Komsu kizi !

Ben direk annesine söylerdim. Böyle böyle yapıyor. Rahatsız oluyorum bilginiz olsun, tekrarlandığında böyle sakin kalmam derdim.kendisine söylerseniz muhtemelen umursamayacak.

Ama yapın birşey yani.

Ayrıca bina whatsapp grubu nedir ya

Ben olsam o kıza "bundan sonra eşime değil, bana mesaj at müsaitmisiniz diye sor?" derdim.
- "Ay rahatsızlık mı veriyorum?" falan derse de, kocaman EVET derdim

Bence bir daha eşinize mesaj attığında eşiniz mesaj yazsın bir daha benimle iletişim kurma, mesaj atma
rahatsız oluyorum diye sonra da engellesin ancak o zaman anlar.
Siz bir şey yapmayın. Direkt eşinizin tepkisini görmeli o duvara çarpmalı..

Bazı insanlar o kadar tuhaf ki siz gidip kızla konuşsanız, tepki gösterseniz kızın umrunda bile
olmayabilir. Zaten sizden utanacak, çekinecek olsa böyle hareketlerde bulunabilir miydi?
Siz bişey deseniz hemen masuma yatıp sizi de kıskanç eş ilan bile edebilir ya da kendi kendine
belki de kocasının da bana ilgisi var diye inanıp etrafındakileri de buna inandırabilir.
Yaşı küçük filan demeyin insanların neler yapabileceğini tahmin bile edemezsiniz.
Yani o yüzden eşinizden sert cevap alırsa ağzının payını alır oturur aşağıya..

Siz de onlarla annesiyle de yavaş yavaş iletişiminizi koparın soğuk davranın gidip gelmeyi bırakın.

Offf.. Aman diyeyim yavuz hırsız ev sahibini bastırmasın ablacığım. Şimdi "ne münasebet ne ima etmeye çalışıyorsun" diye çıkışıp sizi kötü ilan ederler.
İğrenç insan. O pis zihninden neler geçiyor kim bilir.
Ne hâllere düştük ablalarım ya... Biz aman kimse rahatsız olmasın yanlış anlamasın diye dışta durdukça asıl kötü karakterliler, pis niyetliler içeri kamp kuruyor.
21. yüzyılda yaşıyoruz devir hakikaten çok kötü. Allâh muhafaza, dikkat edin kendinize, ailenize, sevdiklerinize.

Son düzenleme:

Mesaja sen cevap ver. Ben ilgin, aşüre bahane muhabbet şahane hayrola yaz.

Eşinin telinden engelle, annesinede söyle eşime msj atıyor benim tel bu önemli bişey olursa bana atsın diye..bide size gelmek istediğinde açma kapıyı, yüz verme fazla banada çok normal gelmedi davranışı..

Bi kere araya sogukluk koy net
Cani istedigi saatte gelemesin
Ve eger bir daha mesaj atarsa esinmis gibi konus ve rahatsiz oldugunu belirt esin olarak...tepkiyi ve sonraki adimini cok merak ediyorum kizin...zira bu turler ikiye ayrilir...
1.şansini deneyenler
2.sülükler

İşler bu raddeye gelene kadar neden samimiyeti artırdınuz ki?
Kim ister sürekli komşusu akşam oturmasına gelsin. Kırk yıllık komşu olunur da anca öyle.

Sizin yerinizde olsam eşim cevap yazmaz. Ben de laf arasında mesaj atmışsın eşime gördüm derim sadece. Başka bahane de söylemem. Gördük ama cevap yazmadık, bilsin, ne düşünürse düşünsün. Bir daha da kek börek getirirse rejimdeyiz der kabul etmem. Randevusuz geldiği her seferinde reddederim( ben zaten her şekilde böyle yaparım, samimi komşum bile akşam müsait misiniz deyip gün içinde haber vermeden gelmez), annesiyle geliyorsa da gelsin sık olmamak kaydıyla.

Hayır ben o yaşlardayken annem beni komşu oturmasına çağırmazdı bile, yeni gençler ne seviyorlar böyle ev gezmelerini

eşine söyle mesafe koysun
yeşil ışık yakarak geliyor
sende arana mesafe koy canım
akşam üstü geldiğinde eşimle başbaşa kalmak istiyorum de

Araya mesafe koy belli et rahatsız olduğunu dahada ileri gidebilir . Hiç hoş değil .

Ben olsam annesinin yaninda direk söylerim kadin varken adama mesaj atmak nedir ya terbiyesz bak bakalim bidaha msj atip eve geliyormu olmadi whatsap grubundanda uyarin komsulara rezıl olsun haspam

Sık muhabbet tez ayrılık.
Belli ki kız cahil, yanlış şeylere kaymış aklı.
Engelleyin gitsin.
Eve gelirse de müsait değiliz, misafirlerimiz gelecek vs diye bi iki kere terslediniz mi daha yüz bulamaz.

Kesinlikle o kız bir daha evinize gelmemeli bence, açıkça ilgisini belli etmiş. Komşululuğu kalmamış durumun. Ben eşim evdeyken geldiği ilk andan reddederdim, ne o öyle eşim işten gelmiş yemek yiyecek, hasret gidereceğiz kız tek başına eve damlıyor. Biran önce konuşup halletmelisiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…