- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi wonderwoman97
-
Iyi yapmissin sen yola gelmş seninkiler de Ite bulaşıcagına çalıya dolaş demişler daha büyuk dert acmasinlar sonra basina kızin arsızlarmiş bideBen polis falan dedim ama boşver
Al eline sopayı, çevir mahallede kafa göz dal, bir daha gıkı çıkmaz
Sabah işe giderken de zillerine bas, ben öyle yapıyorum
Ben uyumuyorsam sizde uyumayacaksınız demiştim eski komşulara elimi zile dayayıp bir üç dakika çekmiyordum, camda çıkmış bağırıyor çek elini zilden diye, gelip çektirsene dedim hiç bir gün inen olmadı =)))) sonra sessizlik başladı =))
ev almadan önce on on beş gün bina çevresinde içlinde komşularla istişare yapılıp yan alt ve üst komşular sorgulanmalıdır doğacak sorunlarda ev satanların hiçbir sorumluluğu yoktur ibaresi koydurmak lazım anayasaya..bir gün ev alacak olursam kolu komşuyu iyice araştırtıcam valla:)ben eskıden kıracı idim
üst kattakılerın gurultusunden sıkayetcıydım
3 ay evvel ev aldık , rahat edıcem kurtulucam dedım
burda daha fena bır komsu geldı
gıdecegı yerde kımle karsılasacagı bellı deıl kı
bizi beterı buldu
Durumları olsa bu eziyeti çekmezler ,taşınırlar sanıyorum.Maalesef ucuz Eti'n yahnisi bol olur misali, biraz daha nezih bir binaya taşının
maalesef durumumuz müsaade etmediği için taşınamıyoruz yoksa bir gün çekilmez bu durum.sabah alt taraftakiler yüksek sesle halay müziği dinliyordu erkenden çıktım evden ki kavga etmeyeyimDurumları olsa bu eziyeti çekmezler ,taşınırlar sanıyorum.
annem de kızdı daha önce annemi görünce özür diliyor ama devam ediyor yapmaya arsızCanım yaşın küçük diye mi kaale almiyorlar acaba?annen baban tepki veriyor mu bunlara?
Apartman Gürültü Yönetmeliğine göre uyulması gereken kurallar şöyle:10 dan sonra.
bakalım bu gece de gürültü olursa arayacağız polisiArtık gece yarısı gürültü yapana para cezası var, arayın polisi geçen haberlerde görmūştüm.Bir ödedimi cezayı akıllanır.
ekran görüntüsü aldım bunu yazıcıdan çıktı alıp apartmana yapıştırayım en iyisiApartman Gürültü Yönetmeliğine göre uyulması gereken kurallar şöyle:
1.Her türlü gereksiz gürültüden kaçınılması zorunludur.
2. Mesai günlerinde öğleyin saat 13 ile 15 arasında (öğle istirahatı) ve geceleri saat 19:00 – 07:00 gürültülü hareketler yasaktır.
3. Pazar günü ve resmi tatil günleri tüm gün boyunca istirahat vakti olarak kabul edilir.
4. Mekanik ve elektronik müzik aletlerinin ve ses aygıtlarının sesi genel olarak sadece odanın içinde duyulacak kadar açılır.
Yönetmelik değişti. Haberlerde de gösterilmişti. Konu sahibi sizde haklarınızı bilin. Şikayetinizi edin mutlaka. Ciddi bir yaptırım olmasada en azından gözleri korksun.
ben de ondan çekiniyorum biz evde yokken gelirler kapıyı zorlarlar evde kediler var zehir mehir bişeyler yaparlar çok arsızlar çünkü kendi aile sorunları da bitmiyor dışarı taşarlar diye çekiniyorumIyi yapmissin sen yola gelmş seninkiler de Ite bulaşıcagına çalıya dolaş demişler daha büyuk dert acmasinlar sonra basina kızin arsızlarmiş bide(
çok kavga ettik açıkçası yemek götürecek bir ilişki kalmadıCaminizin yukarı kısmına bir engel yaptirsaniz rahatlarsiniz.
Madem tasinamiyorsunuz, şikayet edince ise yaramıyor, guzel komsuluk kurun.
Yemek götürün, arada kapı çalıp hal hatır sorun. Ise yarar.
yan komsumuza sordum eve ılk bakmaya gttıgımızdeev almadan önce on on beş gün bina çevresinde içlinde komşularla istişare yapılıp yan alt ve üst komşular sorgulanmalıdır doğacak sorunlarda ev satanların hiçbir sorumluluğu yoktur ibaresi koydurmak lazım anayasaya..bir gün ev alacak olursam kolu komşuyu iyice araştırtıcam valla:)
Apartman Gürültü Yönetmeliğine göre uyulması gereken kurallar şöyle:
1.Her türlü gereksiz gürültüden kaçınılması zorunludur.
2. Mesai günlerinde öğleyin saat 13 ile 15 arasında (öğle istirahatı) ve geceleri saat 19:00 – 07:00 gürültülü hareketler yasaktır.
3. Pazar günü ve resmi tatil günleri tüm gün boyunca istirahat vakti olarak kabul edilir.
4. Mekanik ve elektronik müzik aletlerinin ve ses aygıtlarının sesi genel olarak sadece odanın içinde duyulacak kadar açılır.
Yönetmelik değişti. Haberlerde de gösterilmişti. Konu sahibi sizde haklarınızı bilin. Şikayetinizi edin mutlaka. Ciddi bir yaptırım olmasada en azından gözleri korksun.
tek avantajımız var
gezmeyı cok sevıyorlar butun gun dısarıdalar bı yatmaya gelıyorlar
tek korkum da cocuk yapmaları cnk yenı evlıler :)))
Hadi ya sizin durum da fenaymışBizimki sürekli kavga edip ağlayan içip şarkı söyleyen birbirine arada eşya firlatan 2 kız kardeş :)) tüm bunları gece yapıyorlar ve küçük çocuğumu kaç kere uykusundan hoplattilar.. ev sahipleri akrabaları.. ama ailelerine şikayet edince az bi duruldular..
Hadi ya sizin durum da fenaymış((
insanlar baskalarını rahatsız edebıleceklerını nasıl düşünemezler anlamıyorum
allah sabır versın
aminKaç kere dedim biri nişanlı bak yarın oburgun anne olacaksın nasıl acimiyorsunuz çocuk var asagida.. dedim.. öyle böyle değildi kavgaları sevgilisi ile de tüm özelini biliyorum o derece.. gerçekten aile terbiyesi sıfır olan vicdansizlara denk gelmesin kimse inş..
Ay koptumBen polis falan dedim ama boşver
Al eline sopayı, çevir mahallede kafa göz dal, bir daha gıkı çıkmaz
Sabah işe giderken de zillerine bas, ben öyle yapıyorum
Ben uyumuyorsam sizde uyumayacaksınız demiştim eski komşulara elimi zile dayayıp bir üç dakika çekmiyordum, camda çıkmış bağırıyor çek elini zilden diye, gelip çektirsene dedim hiç bir gün inen olmadı =)))) sonra sessizlik başladı =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?