Komşu gürültüsünü polise şikayet etmek ve ceza

Öyle diyorum zaten ve kuralların dışına çıkmıyoruz. Ama bu kızımın ısrarla istemesini engellemiyor
Dediğim gibi mevzu nasıl söz dinletilir dinletilmez değil sadece muhatabın çocuk olduğunu görmek.

Karşılıklı anlayış lazım. Anneler babalar çocuklarına sahip çıkacak olabilecek şeyleri de etraftakiler tolere edecek. Insanlık budur, komşuluk budur, abes bir şey de söylemedim. " çocuktur" dedim sadece.
" aa geç kalmışsın hemen polis jandarma, zabıta ne varsa şikayetçi ol" demedigim için konu buralara geldi.

Aynen,benim bir yakınım var. Karı koca çok sakin tabiatlı insanlar ama çocuk yok her şeye ama her şeye ağlar bağırır,tepinir. Psikiatri,psikolog her yete götürdüler çaresi yok. Burada diyorlar ya,ilgisini başka yere cekerim diye,asla başka yöne ceviremiyorsun. Dr böyle durumda ses çıkarmayın,görmezden gelin demiş.

Çok zor cocuk sahibi olmak ya,
Yillardir yoga yapıyorum orada rahim kadının yenilenme , enerji merkezi kabul ediliyor . Buna inanmasam kesinlikle aldırmıştım rahmimi.
Zaten anne tarafımda rahim kanseri gırla gidiyor , hem çocuk riski hemde kanser riski kalkmış olurdu ortadan.
O kadar istemiyorum çocuk sahibi olmayı o kadar :)

Cocugu boyle olan varsa da imkanlari dogrultusunda mustakil bir evde otursun. Cunku herkes her zaman tolere etmez . Bir olur , iki olur en fazla bes olur. Surekli her dakika boyle gurultulu bir komsuyu kim ister ?

Alt kattaki, ust kattaki ve yan dairelerdeki insanlari da dusunmek gerekiyor.

Ben aradaki mevzuları bilmiyorum okumadım tüm yorumları :) olay mı vardı ki :)

Allah a şükür komşu yönünden çok şanslılar. 22 katlı bir binada oturuyorlar ama daha kapısına 1 kişi gelmedi. Senelerdir aynı yerde oturuyorlar. Birbirlerini iyi tanırlar.

Her öğrencinizin fıtratı bir mi hanımefendi?
Değil işte. O fıtrat eğitime açık ama. Çocuk için gereken sevgi ve ilgi ile istenen başarı elde edilir. Şimdi farklı fıtratta diye salalım evlatlarımızı meydana. Evde tozu dumana katsınlar. Aaa fıtratı bu mu diyeceksiniz. Evinize komşu çocuğu gelse dağıtsa kırsa anneside ama fıtratı bu. Beni dinlemiyor, kardeşini kıskanıyor dese ne dersiniz? Tüm samimiyetimle soruyorum. En sevdiğiniz eşyayı kırsa mesela, koltuğu çizse halıyı boyasa komşu çocuğu, ne dersiniz? Hoş görür müsünüz? Ben görmem. Hatta annesine kızarım neden gereken davranış biçimi öğretilmemiş diye. Demek ki iş ailede bitiyor. Siz de şimdi burda aman önemli değil demeyiniz

