• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsu kizi !

Yani iyi niyetli olsa ablacim abi asureyi cok begenmis yine yiyin diye getirdim afiyet olsun diye herseyde seni sayar ve öncü yapardı.Müsait misiniz diye sorarken de evin hanimina sorulur elin adamina değil.bu kiz cok tehlikeli.saniyor ki ilgisi karşılıksız kalmaz.siz onunla güzelce bir ilgilenin bence.

Ben sizin yerinize kendimi koyarak konuşuyorum.. Direk şöyle söylerdim.. " Sen hayırdır ya? İkide bir eşime mesajlar faln filan? Yok efendim aşure için afiyetler olsunlar falan? Senin bu evdeki twk muhtabın ben olabilirdim ama artık o da yok.. Hadi git ötede oyna.. Daha da kek mek yapıp kapıma gelme.. Çok şükür elim ayağım var.. Ben yaparım.. Güle güle...! " vallahi sinir bastı.. Münasebetsiz..!
Artik oyle davranicam.Esime bir baska kadinin o gozle baktigini dusunmek korkunc. sabir cekiyorum.

Sinirlerim bosaldi. Kalbim daraldi kotunun kotusunu dusunmekten. Beni darlatansa esimden suphem degil. Bir baskasinin esime o yonden bakmasi... Cildiririm
ya haklısın tabı bıde üst katında.dedıgım gıbı ya alttan alttan uyarıcan yada az daha sabredıcen elıne somut delıller gececek ondan sonra gıdıp acık acık nıyetını bellı edıp yolucan. :bicak: :KK11:

Artik oyle davranicam.Esime bir baska kadinin o gozle baktigini dusunmek korkunc. sabir cekiyorum.
Sabır çekilecek bir duru m yok.. Mesafe çekmek gerek...! Allahtan eşiniz mesajlarına cevp vermemiş.. Eğer vermiş olsaydı o zaman kız yüz bulmuş diyebilirdim....

Yani iyi niyetli olsa ablacim abi asureyi cok begenmis yine yiyin diye getirdim afiyet olsun diye herseyde seni sayar ve öncü yapardı.Müsait misiniz diye sorarken de evin hanimina sorulur elin adamina değil.bu kiz cok tehlikeli.saniyor ki ilgisi karşılıksız kalmaz.siz onunla güzelce bir ilgilenin bence.
Evet bir keresinde vitrinde dugun fotografimizi gordu.sacimi makyajimi sordu fiyatini merak etti klasik genc kiz meraklari.soyledim bende. Bu sac makyaj mi o parayi etti dedi

kız henüz kocana yılışma flört etmeye çalışma aşamasına gelmediği için bence kenara çekip konuşsan “ben yanlış birşey yapmadım ki” diyip işin içinden çıkacak. Sen de kıskanç kompleksli özgüvensiz kadın konumuna düşeceksin. O yüzden bence yanlış (!) bir hareketini veya mesajını bekle derim.

kız henüz kocana yılışma flört etmeye çalışma aşamasına gelmediği için bence kenara çekip konuşsan “ben yanlış birşey yapmadım ki” diyip işin içinden çıkacak. Sen de kıskanç kompleksli özgüvensiz kadın konumuna düşeceksin. O yüzden bence yanlış (!) bir hareketini veya mesajını bekle derim.
Bir yandanda dediginiz gibi dusundum.epi topu gorustugum 2 yakin dostum vardir onlardan biri dediki bekle digeri dediki konus.burda derdime ortak olanlarida dostum biliyorum.o yuzden her soyleneni dusunup karar vericem

Bence direk eşiniz kendi ağzından "Ben çok whatsapp'a bakamıyorum sorun olursa İlgin ablana söyle olur mu abisi?" gibi küçük düşürücü bir mesaj yazması daha uygun olur. Kızın öyle bir niyeti varsa bile reddedildiğini görünce kendini geri çeker. Böyle kadınlar işin içine adamın karısı girince daha da hırslanabiliyor. Kız zaten problemli anladığım kadarıyla.

Bence direk eşiniz kendi ağzından "Ben çok whatsapp'a bakamıyorum sorun olursa İlgin ablana söyle olur mu abisi?" gibi küçük düşürücü bir mesaj yazması daha uygun olur. Kızın öyle bir niyeti varsa bile reddedildiğini görünce kendini geri çeker. Böyle kadınlar işin içine adamın karısı girince daha da hırslanabiliyor. Kız zaten problemli anladığım kadarıyla.
Okulla kafayi bozmus iyi niyet sacan guya sevgi pitircigi.sinirlerim bosaldi kafamda kurup duruyorum kocama benim gozumden bir baskasi nasil bakabilir diye

Okulla kafayi bozmus iyi niyet sacan guya sevgi pitircigi.sinirlerim bosaldi kafamda kurup duruyorum kocama benim gozumden bir baskasi nasil bakabilir diye

İsterseniz siz direk o şekilde yazın zaten eşiniz istediği yaz şeklinde bir tepki vermiş. Bir çok öneride bulunan arkadaşımız olmuş. Biri seçebilirsiniz. Boşverin kurmayın kafanızda insan oğlu neler neler düşünüyor bir bilseniz. Eşiniz böyle düşünüyorsa şanslısınız gerçekten.

İsterseniz siz direk o şekilde yazın zaten eşiniz istediği yaz şeklinde bir tepki vermiş. Bir çok öneride bulunan arkadaşımız olmuş. Biri seçebilirsiniz. Boşverin kurmayın kafanızda insan oğlu neler neler düşünüyor bir bilseniz. Eşiniz böyle düşünüyorsa şanslısınız gerçekten.
Cok sukur. Esimdende farkli bir tavir sezseydim oynatirdim herhalde. Haklisiniz

kizi kenara cekin.esime msj atiyomussun galiba rahatsiz olmus sevmez oyle mesaj islerini.bi sorun varsa bana atarsin bundan sonra.tabi bakislarinizla tehdit eder gibi bakin.komsu kizinin sonu hic iyi degil.durdurun onu yoksa daha ileriye gidip esinizle de araniza girebilie

Konu sahibi arkadaşım sen kafanda fazla büyütüyorsun şu an gir eşinin yanına yat uyu yaaa kafanda durmadan felaket senaryoları kurup durma gecenin bu saatinde. Kız sarkmamış etmemiş eşine bu kadar büyütme bence ortada birşey yok henüz:KK36:Uykusuz kalmana değecek bir mesele değil git sarıl eşine uyuyun

Kesinlikle iyi niyet yok ortada. Bende 22 yaşındayım ama hiç bi komsunun eşine böyle mesaj atmam. Eşinizin size bırakması hem çok güzel olmuş hemde çok iyi birşey helal olsun eşinize. Bence kızı uyarmak konuşmak gibi birşey yapmayın. Siz haksız kıskanç konumuna düşebilirsiniz. Ya eşinizin telefonundan ( bir arkadaşın dediği gibi) tatlı bir o dille ben xx ablan canim eşim pek sevmez tarzı birşey yazin., Ya da bekleyin bakalım kız ne yapacak ne kadar ileri gidecek o zaman daha güzel verirsiniz dersini

Back
X