- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi GizliOzne__
-
Artik bidahaki misafir geldiginde.Hanı hiç olmaz bi misafir gelir ses olur idare edersin.yada evde çocuk vardır ne kadar durdurabilir sıkı bi çocuğu idare edersin ama sen idare edipte senin evinden ses geldiğinde hemen kapina geliyorsa vereceksin cevabini
benim de üst kat :) aynı evde yasıyor olabilirizBunlar ayni benim ust kat komsu:)
aynen öyle canım. kesinlikle tek sorumlu anne baba. ben kendimi düşünüyorum mümkün değil öyle bir çocuğa müdahale etmemek.Valla bizde cocuk olduk, konu komsuyu rahatsiz etmeden büyüdük. Annede babada bitiyo is. Cocuk dinlemiyosa gec kalmis ozaman egitmekle. Benim komsunun cocuklari 8 ve 12 yaslarinda, 8 yasindaki oglan hala bebek gibi aglar, asagida benim 5 aylik oglum yukarida o. O degil bide komsu demezmi senin bebek bu ara cok agliyo diye esime. Ahh dedim keske bana deseydi...senin koca bebekte agliyo ya der susardim.
En iyisi mustakil ev:)benim de üst kat :) aynı evde yasıyor olabiliriz
Biz cekiyoruzda.bizim olmayan gurultuyu cekemiyolar.oglum zaten en gec 8 de uyur gece kalkmasi aglamasi yok.bizde isigi kapatip tv izleriz 11 de uyuruz.gunduz beraber oynariz ses yaptirmam zaten ziplama tepinme yok.aksama kadarda haraketsiz durduramam 2 yasindaki cocugu arada bi minderden kayar.Kimse kimseyi dinlemek zorunda değil
O ses çıkartıyorsa sen de onu çekmek zorunda değilsin
O da seni çekmek zorunda değil
şanslısın ben yatak sesını bıle duyuyorum kadının inlemesi hersey wc sesıBen de komsu gurultusune hasret kaldim. Bazen koca binada tek yasadigimi dusunuyorum :))
Ben de komsu gurultusune hasret kaldim. Bazen koca binada tek yasadigimi dusunuyorum :))
Bizim apartmanda aynen öyle şu aralar bende Hasretim gürültüye
Ne güzel en sevdiğim :) sessiz sakin yalıtım iyi demek ki.Bebelerde akıllı bidik komşuları rahatsız etmek istemiyorlar.Bi de bi katta 4 daire. Hepsinin cocuklari var. Yatak odamin yaninda bebek odasi var. Nasil insanlar ses cikarmiyor bazen sasiyorum
Bi de bi katta 4 daire. Hepsinin cocuklari var. Yatak odamin yaninda bebek odasi var. Nasil insanlar ses cikarmiyor bazen sasiyorum
Ne güzel en sevdiğim :) sessiz sakin yalıtım iyi demek ki.Bebelerde akıllı bidik komşuları rahatsız etmek istemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?