• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsu kizi !

Sagolun tesekkur ederim. Kiz 22 yasinda, esim 34 ben 27.
Hımm
Yani 22 yaşında evli birine sen varken msj atması doğru değil biz ailemizden böyle gördük.
Bak ben evlendim ayrıldım bu yüzden çok yakın arkadaşlarımın bile evine az gidiyorum yanlış anlarlar diye. Çocukta değil esiniz bi abi olarak samimi davranış olabilir ama sana değilde esine yazması kafa bulandiriyor

Hımm
Yani 22 yaşında evli birine sen varken msj atması doğru değil biz ailemizden böyle gördük.
Bak ben evlendim ayrıldım bu yüzden çok yakın arkadaşlarımın bile evine az gidiyorum yanlış anlarlar diye. Çocukta değil ediniz bi abi olarak samimi davranış olabilir ama sana değilde esine yazması kafa bulandiriyor
Hep iyi niyetten bahseden bir kiz. Siz cok haklisiniz herseyin bir yeri var.mesajida kesin der ben x abime iyi niyetten yazdim bla bla

Yonetici katmis binadaki herkesi. Kadinlarda var erkeklerde. Bende vardim ama cikmistim gruptan.zarti zurtu o gruptan bildiriyor herkese
Peki kızın hitabı nasıl? Yaş farkına binaen soruyorum, abili mi sizli bizli mi yoksa sen’li mi?

Geldiğinde x abin evde-gelmek üzere sonra görüşelim de. Mesajlarına da istisnasız hep sen cevap ver.

Daha da anlamazsa annesine usulünce söylersin.

Yasi kucukte degil asip asmayacagini bilir mi ki acaba. Yalniz bende basta merak ettim ayni sekilde ama sabrim olsa keske biraz.
yası cıdden kucuk degıl hadı bu toy cahıl dıyelım anasıda kızmıyormu “kızım ne ısın var aksam aksam mılletı rahatsız edıyosun adam ısten gelmıstır “ vs vs dye. ben kucukken komsuya gıderdım kızıyla oynamak ıcın :) annem hep tembıhlerdı bak babası gelınce hemen eve gel dıye. ve kızın babası geldıgınde evıme gıderdım. direk yuzune soyleyemezsen dolaylı yoldan kızı cek kenara x abın mesajlasmayı sevmez bıdaha ıhtıyacın oldugunda ne dıyeceksen bana yaz de.

Peki kızın hitabı nasıl? Yaş farkına binaen soruyorum, abili mi sizli bizli mi yoksa sen’li mi?

Geldiğinde x abin evde-gelmek üzere sonra görüşelim de. Mesajlarına da istisnasız hep sen cevap ver.

Daha da anlamazsa annesine usulünce söylersin.
İyi niyet kelimesini sikca kullaniyor kiz. Abi dedigini hic duymadim ama ben konusunca baslar abicim abim vs kesin boyle konusur suclu ise.

yası cıdden kucuk degıl hadı bu toy cahıl dıyelım anasıda kızmıyormu “kızım ne ısın var aksam aksam mılletı rahatsız edıyosun adam ısten gelmıstır “ vs vs dye. ben kucukken komsuya gıderdım kızıyla oynamak ıcın :) annem hep tembıhlerdı bak babası gelınce hemen eve gel dıye. ve kızın babası geldıgınde evıme gıderdım. direk yuzune soyleyemezsen dolaylı yoldan kızı cek kenara x abın mesajlasmayı sevmez bıdaha ıhtıyacın oldugunda ne dıyeceksen bana yaz de.
Belki abla geldigini bilmiyordur bu kadar.cunku ablanin annesi ust sokakta oturuyor gununun bir kismini kendi annesinde geciriyor.

İyi niyet kelimesini sikca kullaniyor kiz. Abi dedigini hic duymadim ama ben konusunca baslar abicim abim vs kesin boyle konusur suclu ise.
Ozaman hiç bişey yazma, bekle bakalım WhatsApp ta nasıl yazacak? Cevap vermedikçe illa ki üsteleyecek orda ki hitabına bak.

