Komsu gurultusunden sikayetci olanlar.

Şikayet etsene belediyeye veya polise. Sanırım gece yarısından sonra olan seslere polis Kabahatler kanununa göre işlem yapıyor ama gündüz olan sesleri belediyeye şikayet edebiliyorsunuz sanırım. Bir ara sor belediyeyi çekilir çile değil. Ayrıca kimin şikayet ettiğini de soylemezler

Ay ben de sikayetci degilim sevisme sesinden, cocuk gurultusundan iyidir Bi kere senkronize yapmisiz komsuyla, biz gulmekten durmak zorunda kalmistik
ayıp pis

İstediğin evi al müstakil olunca etrafta ev olmuyor mu gene duyulabilir ayrıca demek ki kendileri öyle sevişmekten hoşlanıyor sizce ayıp o kşilerce ayıp değil demek ki sonuçta kendi evi istediğini yapar zaten şimdiki evlerde ses çok gidiyor naparsan yap

[QUOTE="missburc, post: 44757044, member: 697990"
Hep gurultu yapan alt komsum, bi gun ben misafir cagirip yaptim diye aninda kapima cikti aylar once,ben de siz hep cocukla gurultu yapiyosunuz biz bisey demiyoruz, simdi benim de bebegim olacak cocuk gurultusu yapacagiz dedim.[/QUOTE]

benim alt katta da var biri adini sanini bilmem kim oldugunu nereli merhabam yok. kadinin insanliginin ne kadar oldugunu da anladim. kendm memurum bulundugum ilcedeki 400kisinin 200kisiyi tanirim 50ile gidip gelecek kafar iyi tanirim ama hic bi zaman gumbur gumbur yikmadim ortaligi. 4 ve1yasinda iki cocugum var oturup oynarim is yapmam oylece durur mutfak onlari uyuttuktan sonra girerim ise. ablamlar geldi yilbasi tatiline. cuma da tatildi ya. toplamda 5cocuk oldu. susun desek de anlamayan fakat surekli olmasa da ara ara ses ettiler. gece saat 10da herkes uyumustu. ablamlar aksamustu geldi kadin ertesi gun kapida. ilk soyledigi su: sizin terbiyesizliginiz dewam edecekmi ev sahibine sikayet edeyimmi. once afalladim kaldm. simdi dedim kadin hakli sesten duramamislar. kusura bakmayin cocuk sus deyince anlamiyorlar. durdururuz. dedim ama kadinla ayni anda kpnusunca olmuyo. baktim anlamiyo carptim kapiyi suratina. sesi anlarim. hatami anlarim. yasliyi hastayi soyledi onu da anlarim eyvallah. o kadinin agzini konusmasini hic de anlamam yilda bi kere ablamlar geldi ertesi gun gittiler. biz yine kendimiz kadariz sessiziz. ama hic mi kimse gelnesin cocuksuz baskasi gelince de duvarlari kiracaklar.

kendi yaptigi ayibin farkinda olmayan ey komsu konusma adabi ogrenmemis insanlik da bilmemis. ...

offff ne doluymusum meger :)

Son düzenleme:
o derece kötü olmak istemiyorum arada bir de olsa selamlaşmamız var ama artık gerçekten rahatsız oluyoruz bu aklımızda dursun sağol canım.

Ben fena cirkeflesirdim, terbiyesiz kadin... Karnimda bebek olmasa yukarı cikip komsuyla kavga edicem ama

ama varya oyle kaldim birsey demedim. hadi haklidir sesten rahatsiz olmuslardir dedim kusura bakmayin cocuk iste ....biseyler diyorum. yok resmen car car laf soyluyo. kapiyi carptim ben de yuzune. ablamlar da yarin gidelim dedi. ayda bir. bile olsa misafirimiz gelmez buyuk cocugum da okula gidiyo gelince yemek oyun uyku kucuk de oyle oyun yemek emiyo uyuyo. allah askina algisiz bi insan da degilim ki vallahi benim gucume gitti daha cok. insanligi ne kadarmis onu anladim.

bizimkide boyle kendi evi yikar yeniden yapar.
ozmn demez kusura bammayin ses yapiyoruz felan diye.mjsafirleri gelir sarki turku soylerler gece yarisi.cocuguyla bagris cagris oynar.benim bi misafirim geldi alttan nasil vuruyo ev yikilcak sanki.

Bizim de üst komşu çok gürültü yapıyodu yaşıtımdı yeni evliydi küçük oğlu vardı zamanla dost olduk ailecek okadar seviyoduk ki batmıyodu sesleri ama bazen uyuyamadığımız olurdu ses sistemiyle film izlerlerdi watsaptan yazardım az kısın da uyyak diye hemen özür dilerdi hemen kısardı öyle kırgınlık filan olmadı hiç, samimi değilseniz anlayışsızsa söyleyin canım.

Durumu yöneticiye bildirin genel bi görüşme yapsın apt ile yazı da asılabilir gayet doğal tek gürültü yapan o değil neticede

okadar ses gıtmez ama teee yan eve gıdecek kadar apartmanlar yine farklı oluyor... aynen ayıp bana göre sana göre normal olabılır ben normal karsılamıyorum s.... beni dıye boğre boğre bagrılmasını. hıc bır komsu merhaba bıle demıyor bu kışıye herkes arkasından konusuyor. bıraz daha sesız yapabılır...

bızım evde oyle asırı ses gıtmıyor normal sekılde bu işi yapsan dıyorum ya bagrıyor cılık atıyor resmen yapılck bırsey yok kendı utanmıyorsa ben utanacak degılım.

