Komşu gibi olmaz olsun

tek avantajımız var
gezmeyı cok sevıyorlar butun gun dısarıdalar bı yatmaya gelıyorlar
tek korkum da cocuk yapmaları cnk yenı evlıler :)))
Benim üst katimdakilerde 1 yil olcak yeni evli sayilirlar 1 yildir gece 12 den sonla offf ne filmler anlatamam((duvarlari yumrukluyrm o derece gece fantazileri gelde bunlari şikayet et ne diycem çok sesli sevişiyolar gece uyuyamıyorm

deli deliyi gorunce sopasını saklarmıs ya biraz deli olmak lazım bizimde apartmanda vardı oyle bir aile ben evlendim cıktım evden tabi:) hala aynı apartmanda annemler kocasından cocuguna kadınına hepsi arsız bela tiplerdi ama tek bize dalasamıyorlardı :)) ablamla ben fenaydık biraz disli olucaksınız nede olsa sessiz diye yuklenirler boyleleri evde hayvan bakılmaz falan derler bide boyle tipler ama kendileri hayvan oysaki

ben sessiz biriyim de ablam annem öyle değiller dişliler.ama bakalım neler olacak ya bıktım artık gerçekten

Benim üst katimdakilerde 1 yil olcak yeni evli sayilirlar 1 yildir gece 12 den sonla offf ne filmler anlatamam((duvarlari yumrukluyrm o derece gece fantazileri gelde bunlari şikayet et ne diycem çok sesli sevişiyolar gece uyuyamıyorm
Aaaa aynı durum bende vardı
yan komsum ile yatak odalarımız yanyana idi
eşimin uykusu agır o uyurdu ben bunları dınlerdım
bir de abi millete bak hıc mı yorulmuyorlar dıye kendımı bı acayıp hıssederdım:))))
ikisi de calısıyordu gece 1 de bı baslıyorlar saatlerce
bunlar da film izlerdi ve baya bizim evde gbı sesler gelırdı

ben kapılarına yonetım adına not yazdım:)))))))))))))))))))))))))))))
zarfa koyup paspaslarının kenarlarına ılıstırdım

snr ses kesıldı

Benim alt katta da eşinden şiddet gören bir kadıncağız var.yeni taşındı sayılırlar hamileydi hatta ilk şiddet sesleri geldiğinde. İlk bebeğini de daha önce dayaktan düşürmüş. Karı koca psikolog çift bide.kadın şikayetçi olmayınca polis te geri gidiyor..doğum yaptı şimdi Allahtan ses seda yok.kendi uykumun bölündüğüne değil de kadına çok üzülüyorum.

siz sevismiyorsunuz diye sevismesinlermi

sizde onlara inat ses çıkarsanız işe yarar mi acaba ?
ya ben yapamıyorum karakter yapısı olarak kavgadan çekinen biraz korkak biriyim doğrusu.terbiyesizlik yapmak istemiyorum kimseye ne kadar karşıdaki hadsiz olsa da ama elde pek seçenek bırakmıyorlar

Bende cekiyorum Allahim altta ustte insan oturan bi ev nasip etsin dedim daha dun ( gece 12de o celik kapi carpilir mi hem de herrrr gunnnn. Bebegim sicriyo cildircam kavga etsemmmm insan olan laftan anlar zaten kavgadan da anlamaz diye dusunuyorum

sessizce imza toplayın ve resmi mercilere verin. ben olsam şu an 30 kere polis çağırmıştım. aynı şeyi bende yaşadım adam hem ev sahibiydi hemde apartmanda 6 dairesi vardı. çok papaz olduk polisler zabıtalar . en son adam taşındı daha alt dairelerdeki bi evine geçti. benim hayat felsefem deli deliyi görünce sopasını saklarmış

Kiraci olsalardi cikartabilirdiniz.
Benim ev sahibim iki kere üst komşulari cikarmisti. O ev de ev sahibimindi.
İkisi de kavgaci tiplerdi her gun 24 saat rahatsiz oluyordum. Ama kendi evleriyle tüm apartmanin şikayet etmesi gerekir.
Bir gun kadin balkonlara cikti yalvaririm polis cagirin bu adam beni öldurecek diye bagirdi. Hemen polisi cagirdik. Polis geldiginde gulerek kapiya cikti hicbirsey yok memur bey eşimle şakalaşiyorduk dedi. Biz de kaldik öyle..

ayrıca şunu da belirteyim biz kiracıydık ve öğrenci eviydi. bedava oturmuyosunuz sonuçta kimsenin hayrına yaşamıyosunuz adama her kavgada derdim kiramı öde istersen evi başıma yık ama bunı ben ödüyosam seve seve edepli yaşayacaksınız. adam her kavgadan sonra tepemize yıkardı evi yukarda yere taş atardı top mop atardı hiç muhattap olmadan tekrar polis çağırırdım. o beni yıldıracağını sandı ama ben canına okudum adamın

-- Konu Güncellemesi --
Hanımlar,annemle konuştum.Ev bakmaya başladık,ayni mahallede başka bir daire bulduk bugün oraya gidiyoruz.Eğer gürültü olursa annem telefon numarasını bulmuş arayıp susana kadar tekrar tekrar arayacağını söyledi.
Apartmandan çıkaracaklarını sanmam,kimse imza vermez çünkü üç daire yeni taşındı onlar kadını ve ailesini tanımıyor bile.Diğerlerinden de sadece biz ve üst komşuları rahatsız,diğerlerinin umrunda olmaz.Ben de apartmanda kağıt yapıştıracağım yönetmelikle ilgili ve yöneticiyle konuşacağım uyarsın diye.Hepinize teşekkür ederim fikirleriniz icin,çok korkuyordum kavga etmekten aslında korkmama gerek olmadığını gördüm,

eee calışıyorlar yinede her gece sevışıyorlar dedıgıne göre sen daha az sevişiyorsun komşundan
bundan size ne ?
konuyu saptırmayın.
ben saatten bahsettim ona da dikkat ettiniz mi?
o saatte sevişip her gece nasıl işe kalkıyorlar demek istedim.
sevişmek illa gece 12 den snr mı olur.

kim haftada kac kere hangı saatlerde sevısıyor bunun hesabını mı yapacağız burada
konu ses rahatsız olma ve komsudan açıldı.
siz milletın şeyinin hesabını tutup dalga gecıyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…