- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
Msj tekrari
Daha yazmadi esim engellicek cevap yazmasini bekliyorum telefon bende zaten esim bana biraktiee cevap geldi mi?
Esinn telinden enggele o kizi watsaptann onada haddini bildirİyi geceler herkese. Derdimi okuyup cevap yazacaklara sonsuz tesekkur ederim.
Evimize tasinali 1 sene olcak neredeyse.ust kat komsularimiz var kari koca ve bir tanede kizlari.ilk tasindigimizda gayet normal komsuluk muhabbetleri hosgeldin vs.
Kendisini severim abla derim.ben evlerine cok gitmesemde kiziyla gelir bana komsumuz.esimlede selamlastiklari olurdu tanistilar.binanin whatsapp grubunda esimde var. Bir aksam esim geldiginde komsumuz ve kizi bizdeydi okuldan konu acildi kiz univ ogrencisi esim mezun ve bu kizda esimle ayni bolumde okuyor esime sorular sordu hatta hep beraber konustuk ettik.dedik hatta herhangi bir yardima ihtiyacin olursa danisabilirsin.
Neyse boyle boyle hep beraber normal sohbetlerimiz oluyordu.zamanla bu kiz esimin eve gelmesine yakin saatlerde elinde keki boregi pogacasi kapiyi calip geliyordu. İlk olarak seyrek, sonra gelmeleri siklasti.annesiyle yada tek basina geliyordu.
Rahatsiz olmamin tek nedeni esim isten gelcek adam iki ayagini uzatip dinlenicek yemek yicez ama kiz evde oluyordu. Baslarda rahatsizlik vermiyim ben gidiyim deyip kalkiyordu son zamanlarda baya baya oturuyordu.
Ta ki esimin cep telefonuna mesaj atana dek.Whatsap grubundan esimin numarasini almis yani ordan buldugunu soylemis ve mesaj atmis esime. Aradan az zaman gecmis yine atmis rahatsiz ediyorum ama sunu sunu sorcam nasilsin oncelikle falan.esim bana soyledi bunu komsumuzun kizindan mesaj geldi onemli birsey miydi sana bahseti mi diye ve esim telefonunu hep ortada birakir birde. Dun aksam pat diye bir mesaj .... musait misiniz acaba diye. Bu kiz benim numarami da biliyor bana sor musait misin diye? Esime mesaj atiyor.Esim mesajina cevap vermeyi unutmus iste oldugu icin.
Bu sabah yine mesaj atmis esime mesaj aynen su' annem asuresini begendigini soyledi yenisini getircem afiyetler olsun:) ' delirdim o mesajida soyledi esim. Lutfen bir el atin bana ne yapiyim uyariyim mi kizi esime diyim mi sil diye bilemedim simdi annesiylede yuzyuze bakiyoruz
Aa yazmissnz gormedim ben sok esinide tebrik ediyorummDaha yazmadi esim engellicek cevap yazmasini bekliyorum telefon bende zaten esim bana birakti
Mesaj atti esime.esim cevap verdi gerekenu. Eger bir mesaj daha gelirse ben ilgin ablan deyip dokturcem.(Yorumlarin hepsini okumadim)
Anladigim kadariyla direkt gerilmek, annesiyle tatsiz sebepten yuz yuze gelmek istemiyorsunuz..
Bu durumda bence;
- kiz, esinize msj attiginda, siz kendi numaranizdan sanki size atmis gibi cevap verin, basta kendinizi tanitmak disinda ekstra bisey demeyin.. Sadece msj ini cevaplayin... Sohbetse sohbet, soruysa cevap...
- bunu bi muddet devam ettirin.. Bu ona "senin muhatabin benim" imaji verecektir.. (Tabi akli basiyorsa) ustelik esinizin telefonundan haberdar oldugunuzu da anlatacaktir..
- buna paralel ayni ortamlarda vs. Esinizin diyologu olmasin (veya mesafeli,tavirli)
- sizde arkadastan ziyade, annesinin arkadasi konumundan asla dusmeyin, arkadas olmayin.. Konumunuzu koruyun...
- msj olayinda hala israrci olup devam ederse (akli basmiyorsa) , durumu annesine usulunce izah edin..
Ama yok,ben ugrasamam, yuz goz olmak umrumda degil diyosaniz, gidin annesine rahatsizliginizi belirtin..
Tam yüzsüz çıkmış kız. Hayır cidden iyi niyetli olsa 'sorun var mı?' mesajını sana atacağını düşünemeyecek sanki eşin. Bir de sana ılgın abla derken eşine ismiyle mi hitap ediyor?
Ben olsam, annesine söylerdim. Ama x eşimin telefonunu bulmuş, eşim de böyle böyle yazmış, kırılmamıştır inşallah tarzı konuşurdum. Hem annesiyle aram bozulmasın, hem sinirimden benim yazdığımı/yazdırdığımı düşünmesin kız mesajı diye.
Evet geceye kadar bekliyorum engellicrm esimin telefonundan.olaki mesaja cevap verir tam haddini bildirme zamanim diyeBen anneye söylerdim. Kızınızı göndermeyin artık derdim.
Bir de eşiniz numarasına engel koysun bir zahmet. O zaman mesaj atamaz.
Sizde cok sevimlisiniz guldurdunuz vallahi beniAllahımmm çok heyecanlı
Sabahtan beri takip ediyorum konuyu o kadar inanilmaz sinirlendimki valla helal olsun sze bunkadar sabrettiniz bn olasan szn gibi sabredemezdim suan o kizi saçini başını yolasım geldi yaSizde cok sevimlisiniz guldurdunuz vallahi beni
Evet ben gercekten anlayamiyorum saka gibi geliyorKız tam yolmalık valla,terbiyesize bak bide kocanla aklı sıra samimiyet kurmus senin hareketini eleştiriyo.Bi daha mesaj yazarsa direk Annesiyle konus eşim çok rahatsız oldu sürekli mesaj atıp rahatsız ediyo amacı ne anlayamadım de.
Bir imkan derken nasil onu anlayamadimEngellesenizde o kızı hep goreceksiniz. Bu yeterince gerici bir durum .
Bu durumu değiştirmenin bi imkanı var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?