Ay bizim yan dairede banyoyala duvarı bitişik heralde. Aynı zmnda evlendiğimiz bir çift oturuyor.gündüz çalışıyorlar aksam 7de duş mesaisi başlıyor ama oyle kısa degıl yaklasık yarım saat.sabah 6bucukta bıtıyor. Artk oyle foşur foşur acıyorkı muslugu duvarı kırasım gelıyo bazen. Bu nedir arkadas derin aşınacak bukdr yıkanmaktan.

bende aynı dertten müzdaribim fakat benim eltim oturyor üst katımda misafirleri varken hiç kızmam çünkü misafire sessiz konuş denmez.. çocuk gürültüsüne karışmam çocuga kendi evinde sureklı susturulmaz. fakat bizde sorun eltim ve eşimin abisi yaa insan az alçak sesle konuşur neden normal muhabbetlerini ble bağıra bağıra yapıyolar merdivenden iner çıkarken apartman tepemize göçücek her an onların sesini duymaktan çok sıkıldım.. namazımı kılarken bile şarkı söyleyişleri duyuluyor beni günaha sokuyolar. kaç kez uyardım ama hala aynı napmam gerekiyor acaba

Ben de komsudan sikayetciyim. Sesten. Hadi ayda yilda bir olsa neyse derim. Misafir olsa neyse derim.. ama haftada en az 5 gun çile cekiyorum resmen...
Biz de benim adamla ayda yilda bir kavga edince evi indiriyoruz misal.
Ama bunlarinki cekilecek dert degil... bam b bam gum gum gum.. yahu biliyosunuz benim 7 aylik bebegim var, ben calisiyorum aksamlari 8de uyuyo oglum ama benim yan dairemdeki affedersiniz essekler konusmuyo gulmuyo adeta aniriyo...
Ben napayim..
yan taraftaki ev sahibi bense kiraciyim kimi kime sikayet edeyim..

sizin ev sahibiniz mi? ben de bişeyden daha şikayetçiyim evi kendinin olan insanlar acaba apartman da kendilerinin mi sanıyorlar bilmiyorum. ben kiracıyım ev kendime ait değil ama bizim kat ve bi alt kat hep kendilerinin. bağıra çağıra kapı önü muhabbetleri yaparlar saçma sapan güler konuşurlar istedikleri saatte gürültü yapabileceklerini sanırlar ben bundan çok şikayetçiyim. kiracılarla ssohbet etmezler mesela kendi arkadaş gruplarını kurmuşlar aralarına kiracıları almazlar. 3 yıl oldu ben bu apartmana taşınalı bebeğim doğdu diye geldiler allahtan ondan öncesi hiç gelmediler hala da gelen yok gerçi, bebeğime tek bakıyorum biliyorlar napıyosun bi ihtiyacın var mı diye kapıyı çalan olmadı daha.

bizim de üst komşumuz sağolsun akşam gelir işten evi süpürür makine sesi eşyaları çekme sesi bilmem ne. gece de sabaha kadar oturuyor. bir tekerlekli masa sandalyesi var Allahım devamlı onun sesi bir şeyler düşürür eder. artık dün gece yanıma sopa adım da uyudum gece vuracaktım üste çünkü uykumdan uyandırıyor. tesadüf dün gece uyanmadım. cidden anlamıyorum bu insanları ben bişey düşürsem aşağıda bebekli aile var ay diyorum çocuk duyar mı uyanır mı falan diyorum, bunların umru değil

düşünceli olmak herkese nasip olmuyor canım naparsın.

Hayir canim benim ev sahibim degil. Ben baskasinin kiracisiyim. Ama bu rahatlik ev sahibi olmaktan geliyo. Kiraci oyle rahat gurultu patirti yapamaz cunku imza toplanir ev sahibine sikayet edilir kisacasi evden attirilir boyle bi duzen var lanet ev sisteminde..
kapi onu muhabbetleri bizim apartmanda da var ve benim katta 6 daire var dusun iki yanimda da iki cocuklu ev sahibi olanlar hep..
aksamlari 6dan 7den sonra cikarlar kapiya muhabbete, cocuklar bizim katta ciyak ciyak bagira bagira kostururlar bi gun bi ciktim kapiya dedim cocuga bisey mi oldu x niye bagiriyo yoo bagiriyo iste dedi siritarak benimki de bagiricak birazdan uyuyodu da dedim utandilar ama bi kereye mahsus tabi bi iki gun sonra gene ayni... ben anlamiyorum ki bu insanlar ne ara bu kadar dusuncesiz edepsiz oldu...
Yan dairemdeki desen torununa bakiyo o ayni cocugun dedesi gelir aksamlari viyak viyak bagira bagira hatta resmen anira anira cocugu sevmeler sarkilar bandolar tv sesi desen zaten sagirlar da duymuyolar gb acik...
Benim oglumunsa uyku saati 8i gecti mi yandik bi daha bi hafta duzelmiyo ve simdi bu ara diş cikarma donemleri gece zaten uyaniyo saat basi ben ertesi sabah 5bucukta kalkip ise gidiyorum...
Yildim artik ya...
Bi gun cinnet getirip kapilarini yumrukliycam evlerini baslarina geciricem o olucak...

benimle aynı durum o zaman. ev sahibi olunca gürültü yapma hakkını kendilerinde buluyolar. koridorlarda çocuk sesleri bizde de var bağrış çağrış. çocuk bağırıyo anası laf yetiştiriyo öteki kadına bi curcuna ki sorma gitsin. bir de her gün istisnasız bu böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…