- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
- Konu Sahibi wonderwoman97
-
konuşmaya çalıştık ama karşı tarafa ulaşmadı sözlerimiz.çirkin sözlerle cevap verdiler.şu an uyandılar yine sesleri geliyor mesela bir şey konuşuyorlar...Ama kim olsa sinirlenir çok haklısınız.
Bizdede bu tarz durumlar yaşanıyor fakat şükür ki konuşarak halledebiliyoruz.
konuşmaya çalıştık ama karşı tarafa ulaşmadı sözlerimiz.çirkin sözlerle cevap verdiler.şu an uyandılar yine sesleri geliyor mesela bir şey konuşuyorlar...
kiralık evler pahalandı son dönemlerde özellikle mülteci olaylarından sonra.Laftan anlamayan tipler gerçekten zor
Umarım en yakın zamanda uygun bir ev bulur ve taşınırsınız ,fakat öncesinde yapmanız gereken bir seçenek daha var şikayet edin neticede paranız ile oturuyorsunuz ortak kullanım alanınız bu denli rahatsız etmeye hakları yok!
Ne demişler ev alma komşu al....
sesleri kendi üst katındakilere bile gidiyor yani nasıl bir ses ise o.teşekkür ederim allah karşılaştırmasın tekrar..Ben de yaşadım böyle bir komşuyla. İnsanlıktan nasibini almamışlar. Allah sabır versin
bizim üst kattakıler de boyleinsan sandalyeyi şu saatte sürte sürte çeker mi?ar eder utanır ya bu saatte yere sürte sürte sandalye çekip itiyorlar.
ben eskıden kıracı idimKuş pisligi yıkama kısmı dahil aynı bizim üst kat.. hakaret olmadı biz de ama tartıştık.. yönetici ye ev sahibine hatta ailelerine bile şikayet ettim ancak duruldular.. sizin ipler kopmuş artık.. Bu saatten sonra dikkat edeceklerini sanmam.. kiracı da değiller.. kaçın kurtulun derim.. kiracı olsam çoktan gitmiştim ben..
gerçekten en güzeli müstakil ev.ama bulması zor apartman dairesi bulamıyoruz uygun fiyata nerde müstakil bulunacakben eskıden kıracı idim
üst kattakılerın gurultusunden sıkayetcıydım
3 ay evvel ev aldık , rahat edıcem kurtulucam dedım
burda daha fena bır komsu geldı
gıdecegı yerde kımle karsılasacagı bellı deıl kı
bizi beterı buldu
ben eskıden kıracı idim
üst kattakılerın gurultusunden sıkayetcıydım
3 ay evvel ev aldık , rahat edıcem kurtulucam dedım
burda daha fena bır komsu geldı
gıdecegı yerde kımle karsılasacagı bellı deıl kı
bizi beterı buldu
tek avantajımız varEv alma komşu al derler ya..
Üst kata bakıp almali :)
Şaka bi yana çok zor anliyorum
Kiracı iseler bigün başkası gelir kurtulursunuz inşallah..
Benim umudum o su usttekiler gitsinler bizimkinin beteri disko falan çünkü :)
Akşam 8 den sonra gürültu yapmak yasak zaten şikayette bulunabilirsinizinsan sandalyeyi şu saatte sürte sürte çeker mi?ar eder utanır ya bu saatte yere sürte sürte sandalye çekip itiyorlar.
Akşam 8 den sonra gürültu yapmak yasak zaten şikayette bulunabilirsiniz
Akşam 8 den sonra gürültu yapmak yasak zaten şikayette bulunabilirsiniz
10 dan sonra.
Sabah 8 den once aksam 8 den sonra diye biliyorm bende10 dan sonra.
evlerden ırak bir üst komşumuz var.şu saat oldu hala bağıra bağıra konuşuyorlar cam kapıları açık.biz kapatıyoruz mecburen.nasıl yürüyorlarsa artık yakında yerden aşağı inecekler.cam kenarına kuş pisliyor diye beşinci kattan aşağı cam yıkuyorlar diye kavga ettik.dört senede binlerce kez üstelik.en son kavgamızda edepli konuşmama rağmen bana köpek şerefsiz falan deyip kapıyı başıma yıkmakla tehdit etti.kendisiyle insanca konuştuk olmadı,kavga ettik olmadı,ev sahibini aradık olmadı.(ev sahibiyle akraba)
o kadar çirkef insanlar ki uyarıdan anlamıyorlar.kendi evimde huzurum yok.bu kadar rahatsızsanız taşının siz kiracısınız biz ev sahibi diyorlar.taşınmak isterdik ama bu kadar ucuza ev bulamıyoruz. o kadar taktım ki kafaya artık deliricem sinirden.saat 23.00'da uyuyup 7'de kalkmam gerek uyuyamadığım için geç saatte kalkıyorum tüm günüm mahvoluyor.Napacağımı bilmiyorum artık.İçimi dökmek istedim.
camdan dışarı eşya atıp camlar parçalanınca aradık,evdeki çocuklar polis diye bağırıyordu yani. biraz daha sabredicrm eğer devam ederlerse mecburum çünkü gerçekten bıktım kadının hakaretleri geliyor aklıma hep 50 yaşında kadın 19 yaşında kıza köpek diyor üstelik ses bile yükseltmem kolay kolay kimseye..ağrıma gitti
bunu bende merak ediyorum aslında hangi saat doğru? haklarımızı bilmek gerekiyor bazen.
ucuz etin yahnisi sevgili bacım ucuz etin yahnisi...küçük çocukları yok,seslerinden rahatsız olan varsa bile ses etmiyorlar çünkü ailecek çok çirkef insanlar.bu fiyata başka ev bulamadık,ev sahibini arayınca deliriyor kadın inadına daha da çirkinleşir diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?