Komsu gurultusunden sikayetci olanlar.

Karsilasmiyoriz bile sence de abarti degil mi? Cok cok nadirdir karsilastigimiz. :))
Bilmem calisiyorlardir belki cocuklarda okula yada krese gidiyorsa aksama kadar yoruluyorlardir. komşu gurultusunun alasini yasadim bunlardan daha kötüsü çok şükür şimdi rahatladik artık. En üst kata tasindik

Karsilasmiyoriz bile sence de abarti degil mi? Cok cok nadirdir karsilastigimiz. :))

Valla öyle karsilasmiyoruz da deyince acaba???? Demeye baslicam şükür bizimkilerle karşılaşıyoruz ama bazen görmezden gelen var 1 tane yanımızda geçiyor merdivenden eşim soruyo biri mi geçti farkettim mi diyo

Cokmu zor ya.
Biraz dikkat etmek ya da. Ufak tefek ayak gurultusunu yada misafir geldigin de idare etmek.

Ben şikayeti geçip bıkkınlıktan Allah'a havale edenlerdenim.
Çocuklar koşuşur
Tv son ses
Savah 8 de ev süpürme başlar nedense hiç bitmez
Koltuklar çekilir itilir hiç bitmez
Bağıra bağıra kapı sohbeti yapılır
Yıllık izin bile kullanmak istemiyorum ne de olsa dinlenemiyorum diye
Defalarca rica ettik olmadı
Sonra biraz sertçe uyardık olmadı
Üst katta yaşayan yaratıklar insan değilse susmak zorunda kalıyorsunuz
Biz becerebilirsek evi satmaya karar verdik.

ben acıkcası rahatsız oluyorum az ses gelse neyse derım normal ama kadın oyle bagrıyorkı resmen benım yatak odamda yapıyor snkı yatak gıcıtırısı da ayrı dert... bilmem ne yap beni dıye bas bas bagrıyor ayıp denılende bırsey var

Napak sevişmiyek mi evimizde de rahat rahat sevişemicez yani

Ben de muzdarip oldugum tek gurultu cocuk gurultusu. Alt komsularimdan birinin bebegi oldu, saat basi aglamasini dinliyoruz. Ustum altim cocuk.. Cozum olarak bi tane de ben bebek yaptim, simdi dogunca onlara dinleticem gurultusunu
Hep gurultu yapan alt komsum, bi gun ben misafir cagirip yaptim diye aninda kapima cikti aylar once,ben de siz hep cocukla gurultu yapiyosunuz biz bisey demiyoruz, simdi benim de bebegim olacak cocuk gurultusu yapacagiz dedim.

Napak sevişmiyek mi evimizde de rahat rahat sevişemicez yani
öyle bas bas bagırıyorlı normal inleme olsa ztn okadar duyulmaz s.... beni dıye bas bas bagıranın anlamı yok insanda bıraz utanma olur müstakıl evın olur ne yaparsan yap ben mahremımı elaleö duymasını ıstemem şayet. coluk cocukları var bırde herseyın bir edepı olmalı. bas bas bagırcaksam müstakıl ev alırım.

Biz de duyacaklari kadar bagirmayiz, ama ust komsumuz cocuklu oldugu halde boyle. Yazik o cocuklara, uyaniyolar belki de..
yazık tabı o cocukların pıskoljısını düsünmek bıle ıstemem insanda biraz utanma olur. ben annemın babanın sevısme sesınj duyamaya meraklı degılım yanı.... okadar bagırlcak ne var orasını ztn anlamadım herkes zevk alıyor apartman salıyacak kadar degıl ama

aynen s.... beni dıye bagıryor şok oldum duyunca
tovbe tovbe... ne insanlar var. biz yalitim yaptirdik evin her yerine, ona ragmen dikkat ediyoruz. zaten mustakil eve cikmayi dusunuyoruz, cocuk gurultusunu kafam almiyo dinlenemiyorum kendi evimde.

tovbe tovbe... ne insanlar var. biz yalitim yaptirdik evin her yerine, ona ragmen dikkat ediyoruz. zaten mustakil eve cikmayi dusunuyoruz, cocuk gurultusunu kafam almiyo dinlenemiyorum kendi evimde.
kvdeyle oturanlar ne yapıyor bas bas bagrıyormu demekkı bagırmadanda oluyor o iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…