle oldu diye
Kocan çok akıllı. Kadın gelir sana bir şey yumurtlar diye kendince olayı yumuşatarak anlatmış ki sana bir şey gelirse zaten kocam demişti diyip eşini tutasın. İse yaramış gibi duruyor. Bir de eşin niye engellemiş ya hayırdır?

Anlattiklariniza göre niyeti pek de iyi gelmedi bana ama dul demek de pek hoş bir kullanım olmadı. Nice boşanmış arkadaşımız var dul diye bakılan ama etik değerlerinden hiç taviz vermeyen. Bu kadın emin olun evli de olsaydı aynı şeyi yapacaktı.

Kocam da kocam kocam .. burnuma mis gibi kokular geliyor sen kadına tepki vermeye devam et
Asla öyle değil sizce bir halt karışıyor mu benim
Ben engelledim

Ne yapmalıym nasıl doğru karar vereceğim

Sizce bir şey yapacak olsa bana der mi numara istedi yok konuştuk yok böyle oldu diye
Bir şey yapmayacak olsa seninle tanışmak isteyen kadı ina kendi numarasını değil sizin numaranızı verirdi.

Ha bence sizden müsade almadan onu da yapmamalı o ayrı ama şak diye al benim numaram bende karıma ulaş da denmez bor al bir durumda.

Evet bana eşim söyledi aldığı gün o yüzden eşime kızsam da bir şey yaptığını düşünmedim yapacak kişi söyler mi verdim konuştuk
Kocanin numarası onda Merve hanım ve maşallah senden çok o komşuluk yapıyor

Ne işi var kocanın numarasının komşuda

Takipte kal saf olma

Dul ne ya, senin yarın öbür gün ‘dul’ olmayacağın ne malum?

Kocan ‘dul’ avına çıkmış bile. Dikkat et eziklemeye çalıştığın kadın gibi ‘dul’ kalmayasın.
Hanımefendi ben o manada yazmadım kimseyi küçümsemedim boşanmak gayet normal ben bunu kötülemem olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…