Komsu kizi !

Bence hemen bisey soylemeyin, bikac msjina cvp vermesin esin, daha sonra gelismelere gore esin ben whatsapp kullanmiyorum ablana msj at falan desin arkadaslarin dedigi gibi. Direk konuyu acip paralamak nahos olur bence.

Mesafe çok önemli tüm ilişkilerde. Apartmanın whatsapp gurubu neden var mesela?
Annesinin yanında kıza x cim abine mesaj atıyorsun canım ama o bir yabanidir. Kalbini kıracak birşey söyler falan. Sen bir şey olursa bana yaz canıö diyebilirsin.
Kıza sinir oldum.

BAzı durumlarda net olacaksın. Çocuğun ve eşin konusunda. Git kapılarını çal eşimin numarasına bir kez daha mesaj atma bu ilk ve son uyarım seni kırmak istemiyoruz de kır gel

İlgin1990 senin bu kızla aranda çok ciddi yaş farkı yok koskoca bir kız bu..Benim komsumun 5 yaşında kızı geliyor bana annesi edin geldiğinde gönder olurmu rahatsız olmayın der.ben bu kızı fazla cüretkar buldum ama sizede kızmadım değil nedenmi? Size bu hadise ders olsun komsularinizla kendi araniza eşiniz geldiği vvakit kesinlikle sınır koymaliydiniz.esiniz geldiği an onlar gitmeliydiler.siz aksine kızla esinizin ortak noktaları üzerinden muhabbet Edip birde herhangi bir sorusu olursa sorabilirsiniz tarzında kıza resmen aralarında farkında olmadan bir bağ olustirmussunuz.kizda zamanla gele Gide ilgi duymuş.evet kızın yaptığı çok yanlış fazla cüretkar buldum ben bu kızı ama sizde fazla yüz vermemişmisiniz?? Ben kendimden örnek vereyim eşim geldiği vakit eğer komşu geldiyse selam verir başka odaya geçer kapıyı örter muhatap olmaz bukadardir.bitmistir.komsuda zaten ay eşin geldi kalmayim der kalkar.biri Zile bastığında diyelim bana gelicekse canım eşim evde müsait değilim derim bitmiştir.kirilirsa umrumda olmaz çünkü kurilmamali.benim eşim evdeyse uygun değildir gelmesi zaten ayıp yani.ben dikkat ediyorsam kimseye eşi varken gitmiyorsam baskalarida gelmesin.Sizin komşular nasıl bir yüz buldularsa aksine eşiniz varken gelebiliyorlar.Bu olmaz işte.

A aaa kizdaki cesarete bak sen :oha: yuh yani. Esiniz karsilik verecek olsa komsusunun kocasiyla iliski mi yaşayacakmis ya. Rezillik. Eşiniz engellesin, anlar zaten utanir. Daha da laftan anlamazsa o zaman acik acik mesajlarindan esim de ben de rahatsiz oluyoruz, engelledik ama anlamadin lutfen bir daha hem evli hem de evine girip ciktigin kadinin kocasina mesaj atma diyin. Ahlaksiz midir nedir, sinirlendim vallahi.

İyi geceler herkese. Derdimi okuyup cevap yazacaklara sonsuz tesekkur ederim.
Evimize tasinali 1 sene olcak neredeyse.ust kat komsularimiz var kari koca ve bir tanede kizlari.ilk tasindigimizda gayet normal komsuluk muhabbetleri hosgeldin vs.

Kendisini severim abla derim.ben evlerine cok gitmesemde kiziyla gelir bana komsumuz.esimlede selamlastiklari olurdu tanistilar.binanin whatsapp grubunda esimde var. Bir aksam esim geldiginde komsumuz ve kizi bizdeydi okuldan konu acildi kiz univ ogrencisi esim mezun ve bu kizda esimle ayni bolumde okuyor esime sorular sordu hatta hep beraber konustuk ettik.dedik hatta herhangi bir yardima ihtiyacin olursa danisabilirsin.

Neyse boyle boyle hep beraber normal sohbetlerimiz oluyordu.zamanla bu kiz esimin eve gelmesine yakin saatlerde elinde keki boregi pogacasi kapiyi calip geliyordu. İlk olarak seyrek, sonra gelmeleri siklasti.annesiyle yada tek basina geliyordu.

Rahatsiz olmamin tek nedeni esim isten gelcek adam iki ayagini uzatip dinlenicek yemek yicez ama kiz evde oluyordu. Baslarda rahatsizlik vermiyim ben gidiyim deyip kalkiyordu son zamanlarda baya baya oturuyordu.

Ta ki esimin cep telefonuna mesaj atana dek.Whatsap grubundan esimin numarasini almis yani ordan buldugunu soylemis ve mesaj atmis esime. Aradan az zaman gecmis yine atmis rahatsiz ediyorum ama sunu sunu sorcam nasilsin oncelikle falan.esim bana soyledi bunu komsumuzun kizindan mesaj geldi onemli birsey miydi sana bahseti mi diye ve esim telefonunu hep ortada birakir birde. Dun aksam pat diye bir mesaj .... musait misiniz acaba diye. Bu kiz benim numarami da biliyor bana sor musait misin diye? Esime mesaj atiyor.Esim mesajina cevap vermeyi unutmus iste oldugu icin.

