• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsu kizi !

Yazının başını okurken bi ön yargıyla size klasik kıskançlık diye yaklasacaktim ki.....

Öyle değil.
Kız sınırını aşmış.
Zırt birt gelmeler.
Yani hadi herseyi geç iyi niyetli diyelim seninle sohbet etmeye geliyo niye eşine msj atıyor !
Kiskanclik sonradan olusmaya baslar gibi oldu ama yerini kizginlik aldi iyice. Kiz midemi bulandirmaya basladi

Bu arada ne yap biliyon mu ?
Annesini karıştırma sen hiç .
Kız size geldiğinde ya da sen git onlara bu daha mantikli .
Ya canım ksr bakma eşime msj atmissin ama o öyle msjlasmayi sevmeyen biri watsap falan sevmez hiç.
Biraz eski kafalı de.
Sen bişey olursa bana yaz tatlım ben eşime sorar seni bilgilendiririm de.
Eşine de şöyle cvp vermesin kıza .
Ayrıca bunu derken çok samimi güler yüzlü ol.
Kiskaniyomus gibi olmasin

Esimle konustum oda diledigin gibi davran dedi dogru diyorsunuz
Ben bu tarz olaylarda,karşı taraf olarak,
Lafı eveleyip gevelemeyi değil,
Direk kestirip atmayı gereken ne varsa söylemeyi tercih edenlerdenim.
Utanıp çekinilecek birşey yok ;)
Eşini tebrik ederim, ne güzel..

bu en son mesajda karşılıklı yazışma olmuş gibi ben mi yanlış anladım kim gönderdi aşureyi
Asureyi annesi getirdi bende esime yedirdim bak komsumuz getirdi dedim.esim asure cok sever ve begendi bende tabagi bos goturmeyip birseyler koydum. Kapidan x ablaya dedim eline saglik esimle begendik diye.

Asureyi annesi getirdi bende esime yedirdim bak komsumuz getirdi dedim.esim asure cok sever ve begendi bende tabagi bos goturmeyip birseyler koydum. Kapidan x ablaya dedim eline saglik esimle begendik diye.

bi de sizi tamamen ekarte etmiş eşinizin beğenisinden bahsetmiş
hiç hoş kokular gelmiyor art niyetli değilsiniz
bi tepki vermenin zamanı gelmiş geçiyor
alınmayın komşunun oğluyla flört eder gibi yaklaşıyor eşinize

Bu arada ne yap biliyon mu ?
Annesini karıştırma sen hiç .
Kız size geldiğinde ya da sen git onlara bu daha mantikli .
Ya canım ksr bakma eşime msj atmissin ama o öyle msjlasmayi sevmeyen biri watsap falan sevmez hiç.
Biraz eski kafalı de.
Sen bişey olursa bana yaz tatlım ben eşime sorar seni bilgilendiririm de.
Eşine de şöyle cvp vermesin kıza .
Ayrıca bunu derken çok samimi güler yüzlü ol.
Kiskaniyomus gibi olmasin
Esim once soyledi bana sonra saldim telefonu sana dedi. Mesaj yazmadigimi gorunce o zaman konusur halledersin diledigin gibi davran dedi. Haklisiniz

bi de sizi tamamen ekarte etmiş eşinizin beğenisinden bahsetmiş
hiç hoş kokular gelmiyor art niyetli değilsiniz
bi tepki vermenin zamanı gelmiş geçiyor
alınmayın komşunun oğluyla flört eder gibi yaklaşıyor eşinize
Evet ve inanilmaz sinir oldum. Katiliyorum uzulerekte olsa :(

Mesajlarına yarın cevap ver. Eşim mesajlarına cvp vermemiş senin bu muhabbetin hiç uygun değil muhabbetimizin bitmesini istemiyorum umarım anlarsın, yaz o zaten durumu çakar.
Esimde cevap ver yada verme senin kararin gibi birsey soyledi. Bana birakti

Esim once soyledi bana sonra saldim telefonu sana dedi. Mesaj yazmadigimi gorunce o zaman konusur halledersin diledigin gibi davran dedi. Haklisiniz
Hah cvp vermemiş bu güzel.
Yani kızın kötü niyeti yoksa Bile hoş değil böyle davranması.
Eşini De tebrik ediyorum valla .
Sen hallet bu işi benim bile canımı sıktı bu kız .
Kaç yaşında bu arada kız ?

Hah cvp vermemiş bu güzel.
Yani kızın kötü niyeti yoksa Bile hoş değil böyle davranması.
Eşini De tebrik ediyorum valla .
Sen hallet bu işi benim bile canımı sıktı bu kız .
Kaç yaşında bu arada kız ?
Sagolun tesekkur ederim. Kiz 22 yasinda, esim 34 ben 27.

Ben olsam meraktan bir süre kızı gözlemlerdim acaba ne kadar ileriye gidecek, sınırları daha ne kadar aşacak diye:KK45: Acaba biraz fazla mı öeraklıyım ne? :KK76:
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya....diye boşuna dememişler

Evet eşi gibi mesajlaşabilir kıza ders vermek için. Ama sonuçları kötü olur mu bilemem.

Ben olsam meraktan bir süre kızı gözlemlerdim acaba ne kadar ileriye gidecek, sınırları daha ne kadar aşacak diye:KK45: Acaba biraz fazla mı öeraklıyım ne? :KK76:
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya....diye boşuna dememişler
Yasi kucukte degil asip asmayacagini bilir mi ki acaba. Yalniz bende basta merak ettim ayni sekilde ama sabrim olsa keske biraz.

Esimde cevap ver yada verme senin kararin gibi birsey soyledi. Bana birakti
Hiç ye güler yüzle cevap vermeyin bence gayet net bir şekilde hislerinizi belli edin ama laflar üstü kapalı olsun. O zaten Çakar mevzuyu.

Birde naçizane eşiniz neden WhatsApp grubunda? 3,5 senedir oturuyorum kimsenin numarası Yok binadan, kaldı ki eşimi apartmanın kadın muhabbetine dönebilecek grubuna dahil ettiricem:/

Hiç ye güler yüzle cevap vermeyin bence gayet net bir şekilde hislerinizi belli edin ama laflar üstü kapalı olsun. O zaten Çakar mevzuyu.

Birde naçizane eşiniz neden WhatsApp grubunda? 3,5 senedir oturuyorum kimsenin numarası Yok binadan, kaldı ki eşimi apartmanın kadın muhabbetine dönebilecek grubuna dahil ettiricem:/
Yonetici katmis binadaki herkesi. Kadinlarda var erkeklerde. Bende vardim ama cikmistim gruptan.zarti zurtu o gruptan bildiriyor herkese

Back
X