eşinizin telefonundan engelleyin kızı. kız engellendiğine dair bir şey derse de bir durum varsa benle konuşursun canım eşim mesaj olaylarından pek hoşlanmaz rahatsız olmuş demekki dersiniz annesini karıştırmayın bence kız küçük değil.
eşinizin telefonundan engelleyin kızı. kız engellendiğine dair bir şey derse de bir durum varsa benle konuşursun canım eşim mesaj olaylarından pek hoşlanmaz rahatsız olmuş demekki dersiniz annesini karıştırmayın bence kız küçük değil.
Esimin telefonu yok. Binanin whatsap grubundan esimin telefonunu almis yazmis.kendide demis numarani gruptan aldimBenim şaşırdığım şu ki, komşu kızınızda sizin telefon numaranız var, bu yetmez mi? Eşinizinkinin olmasına gerek var mıydı? Benim için bu çok önemli bir husus...
Hanimlar gunaydin.
Mesajlarinizi okudum ve tavsiyeleriniz icin minnettarim.
Dun gece gec saate kadar oturunca esim yastik yorgan salona geldi. Ben kafama taktigimi soyleyince biliyorum dedi.muhabbeti buraya kadar getirecegini bilemezdik dedi oda.
Esime sabah beni anneme birakir misin dedim ise giderken birakti esim beni.simdi annemdeyim.
Tam tesaduf mu denir yoksa baska birsey mi bilemedim sabah esimle ciktik binadan yururken bu kizinda ciktigini gordum univye gidiyor.
Gunaydin dedi. Esim basini cevirdi telefona bakti ben gunaydin dedim. kiza dedimki asure getirecegini soylemissin sagol ama annem yapti esim anneminkini cok sever daha gerek kalmadi dedim. Ordan anlar diye dusundum esime attigi mesajlari bildigimi.tamam dedi kaldi oyle.
Esimin telefonu yok. Binanin whatsap grubundan esimin telefonunu almis yazmis.kendide demis numarani gruptan aldim
Almicam evime hatta kapi calindigindada acmicamAyy Allah'ım siz sakin kalabilmişsiniz tebrik ediyorum güzel de söylemişsiniz ama ben göreceğim böyle birşeyi varyaaaaaaşureyi kafasından aşağı dökerdim, abisi dese bitane daha getir kalk kendin al der elalemin adamından ona ne? işte bildiğin art niyet var. Evinize almayın, anasını da danasını da.
Abi demedi ilk tanidigindan beri. Cok haklisiniz dediklerinizi yapicam sizin ve herkesiniyi demişsiniz. anlamıştır o.
peki abi falan demiyor mu eşinize?
kız niyeti bozmuş belli ki
bence bu saatten sonra hiç yüz vermeyin gelecekse müsait değiliz deyin
mesajlarına cevap vermeyin
okulla ilgili dahi olsa yardımcı olmayın
ayağı kesilecektir..
çok güzel demişsiniz ama aklıma şey geldi acaba bugün eşinize yine yazıp “abicim rahatsız oldu sanırım ılgın abla, ben kötü niyetli bi şey yazmadım” derse hiç şaşmam umarım o kadar yüzsüz değildir.Hanimlar gunaydin.
Dun gece gec saate kadar oturunca esim yastik yorgan salona geldi. Ben kafama taktigimi soyleyince biliyorum dedi.muhabbeti buraya kadar getirecegini bilemezdik dedi oda.
Esime sabah beni anneme birakir misin dedim ise giderken birakti esim beni.simdi annemdeyim.
Tam tesaduf mu denir yoksa baska birsey mi bilemedim sabah esimle ciktik binadan yururken bu kizinda ciktigini gordum univye gidiyor.
Gunaydin dedi. Esim basini cevirdi telefona bakti ben gunaydin dedim. kiza dedimki asure getirecegini soylemissin sagol ama annem yapti esim anneminkini cok sever daha gerek kalmadi dedim. Ordan anlar diye dusundum esime attigi mesajlari bildigimi.tamam dedi kaldi oyle.
Hanimlar gunaydin.
Evet ddogru soyluyorsunuz. Zaten gozume carpan birkac sey daha varAnlaşıldı. O zaman ahlak hudutları biraz geniş bir aile terbiyesi mevcut. Tehlikeli. Tehlike için her daim tedbirler almak mevcut. Aranız kötü olmadan da bertaraf edilebilir.
Ne gibi mesela?Evet ddogru soyluyorsunuz. Zaten gozume carpan birkac sey daha var
İnsallah demez iste o zaman kizi sikistircam ve ters konuscamçok güzel demişsiniz ama aklıma şey geldi acaba bugün eşinize yine yazıp “abicim rahatsız oldu sanırım ılgın abla, ben kötü niyetli bi şey yazmadım” derse hiç şaşmam umarım o kadar yüzsüz değildir.
Evet bende oyle anlayacagini umdum.anladi da galiba. Sozleriniz icin cok tesekkur ederim esimle ilgili.Allah hepimizin mutlulugunu daim etsinÇok güzel ve yerinde hareket. Kız genç akli bir karış havada. Gerçi ergen olsa neyse yine haklı değil ama neyse. Çok kırmadan karı koca ne yaptığının farkındayız buradan sana iş çıkmaz demişsiniz.
Kız için de üzüldüm. Çünkü her erkek böyle davranmaz. Çevrede çok şerefsiz var. Senin icin de sevindim. Guvenilir iyi bir esin var. Allah mutluligunuzu daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?