Komsu gurultusunden sikayetci olanlar.

Hanı hiç olmaz bi misafir gelir ses olur idare edersin.yada evde çocuk vardır ne kadar durdurabilir sıkı bi çocuğu idare edersin ama sen idare edipte senin evinden ses geldiğinde hemen kapina geliyorsa vereceksin cevabini
Artik bidahaki misafir geldiginde.

aynen öyle canım. kesinlikle tek sorumlu anne baba. ben kendimi düşünüyorum mümkün değil öyle bir çocuğa müdahale etmemek.

Kimse kimseyi dinlemek zorunda değil

O ses çıkartıyorsa sen de onu çekmek zorunda değilsin

O da seni çekmek zorunda değil

Bizim üst tv nin sesini öyle bir açıyor ki, programı izlemiş kadar oluyoruz. Tv'deki tüm konuşmalar tüm çıplaklığıyla geliyor.

Kimse kimseyi dinlemek zorunda değil

O ses çıkartıyorsa sen de onu çekmek zorunda değilsin

O da seni çekmek zorunda değil
Biz cekiyoruzda.bizim olmayan gurultuyu cekemiyolar.oglum zaten en gec 8 de uyur gece kalkmasi aglamasi yok.bizde isigi kapatip tv izleriz 11 de uyuruz.gunduz beraber oynariz ses yaptirmam zaten ziplama tepinme yok.aksama kadarda haraketsiz durduramam 2 yasindaki cocugu arada bi minderden kayar.
oturur arabalariyla oynariz.aglayan bi cocuk degil.

Off benim en dertlisi. İki tane ergen bozması tepemde her gece arabesk, türkü falan söylüyor ya. Ağzıyla müzik yapıyor, parkeye vurup ritim tutuyor. Valla o kadar içli söylüyor ki bazen, çiğköfte partisi falan verip, şalgamın dibine vurasım geliyor o derece içim yanıyor

Ayni dertten muzdaripiz.
Ust komsum yuzunden sinir krizi noktasina geldim. Hamile hamile nelerle ugrastiriyolar. Hukuksal.boyutunu bile arastirdim ama bisey bulamadim.
Gece bizim 12 1 2 3 hatta 4 yani. Asla ses kesilmez. Gebelik nedeniyle.tuvalete kalkiyorum saat basi. Her kalktigimda gurultu devam halde. 3 4 yaslarda bi cocuklari var ama bence sorun anne baba da. Cunku benim de yegenim var ve gec yatacak gibi olsa bile bi sekilde kandiriyoruz cocuk sonucta.

ben ben...
bizim binada değil duvarımızın bitişik olduğu yan binada oturan aile, hepi topu iki kat zaten. alt katta kayın ana üst katta gelin oturuyor. Allah'ım sabahları evden değilde ahırdan sürü çıkıyor sanki. üst kattan önce 2 kuduruk erkek çocuk okula bağır çağır iniyor, arkalarından babaları çocuklara bağırarak iniyor, arkalarından anneleri babaya ve çocuklara bağırarak iniyor servise bindiriyor. tam o sırada alt kattan kayın ana kapıyı açarak hepsine bağırıyor. (yaştan mütevellit işitme kaybı olmasına rağmen gürültüyü duyuyor)
bu her sabah istisnasız tekrarlanıyor. sonra anne eve dönüyor temizlik yaparken tv.de müzik kanalını açıyor, duvarlar titriyor. kayın anada işitme kaybı olduğu için zaten tv. bütün gün basbar bağırıyor.
ama öyle arsızlar ki, her uyarıda daha beter gürültü yaptılar.

Burda anlatilan gibi olsam nolurdu kimbilir.
oyle muzik sarki turku tv sesi felan yok.
elektrik supurgesini bile bi pazar gunu acabiliyorum oda oglrn aciyorumki alttaki uyyodur belki diye.

Aman amaan valla bıktım ben bu komsu gürültüsünden ayak sesı bırgun komsu gelmesı falan neyse de bız tokıde oturuyoruz duvarlardan cok ses gecıyo bızım burda bebegım var 9aylık ustumde emeklı cıft var cocuk yok ama hergun hergun tadılat yapıyolar bır gun bısey cakıyolar dıger gun matkap cocugu tam uyutuyorum snkı zamanlı gıbı baslıyolar.Gece 3.4te muzık sesıyle uyanıyorum bızım ustumuzdekıler dıyo onlarında bebegı var nasıl onlar oluyo anlamıyorum.altımdakılerın cocugu var 2yasnda saat 11,12 hep uyanık aglıyo flan.Bebegım olmasa sorun yok dıcem ama bebek olnca bıktırdılar benı

Bizim apartman çok rahat o konuda mesela üst katımızda gecenin bir yarısı müzik çalar ben aşağıda dıptıs dıptıs oynarım ne güzel insanlar tahammülsüz olmuş maalesef biz çok rahatız apartmancak yani ama ben genede aşağıya ses gider diye dikkatli oluyorum sorduk bikaç sefer (eşim kuzenleriyle pes oynadıklarında kuduruyolarda ) hiç ses duymuyorlarmış.
Ben bide sevişen insanların seslerinden rahatsız olanlara gıcık oluyorum kavga sesleri gelicene sevişme sesi gelsin

Biz biz

Üst komşunun 5 çocuğu var.Üstelik yaşları da çok küçük sayılmaz. 3,11,15,18,20 yaşındalar.
Buna rağmen bağırma,koşma,top oynama,tv sesi,konuşma sesi çıldırma noktasına geldiğimiz doğrudur.
Sırf bu yüzden uyku düzenim bozuluyor.Gece yatıyorum bir kalkıyorum ,bağırma sesi,ağlama sesi,koşma sesi (üstelik küçükte sayılmazlar ) hopp yataktan kalkıyorum.Geç yatıyorum haliyle bu sefer sabah 9ta elektrik süpürgesi

Çözüm ?Bulabilmiş değiliz.Ev değiştirme planımız var,maddi açıdan 1-2 yıl var.Hayırlısı artık akıl sağlımızı kaybetmezsek güzel günler göreceğiz.

Bi de bi katta 4 daire. Hepsinin cocuklari var. Yatak odamin yaninda bebek odasi var. Nasil insanlar ses cikarmiyor bazen sasiyorum
Ne güzel en sevdiğim :) sessiz sakin yalıtım iyi demek ki.Bebelerde akıllı bidik komşuları rahatsız etmek istemiyorlar.

Bi de bi katta 4 daire. Hepsinin cocuklari var. Yatak odamin yaninda bebek odasi var. Nasil insanlar ses cikarmiyor bazen sasiyorum

Hayalet ev gibi resmen bende bazen sadece bizi mi dinliyolar diye paranoya kapilmiyorum değil ama bizimde 4 kat ama 2 daire sizinki daha vahimmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…