- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.378
- 138
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Hanımefendi ben o manada yazmadım kimseyi küçümsemedim boşanmak gayet normal ben bunu kötülemem olabilir
Amacı bulunmaz hint kumaşı kocanı tavlamak kesin yersen kocan bir halt yemiş toparlayamıyor gibi görünüyor eşiniz size gelip bir kadın seni sordu diyince ne alaka sen kadınla ne konuştun ne sohbet ettin benden nerden haberi var diye hiç mi sorgulamadınız kel alaka yani siz kadını bırakın bir kocanıza odaklanın şu anMerhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
Dul deyince ne oluyor ki dul insana dul denir bekara bekar ?Anlattiklariniza göre niyeti pek de iyi gelmedi bana ama dul demek de pek hoş bir kullanım olmadı. Nice boşanmış arkadaşımız var dul diye bakılan ama etik değerlerinden hiç taviz vermeyen. Bu kadın emin olun evli de olsaydı aynı şeyi yapacaktı.
Kocasina yan gözle bakması ihtimalinden söz edip özellikle dul diye belirtiyor. Ee dul olunca ne oluyor yani? Her kocasından boşanan başkasının kocasına göz mü dikiyor? Dul diye özellikle belirtmenin manasi ne?Dul deyince ne oluyor ki dul insana dul denir bekara bekar ?
Kadının araması falan bence kocanla birşeyler dönmüş ola bilir aralarında.
Yoksa kadın direk redd cevabını alsa niye kocanı arasın 2 3 defa.
Kocana dikkat et bak bakalım neler yapıyor.
Ben şimdi kocamdan kadına mesaj atacam iyi akşamlar diye bakalım ne diyecekAmacı bulunmaz hint kumaşı kocanı tavlamak kesin yersen kocan bir halt yemiş toparlayamıyor gibi görünüyor eşiniz size gelip bir kadın seni sordu diyince ne alaka sen kadınla ne konuştun ne sohbet ettin benden nerden haberi var diye hiç mi sorgulamadınız kel alaka yani siz kadını bırakın bir kocanıza odaklanın şu an
Ben şimdi eşimden kadına yazacam bakalım ne olackKadının araması falan bence kocanla birşeyler dönmüş ola bilir aralarında.
Yoksa kadın direk redd cevabını alsa niye kocanı arasın 2 3 defa.
Kocana dikkat et bak bakalım neler yapıyor.
hee anladım.Özellikle bu niyetle söylüyorsa tabikide yanlış ne boşanmış kadınlar var terbiyeleri bekarları kıskandırır.Kocasina yan gözle bakması ihtimalinden söz edip özellikle dul diye belirtiyor. Ee dul olunca ne oluyor yani? Her kocasından boşanan başkasının kocasına göz mü dikiyor? Dul diye özellikle belirtmenin manasi ne?
ayy hic de öyle durmuyor. adam muhabbete girecek olsa karısını hiç işkillendirmez. seni sordu numaranı istedi falan demez kendisi gizliden ilerletir muhabbeti. amma seviyorsunuz, koruyorsunuz kolluyorsunuz milletin sevgilisine kocasına yamanmaya çalışan kadınları. ben de bunu anlamıyorum yaa.. ortada bir ihanet olsa tamam kocasını sorumlu tutsun. ama ortada sürekli kocaya yanaşmaya çalışan biri var. çok iyi yapmış, az bile yapmış konu sahibi.Kadına saydın sövdün peki kocana niye laf yok? Karaktersiz kocan kadınla muhabbete girmiş gibi duruyor burdan.
Der tabikide bu şekilde güvenini kazanmaya çalışıyor aklı sıra kafanda şüphe oluşturmucak sende bu olayın peşine düşmüceksin ve kapanıp gidicek. Kadın durup dururken neden sizin eşinizle ilgilensin bir şey yapması gerekiyor ki kadın da ona o şekilde karşılık versin. Engellendiği halde eşinizi araması eşinizin ona umut verdiği anlamına gelir aksine inanmanda senin saflığından kaynaklı konduramıyorsun sevdiğinden o yüzden kadına suçu atmak işine geliyor maalesef...Sizce bir şey yapacak olsa bana der mi numara istedi yok konuştuk yok böyle oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?