- 3 Ekim 2017
- 230
- 313
- 18
Gercekten kimdir bu uye? Neden tum konulara atip tutuyorBaya burası karışacak bence bu kızda bir iş var
Biz kadının canım kıskanıyoeuz ve bunu gururla söylüyoruz sanırım sende başka bir durumlar var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten kimdir bu uye? Neden tum konulara atip tutuyorBaya burası karışacak bence bu kızda bir iş var
Biz kadının canım kıskanıyoeuz ve bunu gururla söylüyoruz sanırım sende başka bir durumlar var![]()
Bu kadar insan anormal bi kendisi normal.. valla karsi cephe diycem nerdeyse :)Baya burası karışacak bence bu kızda bir iş var
Engel nasıl yapılıyordu bulamadım:) :)) sizler gibi üstadı değiliz sosyal platform pek kullanmıyorum.:) dur kurcalayip bulayim da engelleyeyim :))) ban yiyeceğim sizin yüzünüzden. Çamura taş atma pisliği üstüne sıçrar demişlerBurdan yazmamista ordan soruyor soracagini :) bide mune ye sikayet ediyor. Isine gelmiyosa yorumum engellersin gormezsin bu kadar :)
Evet karşı cepheyim o kadınım ben, yakalandık tüh, çok zekisiniz ciddenBu kadar insan anormal bi kendisi normal.. valla karsi cephe diycem nerdeyse :)
Nebilem ben trollemeye çalışıyordur belki :)Gercekten kimdir bu uye? Neden tum konulara atip tutuyor
Bazı insanlar böyledir tatlım kendilerini hep karşı cephede görürlerBu kadar insan anormal bi kendisi normal.. valla karsi cephe diycem nerdeyse :)
Engel nasıl yapılıyordu bulamadım:) :)) sizler gibi üstadı değiliz sosyal platform pek kullanmıyorum.:) dur kurcalayip bulayim da engelleyeyim :))) ban yiyeceğim sizin yüzünüzden. Çamura taş atma pisliği üstüne sıçrar demişler
Cok tesekkur ederimIlgın bence kıza gayet güzel cevap vermişsin..Tebrik ettim seni süper olmuş.kalmis bide orda öyle..Oh olsun.
Bunlar şüpheli davranışlar, hiç hoş olmayan bir durum. Belli ki kızcağızın kavakyelleri hala tepesinde esiyor. Kendisi için evli olgun bir gönül uğraşısı bulduğunu sanabilir. Siz kızı değil direkt annesini muhatap alın. Tamamen suçlayıcı bir tavır da takınmayın ki haklıyken haksız duruma düşmeyin. Ben olsam örneğin " ayşe hanım sanırım benim numaram sizde yok kızınız müsait misiniz aşure ister misiniz gibi mesajları eşimin numarasına atıyormuş benim numaramı vereyim benimkine atın , ben bunu daha uygun buluyorum " derseniz karşısınızdaki eşek değilse anlar, takındığınız beden dilinizden de anlaşılır. bir daha da müsait değilim demekten çekinmeyin. tavrınızla kapıları suratlarına kapatın dişinizi gösterin. Neler oluyor bu toplumda sanki bilmiyormuşuz gibi bazıları garip yorumlar yapmışlar. Pollyanna gibi yaşıyor bazı hanımlar hiç mi dünyadan ülkeden haberiniz yok .
Annemle bile konustum bugu.kizim nerde gorulmus oyle sey dedi. Benide herkesin evliline saygi duyarak, aileye saygi duyarak yetistirdiler.tavsiyelerinize uyacagimBu durumun neresini savunuyor bazı hanımlar. Bakın anlayışlı olmak, modern olmak bu değil. İnsanları zan altında bırakmamak ile gözümüzün önünde olanları görmezden gelmek ayrı şeyler. Komşu kızı bir gecenin ve sabahın bir vakti neden benim eşime yazar, ne hakla yazar. Buna normal diyenler, siz rahatça mesaj atabilir misiniz elalemin eşine. Dediğim gibi halıyken haksız duruma düşmeyin ama o kıza da bu toplumda iletişimin bu şekilde olamayacağını bir şekilde öğretin
Annemle bile konustum bugu.kizim nerde gorulmus oyle sey dedi. Benide herkesin evliline saygi duyarak, aileye saygi duyarak yetistirdiler.tavsiyelerinize uyacagim
eşiniz telefonundan kendi adınıza mesaj yazın bence kendi numaranızı verin sert bir şekilde yapın ki anlasın sizin rahatsız oldugunuz ve mesajları okudugunuzu annesini hiç karıştırmayın zaten yüzü varsa ne mesaj atar nede öyle rahat gelir gider. kızlarda erkeklerden azgın olmuş ya te allahımmİyi geceler herkese. Derdimi okuyup cevap yazacaklara sonsuz tesekkur ederim.
