Komşu dul kadın ne yapmaya çalışıyor

Hanımefendi ben o manada yazmadım kimseyi küçümsemedim boşanmak gayet normal ben bunu kötülemem olabilir

Başlıkta bile komşum dul kadın.. yazıyor emin misin :)

Dul eşi ölmüşlere söylenen eski bir söz kadın boşanmış.

Eşinin sacmaligi da kadinla yarişir yani. Komşu kadinla tanişmak istesem kapisini çalar merhaba derim tanisirim, kocasina niye numara vereyim veya haber yollayayim?
Eşime bir kadin boyle bir sey soylese gelip bana kadinla goruselim seni soruyor demez, kadin ne garip diye anlatirdi herhalde ve numara alişverişi yapmazdi.

Ben anlamadım neden siz kendi kadını bu kadar sorgularken eşinizi hiç sorgulamıyorsunuz? Eşim bana böyle bir şey ile gelse söyleyeceğim ilk şey hayırdır sen nerden tanıyorsun, sende ne işi var o kadının telefonu olurdu. Önce kocanızı sorgulayıp, hesap sorun. Hiç masum gelmedi eşiniz bana. Ne diye samimiyeti olmadığı bir kadınla telefonlaşıyorlar. Şu durumda benim aklıma ilk aldatıldığım şüphesi gelirdi. Koca sanki bir şeylerin üstünü kapatmaya çalışıyor, yalan söylüyor gibi ama siz kadına sarmaya devam edin Ne diyelim...
Yani nerede görülmüş bir komşu kadının baska bir komşu kadın ile görüşmek isterken kocayı araya soktuğu, telefonlaştığı.

Amacı bulunmaz hint kumaşı kocanı tavlamak kesin yersen kocan bir halt yemiş toparlayamıyor gibi görünüyor eşiniz size gelip bir kadın seni sordu diyince ne alaka sen kadınla ne konuştun ne sohbet ettin benden nerden haberi var diye hiç mi sorgulamadınız kel alaka yani siz kadını bırakın bir kocanıza odaklanın şu an

Dul deyince ne oluyor ki dul insana dul denir bekara bekar ?

Dul deyince ne oluyor ki dul insana dul denir bekara bekar ?
Kocasina yan gözle bakması ihtimalinden söz edip özellikle dul diye belirtiyor. Ee dul olunca ne oluyor yani? Her kocasından boşanan başkasının kocasına göz mü dikiyor? Dul diye özellikle belirtmenin manasi ne?

Kadının araması falan bence kocanla birşeyler dönmüş ola bilir aralarında.
Yoksa kadın direk redd cevabını alsa niye kocanı arasın 2 3 defa.
Kocana dikkat et bak bakalım neler yapıyor.

Ben şimdi kocamdan kadına mesaj atacam iyi akşamlar diye bakalım ne diyecek

Kadının araması falan bence kocanla birşeyler dönmüş ola bilir aralarında.
Yoksa kadın direk redd cevabını alsa niye kocanı arasın 2 3 defa.
Kocana dikkat et bak bakalım neler yapıyor.
Ben şimdi eşimden kadına yazacam bakalım ne olack

Kocasina yan gözle bakması ihtimalinden söz edip özellikle dul diye belirtiyor. Ee dul olunca ne oluyor yani? Her kocasından boşanan başkasının kocasına göz mü dikiyor? Dul diye özellikle belirtmenin manasi ne?
hee anladım.Özellikle bu niyetle söylüyorsa tabikide yanlış ne boşanmış kadınlar var terbiyeleri bekarları kıskandırır.

Kadına saydın sövdün peki kocana niye laf yok? Karaktersiz kocan kadınla muhabbete girmiş gibi duruyor burdan.
ayy hic de öyle durmuyor. adam muhabbete girecek olsa karısını hiç işkillendirmez. seni sordu numaranı istedi falan demez kendisi gizliden ilerletir muhabbeti. amma seviyorsunuz, koruyorsunuz kolluyorsunuz milletin sevgilisine kocasına yamanmaya çalışan kadınları. ben de bunu anlamıyorum yaa.. ortada bir ihanet olsa tamam kocasını sorumlu tutsun. ama ortada sürekli kocaya yanaşmaya çalışan biri var. çok iyi yapmış, az bile yapmış konu sahibi.

Sizce bir şey yapacak olsa bana der mi numara istedi yok konuştuk yok böyle oldu diye
Der tabikide bu şekilde güvenini kazanmaya çalışıyor aklı sıra kafanda şüphe oluşturmucak sende bu olayın peşine düşmüceksin ve kapanıp gidicek. Kadın durup dururken neden sizin eşinizle ilgilensin bir şey yapması gerekiyor ki kadın da ona o şekilde karşılık versin. Engellendiği halde eşinizi araması eşinizin ona umut verdiği anlamına gelir aksine inanmanda senin saflığından kaynaklı konduramıyorsun sevdiğinden o yüzden kadına suçu atmak işine geliyor maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…