Bence cok bulasma yanı, sız tek yasıyorsanız sıkayet falan etsenız adam ennson hıncını sızden cıkarır sıze zarar verebılır. Ama yonetıcıye soyle ya sunları adamnakıllı uyarın ya da bınaya polıslerı yıgıcam dava acıcam dıyın. 6 7 yasında cocuklar yok ya benm gorumcenn cocuklarıda o yasta ben yenı evlıyım bıze yatılı geldılermı ev gocuyor resmen evde bagırtı kıyamet bır oyana kosuyolar bı bu yana butun bınayı rahatsız edıyorlar bende zor durumda kalıyorum. Cocukların en laf anlamaz yasları bence dur dıyosun 2 dk oturup sonra yıne kıpır kıpırlar. Cocukları 4 yasına kadar sevıyorum sknra asırı yaramazlar hıc sevımlı gelmıyolar. Herseyden anlıyolar ama otur demekten anlamıyolat. Hele bazı anneler var ozaman bekardım co kyogun calısıyordum ıs yerının laptopunu eve getıırp ıslerımı evde devam ederdım komsu ve ogılları geldı 5 6 yaslarında 2 cocuk laptop masaustunde ya allahım klavyeye bı vuruyolar ekrana dokumöadık sanıp yumruk atıyolar falan gordum sok oldum ya cnam dur dıyorm ıs yerınn dıyorum analarıda orda oturmus guluyor ahaha oglum ablan dur dıyo sana dursana dıyo gelıpte almıyor cocugu. Cocuk heryerı kurcalıyor tutupta cahırmıyor yanına nefret edıyorum boyle annelerdende. Kendı evını temızlerler cocukları evı kırletmesın dıye bana gelırler cocuklarıyla berabet allah razı olsun bemm evımın ıcıne ederler hıcte yapma etme demezler sonra gıderler kendı evı tertemız kalır benm ev göcer. Ay inşallah oyle yramaz cocuklarım olmaz

Sabah 8 akşam 10 demiş konu sahibi. Bu hiç normal değil. Bebek olsa ağlar vs tamam normal ama bu 6/7 yaş çocuk. Çocuğu yetiştirmekle alakalı. Hiç gürültüsüz tabiki olmaz ama 16 saatte normal gelmedi bana. Ablamın çocukları o yaşta ben hiç öyle sürekli gürültü yaptıklarını görmedim. Abisiyle 1-2 saat şakalaşır oynar en fazla ses o zaman çıkar onda bile makul ölçüde. Ablam çok dikkat eder çünkü.

Çocuk olunca laftan anlamaz napıyım çocuğumu atıyım derler işiniz zor

Allah a şükür komşu yönünden çok şanslılar. 22 katlı bir binada oturuyorlar ama daha kapısına 1 kişi gelmedi. Senelerdir aynı yerde oturuyorlar. Birbirlerini iyi tanırlar.
Tek çocuk olsalar biz miyiz acaba diyeceğim:)
Aynen 22 hatta 23 katlı bir bina, şikayet bir kenara hep teselli duyduk.

Tek çocuk olsalar biz miyiz acaba diyeceğim:)
Aynen 22 hatta 23 katlı bir bina, şikayet bir kenara hep teselli duyduk.
Aynen,hep yanlarına çağırırlar. Çay içerken ilgilenirler eve kapanmasına engel olur komşuları.

6 yaşında bir çocuk laftan anlar ahır gibi 7/24tepinilmez evet çocuktur ama bizimkinde kafa laftan anlamıyorsa ailede sıkıntı vardır çocukta da olabilir

Şuan kendimi gördüm sizde. Aynı dertten muzdaribim. 6 yaşında çocugu var yedi yirmi dört tepiniyo yukarda. Sürekli koşuyor zıplıyor ama her dk yani. Annesi süpürge torbasını balkonuma silkeliyor. Defalarca uyarıldılar, kerelerce söyledik ama nerde bazı insanlar çok rahat ve çok bencil oluyorlar. Aşağıda insan mı var hasta mı var yaşlı mı var umurlarının onbeşi değil. Aksine daha çok gürültü yapıyorlar inadına inadına yani. 6 yaşındaki bir çocuğun dur deyince durması lazım ki başka bir sıkıntısı yoksa tabi. Yok efendim anne olunca anlarsın yok efendim senin çocuğunu da görücez.bence çocuğa verilen eğitimle alakalı. Rahatlarına düşkün insanlar uğraşmıyor susturmakla. Bende hamileyim bu arada evde cinnet geçirmemek için kendimi zor tutuyorum. Yaşayan bilir ben anlıyorum sizi. Dava açın madem ev sahibisiniz anca öyle akılları başlarına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…