- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi wonderwoman97
-
Benim üst katimdakilerde 1 yil olcak yeni evli sayilirlar 1 yildir gece 12 den sonla offf ne filmler anlatamamtek avantajımız var
gezmeyı cok sevıyorlar butun gun dısarıdalar bı yatmaya gelıyorlar
tek korkum da cocuk yapmaları cnk yenı evlıler :)))
ben sessiz biriyim de ablam annem öyle değiller dişliler.ama bakalım neler olacak ya bıktım artık gerçektendeli deliyi gorunce sopasını saklarmıs ya biraz deli olmak lazım bizimde apartmanda vardı oyle bir aile ben evlendim cıktım evden tabi:) hala aynı apartmanda annemler kocasından cocuguna kadınına hepsi arsız bela tiplerdi ama tek bize dalasamıyorlardı :)) ablamla ben fenaydık biraz disli olucaksınız nede olsa sessiz diye yuklenirler boyleleri evde hayvan bakılmaz falan derler bide boyle tipler ama kendileri hayvan oysaki
Aaaa aynı durum bende vardıBenim üst katimdakilerde 1 yil olcak yeni evli sayilirlar 1 yildir gece 12 den sonla offf ne filmler anlatamam((duvarlari yumrukluyrm o derece gece fantazileri gelde bunlari şikayet et ne diycem çok sesli sevişiyolar gece uyuyamıyorm
korkmican susana kadar polis yolican kapisinapolis gittikten sonra daha da çirkinleşirler diye korkuyorum açıkçası.yoksa arardım bin kez şimdiye
siz sevismiyorsunuz diye sevismesinlermiAaaa aynı durum bende vardı
yan komsum ile yatak odalarımız yanyana idi
eşimin uykusu agır o uyurdu ben bunları dınlerdım
bir de abi millete bak hıc mı yorulmuyorlar dıye kendımı bı acayıp hıssederdım:))))
ikisi de calısıyordu gece 1 de bı baslıyorlar saatlerce
bunlar da film izlerdi ve baya bizim evde gbı sesler gelırdı
ben kapılarına yonetım adına not yazdım:)))))))))))))))))))))))))))))
zarfa koyup paspaslarının kenarlarına ılıstırdım
snr ses kesıldı
ya ben yapamıyorum karakter yapısı olarak kavgadan çekinen biraz korkak biriyim doğrusu.terbiyesizlik yapmak istemiyorum kimseye ne kadar karşıdaki hadsiz olsa da ama elde pek seçenek bırakmıyorlarsizde onlara inat ses çıkarsanız işe yarar mi acaba ?
aynen aynı işte bizimde öyle canım hiiiç umurlarında deiliz sanki dağın başında yaşıyolargeceleri geç uyuyorlar hiç akıllarına gelmiyor insanlar işe,okula gidiyor diye.gece 1'de bağıra bağıra misafir yolculadılar kapıdan.
ne alakası varsiz sevismiyorsunuz diye sevismesinlermi
bende duyuyorum komşumunkını evler malesef hep öylene alakası var
benim sevişip sevısmediğimi nereden biliyorsunuz
ben milletin inleme sesiniz , ya da kımın neresını öpüp yaladıgını duymak zorunda mıyım ?
yok ben sevişmiyormuşum daondan rahatsız oluyormuşum , mantığa bak :)))bende duyuyorum komşumunkını evler malesef hep öyle
eee calışıyorlar yinede her gece sevışıyorlar dedıgıne göre sen daha az sevişiyorsun komşundanyok ben sevişmiyormuşum daondan rahatsız oluyormuşum , mantığa bak :)))
bundan size ne ?eee calışıyorlar yinede her gece sevışıyorlar dedıgıne göre sen daha az sevişiyorsun komşundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?