Sonra da seni rencide etmemek için bişey yazmıyoruz ama yaptığınız yanlış olduğunu sende biliyorsun gibi bişry yazarsın. Seni herkese kocasını kıskanan kıskança çıkarabilir adını. Biraz daha sabret derim( ama eve alma o sürede)

Annesi nasıl kızmiyor uyarmiyor anlamıyorum.
Yani sen 27 kız 22 hemen hemen 20li yaşlar küçük değil
Gitme kızım demesi gerek.
İçinden ne geliyorsa onu yap canım biz burda öneri veriyoz ama

Bence eşinizden hoşlanıyor ve mesajlarla yakinen ilgilenerek cilve yaparak zemin hazirliyor.
Bu kiza artik dur deme zamani gelmis.
Millet eniştesiyle bile bu kadar samimi olmaz.
Hayatinin dersini vercem az kaldi bu saate kadar uyumamazlik yapmam sinirden uyuyamadim esim neden yataga gelmiyorsun diyor belli etmek istemiyorum cunku.bu sefer dert ettigin seye bak dicek

Ozaman hiç bişey yazma, bekle bakalım WhatsApp ta nasıl yazacak? Cevap vermedikçe illa ki üsteleyecek orda ki hitabına bak.

Sonra da seni rencide etmemek için bişey yazmıyoruz ama yaptığınız yanlış olduğunu sende biliyorsun gibi bişry yazarsın. Seni herkese kocasını kıskanan kıskança çıkarabilir adını. Biraz daha sabret derim( ama eve alma o sürede)
Evet. Beklicem. Ve almicam eve gerekirse kapiyi acmicam

Hayatinin dersini vercem az kaldi bu saate kadar uyumamazlik yapmam sinirden uyuyamadim esim neden yataga gelmiyorsun diyor belli etmek istemiyorum cunku.bu sefer dert ettigin seye bak dicek
ay ben olsam yolarım sımdı empatı kurunca cıdden ne sınır bozucu ortalıkta adammı kalmadı fişnik oynak :KK11:

Yasi kucukte degil asip asmayacagini bilir mi ki acaba. Yalniz bende basta merak ettim ayni sekilde ama sabrim olsa keske biraz.

Ben olsam biraz daha sürdürürdüm. Mesela o eşine yazdığında kısa cevaplarla geçiştirirdim “tamam sağol, ok, peki, teşekkür ederim, evet, hayır” vs. Baktın hâlâ ısrarla yazmaya devam ediyor, o zaman al karşına konuş. O yazarken çekinmiyorsa sende konuşurken çekinme sakın!

Annesi nasıl kızmiyor uyarmiyor anlamıyorum.
Yani sen 27 kız 22 hemen hemen 20li yaşlar küçük değil
Gitme kızım demesi gerek.
İçinden ne geliyorsa onu yap canım biz burda öneri veriyoz ama
X ablanin annesi ust sokakta oturuyor kadin cokca gider oraya.belki kendi anneside bilmiyor bize bu kadar damladigini

Ben sizin yerinize kendimi koyarak konuşuyorum.. Direk şöyle söylerdim.. " Sen hayırdır ya? İkide bir eşime mesajlar faln filan? Yok efendim aşure için afiyetler olsunlar falan? Senin bu evdeki twk muhtabın ben olabilirdim ama artık o da yok.. Hadi git ötede oyna.. Daha da kek mek yapıp kapıma gelme.. Çok şükür elim ayağım var.. Ben yaparım.. Güle güle...! " vallahi sinir bastı.. Münasebetsiz..!

Hoş bir durum değil siz çok abartmadan uyarınızı yapın geri çekilin devam ederse annesine söylersiniz ya da daha sert bir dille uyarırsınız.

Evet. Beklicem. Ve almicam eve gerekirse kapiyi acmicam
Yoo aç, abin uyuyo, abin gelecek, abinle işimiz var... gibi sürekli vurgulu cümlelerle.
Niyeti iyiyse üzülür ve kenara çekilir. Niyeti anladığımız şeyse, hırslanır o zaman kendini belli eder.

ay ben olsam yolarım sımdı empatı kurunca cıdden ne sınır bozucu ortalıkta adammı kalmadı fişnik oynak :KK11:
Sinirlerim bosaldi. Kalbim daraldi kotunun kotusunu dusunmekten. Beni darlatansa esimden suphem degil. Bir baskasinin esime o yonden bakmasi... Cildiririm

Ben olsam biraz daha sürdürürdüm. Mesela o eşine yazdığında kısa cevaplarla geçiştirirdim “tamam sağol, ok, peki, teşekkür ederim, evet, hayır” vs. Baktın hâlâ ısrarla yazmaya devam ediyor, o zaman al karşına konuş. O yazarken çekinmiyorsa sende konuşurken çekinme sakın!
Evet haklisiniz ama sabredip sakin kalabilirsem :(

Back
X