Evimize tasinali 1 sene olcak neredeyse.ust kat komsularimiz var kari koca ve bir tanede kizlari.ilk tasindigimizda gayet normal komsuluk muhabbetleri hosgeldin vs.
Kendisini severim abla derim.ben evlerine cok gitmesemde kiziyla gelir bana komsumuz.esimlede selamlastiklari olurdu tanistilar.binanin whatsapp grubunda esimde var. Bir aksam esim geldiginde komsumuz ve kizi bizdeydi okuldan konu acildi kiz univ ogrencisi esim mezun ve bu kizda esimle ayni bolumde okuyor esime sorular sordu hatta hep beraber konustuk ettik.dedik hatta herhangi bir yardima ihtiyacin olursa danisabilirsin.
Neyse boyle boyle hep beraber normal sohbetlerimiz oluyordu.zamanla bu kiz esimin eve gelmesine yakin saatlerde elinde keki boregi pogacasi kapiyi calip geliyordu. İlk olarak seyrek, sonra gelmeleri siklasti.annesiyle yada tek basina geliyordu.
Rahatsiz olmamin tek nedeni esim isten gelcek adam iki ayagini uzatip dinlenicek yemek yicez ama kiz evde oluyordu. Baslarda rahatsizlik vermiyim ben gidiyim deyip kalkiyordu son zamanlarda baya baya oturuyordu.
Ta ki esimin cep telefonuna mesaj atana dek.Whatsap grubundan esimin numarasini almis yani ordan buldugunu soylemis ve mesaj atmis esime. Aradan az zaman gecmis yine atmis rahatsiz ediyorum ama sunu sunu sorcam nasilsin oncelikle falan.esim bana soyledi bunu komsumuzun kizindan mesaj geldi onemli birsey miydi sana bahseti mi diye ve esim telefonunu hep ortada birakir birde. Dun aksam pat diye bir mesaj .... musait misiniz acaba diye. Bu kiz benim numarami da biliyor bana sor musait misin diye? Esime mesaj atiyor.Esim mesajina cevap vermeyi unutmus iste oldugu icin.
Bu sabah yine mesaj atmis esime mesaj aynen su' annem asuresini begendigini soyledi yenisini getircem afiyetler olsun:) ' delirdim o mesajida soyledi esim. Lutfen bir el atin bana ne yapiyim uyariyim mi kizi esime diyim mi sil diye bilemedim simdi annesiylede yuzyuze bakiyoruz
Ve ben hep abla gibi yaklastim kendisine. Su kadarcik supheyle davranmadim.sonrasinda mesajlara dokunce isi hayirdir yani.numarami biliyor banada mesaj atabilirdi.dusundukce hicbir iyi niyet goremiyorumeşiniz telefonundan kendi adınıza mesaj yazın bence kendi numaranızı verin sert bir şekilde yapın ki anlasın sizin rahatsız oldugunuz ve mesajları okudugunuzu annesini hiç karıştırmayın zaten yüzü varsa ne mesaj atar nede öyle rahat gelir gider. kızlarda erkeklerden azgın olmuş ya te allahımm
iyi niyet yok zaten ne alaka yok aşureymiş bilmem ne edepsiz kızVe ben hep abla gibi yaklastim kendisine. Su kadarcik supheyle davranmadim.sonrasinda mesajlara dokunce isi hayirdir yani.numarami biliyor banada mesaj atabilirdi.dusundukce hicbir iyi niyet goremiyorum