- 28 Ocak 2009
- 34.577
- 58.352
- 1.123
- Konu Sahibi GizliOzne__
-
Bilmem calisiyorlardir belki cocuklarda okula yada krese gidiyorsa aksama kadar yoruluyorlardir. komşu gurultusunun alasini yasadim bunlardan daha kötüsü çok şükür şimdi rahatladik artık. En üst kata tasindikKarsilasmiyoriz bile sence de abarti degil mi? Cok cok nadirdir karsilastigimiz. :))
Karsilasmiyoriz bile sence de abarti degil mi? Cok cok nadirdir karsilastigimiz. :))
Cokmu zor ya.
Biraz dikkat etmek ya da. Ufak tefek ayak gurultusunu yada misafir geldigin de idare etmek.
Bizim apartman çok rahat o konuda mesela üst katımızda gecenin bir yarısı müzik çalar ben aşağıda dıptıs dıptıs oynarım ne güzelinsanlar tahammülsüz olmuş maalesef biz çok rahatız apartmancak yani ama ben genede aşağıya ses gider diye dikkatli oluyorum sorduk bikaç sefer (eşim kuzenleriyle pes oynadıklarında kuduruyolarda ) hiç ses duymuyorlarmış.
Ben bide sevişen insanların seslerinden rahatsız olanlara gıcık oluyorum kavga sesleri gelicene sevişme sesi gelsin
ben acıkcası rahatsız oluyorum az ses gelse neyse derım normal ama kadın oyle bagrıyorkı resmen benım yatak odamda yapıyor snkı yatak gıcıtırısı da ayrı dert... bilmem ne yap beni dıye bas bas bagrıyor ayıp denılende bırsey varBizim apartman çok rahat o konuda mesela üst katımızda gecenin bir yarısı müzik çalar ben aşağıda dıptıs dıptıs oynarım ne güzelinsanlar tahammülsüz olmuş maalesef biz çok rahatız apartmancak yani ama ben genede aşağıya ses gider diye dikkatli oluyorum sorduk bikaç sefer (eşim kuzenleriyle pes oynadıklarında kuduruyolarda ) hiç ses duymuyorlarmış.
Ben bide sevişen insanların seslerinden rahatsız olanlara gıcık oluyorum kavga sesleri gelicene sevişme sesi gelsin
Napak sevişmiyek miben acıkcası rahatsız oluyorum az ses gelse neyse derım normal ama kadın oyle bagrıyorkı resmen benım yatak odamda yapıyor snkı yatak gıcıtırısı da ayrı dert... bilmem ne yap beni dıye bas bas bagrıyor ayıp denılende bırsey var
Ay ben de sikayetci degilim sevisme sesinden, cocuk gurultusundan iyidirNapak sevişmiyek mievimizde de rahat rahat sevişemicez yani
sevış bendr sevısıyorum ama ınsanları rahatsız etmek zorunda degılız demi. herşeyın hır adabınvar...Napak sevişmiyek mievimizde de rahat rahat sevişemicez yani
ne kadar ayıp bırsey insan mahremını buladar bagırarak yaşamamalıAy ben de sikayetci degilim sevisme sesinden, cocuk gurultusundan iyidirBi kere senkronize yapmisiz komsuyla, biz gulmekten durmak zorunda kalmistik
öyle bas bas bagırıyorlı normal inleme olsa ztn okadar duyulmaz s.... beni dıye bas bas bagıranın anlamı yok insanda bıraz utanma olur müstakıl evın olur ne yaparsan yap ben mahremımı elaleö duymasını ıstemem şayet. coluk cocukları var bırde herseyın bir edepı olmalı. bas bas bagırcaksam müstakıl ev alırım.Napak sevişmiyek mievimizde de rahat rahat sevişemicez yani
Biz de duyacaklari kadar bagirmayiz, ama ust komsumuz cocuklu oldugu halde boyle. Yazik o cocuklara, uyaniyolar belki de..ne kadar ayıp bırsey insan mahremını buladar bagırarak yaşamamalı
cocuk gelıncede bagırsın ne günlere kaldık allahımAy ben de sikayetci degilim sevisme sesinden, cocuk gurultusundan iyidirBi kere senkronize yapmisiz komsuyla, biz gulmekten durmak zorunda kalmistik
ayyy terbiyesizler... evde cocuk varken konu komsu duyacak sekilde bagrilir mi oyle...okadar duyulmaz s.... beni dıye bas bas bagıranın anlamı yok insanda bıraz utanma olur müstakıl evın olur ne yaparsan yap
Onlar bizi duyamazdi da biz onlari duyduk...cocuk gelıncede bagırsın ne günlere kaldık allahım
yazık tabı o cocukların pıskoljısını düsünmek bıle ıstemem insanda biraz utanma olur. ben annemın babanın sevısme sesınj duyamaya meraklı degılım yanı.... okadar bagırlcak ne var orasını ztn anlamadım herkes zevk alıyor apartman salıyacak kadar degıl amaBiz de duyacaklari kadar bagirmayiz, ama ust komsumuz cocuklu oldugu halde boyle. Yazik o cocuklara, uyaniyolar belki de..
aynen s.... beni dıye bagıryor şok oldum duyuncaayyy terbiyesizler... evde cocuk varken konu komsu duyacak sekilde bagrilir mi oyle...
normal sevısme sesı olsa kızmam bu bagırma ama resmen insan bir düşünür kolu komşunun yüzine bakıyorsun demıOnlar bizi duyamazdi da biz onlari duyduk...dikkatimiz dagildi valla..
tovbe tovbe... ne insanlar var. biz yalitim yaptirdik evin her yerine, ona ragmen dikkat ediyoruz. zaten mustakil eve cikmayi dusunuyoruz, cocuk gurultusunu kafam almiyo dinlenemiyorum kendi evimde.aynen s.... beni dıye bagıryor şok oldum duyunca
kvdeyle oturanlar ne yapıyor bas bas bagrıyormu demekkı bagırmadanda oluyor o iştovbe tovbe... ne insanlar var. biz yalitim yaptirdik evin her yerine, ona ragmen dikkat ediyoruz. zaten mustakil eve cikmayi dusunuyoruz, cocuk gurultusunu kafam almiyo dinlenemiyorum kendi evimde.
ay kadin mi bagiriyodu boyle...normal sevısme sesı olsa kızmam bu bagırma ama resmen insan bir düşünür kolu komşunun yüzine bakıyorsun demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?