Bu sabah yine mesaj atmis esime mesaj aynen su' annem asuresini begendigini soyledi yenisini getircem afiyetler olsun:) ' delirdim o mesajida soyledi esim. Lutfen bir el atin bana ne yapiyim uyariyim mi kizi esime diyim mi sil diye bilemedim simdi annesiylede yuzyuze bakiyoruz
Kız apaçık eşine yazıyor! Sende apaçık haddini bildir!

Benim eşim maliye mezunu bizim komşu da sürekli dersi kızım gelse de bi gün eşinle konuşsa ama beni ne zaman görse söyler yardımcı olsun falan diye bende düşündüm ne münasebet sanki benim eşim öğretmen mi defalarca söylemesine rağmen ben hiç çağırmadım zaten eşimi kıskanan biriyim kadın eşimi görüp yolda ona bile söylemiş ama ben tabiisi çağırmadım şuan anlıyorum ki iyi yapmışım ben sizin yeriniz de olsam annesine söylerim benim eşim msj dan hoşlanmaz abla kızına söyle isterse bana msj atsın de sorun çözülür gibime geliyor imkanın varsa da kiracıysan ordan taşın derim

amma rahatmış komşu kızı eşinizde olgun ve düşünceli bir adam şükür ki
arkadaşların dediği öneriler mantıklı öyle yapın ve gelişmeleri yazın

eşinize hayranlığı var gibime geldi benim de

Okurken :oha: dedim resmen!
Kız baya cüretkarmış.
Ben böyle insanlara taviz vermenin çok doğru olduğuna inanmıyorum.
Annesiyle ayrı, kızıyla ayrı konuşur hatta yerin dibine sokarım.
Evli barklı adama afiyetler olsun, yine getireceğimler falan, olacak iş değil.
Bence düşünmeyin, bu bir fırsattır. Sokun yerin dibine.
Cevap olsun diye de eşiniz onu engellesin.

Ben tahammül edemezdim açıkçası hemen o ilk mesajda gidip konuşurdum sinirlerim cabuk bozulur sizi kendi yerime koydukça bak sinirlendim ben konuşmak isterdim o kızla yerinize haddini bildirmek gerek böylelerinin ..

Bence eşinin telefonundan şu şekilde cevap yaz; "teşekkür ederiz canım, ben ilgin1990 ablan. X abin (eşini kastederek) mesajlaşmayı sevmez sen bence bana at mesajları bundan sonra" gibi bir şey.
Bu fikri beğendim şahsen. Annesini karıştırmadan, tam olarak da suçlamadan en iyi def etme şekli.

en temizi eşin engellesin, azcik gururu varsa anlar da uzak durur. eve gelirse de kapıdan cevirin misafir gelicek, hastayim yaticam vs diye...

O mesajları annesine göster kızın eşime mesaj atıyor de
Çünkü kız annesine söyleyeceğinden korkup bana iftira atıyor diyebilir baş başa kaldığınızda uyarirsan...

Bu konularda cekinen taraf neden hep hakli taraf oluyor? Kocanizda rahatsiz demek ki, size soyluyor. Adam anlam verememis duruma. İyi niyet kotu niyet. Kimse kocama asureyi sevmissin yenisini getiricem samimiyeti kuramaz. Bu ne ya son gunlerde boyle. Gidin konusun annesiyle, bi daha yuz yuze bakmayiverin.

İyi sabretmişsiniz.ben olsam daha ilk mesajda komşuya alttan alttan laf sokar ikinci mesajda Ateş püskürürdüm :KK53:

Ben olsaydım önce kızı eşimin telefonundan silip engellerdim sonrada eşime attığı mesaja cevap olarak ben kendi telimden yazardım ona imalı şekilde
Sonrada keserdim muhabbeti.

Annesi ile açık açık konuşun ve bir daha size yazmasını söyleyin, biişey ima etmeyin galiba benim numaram silinmiş fln diyebilirsiniz anlarlar sanırım yaptığı çok çok ayıp

İyi geceler herkese. Derdimi okuyup cevap yazacaklara sonsuz tesekkur ederim.
Evimize tasinali 1 sene olcak neredeyse.ust kat komsularimiz var kari koca ve bir tanede kizlari.ilk tasindigimizda gayet normal komsuluk muhabbetleri hosgeldin vs.

Kendisini severim abla derim.ben evlerine cok gitmesemde kiziyla gelir bana komsumuz.esimlede selamlastiklari olurdu tanistilar.binanin whatsapp grubunda esimde var. Bir aksam esim geldiginde komsumuz ve kizi bizdeydi okuldan konu acildi kiz univ ogrencisi esim mezun ve bu kizda esimle ayni bolumde okuyor esime sorular sordu hatta hep beraber konustuk ettik.dedik hatta herhangi bir yardima ihtiyacin olursa danisabilirsin.

Neyse boyle boyle hep beraber normal sohbetlerimiz oluyordu.zamanla bu kiz esimin eve gelmesine yakin saatlerde elinde keki boregi pogacasi kapiyi calip geliyordu. İlk olarak seyrek, sonra gelmeleri siklasti.annesiyle yada tek basina geliyordu.

Rahatsiz olmamin tek nedeni esim isten gelcek adam iki ayagini uzatip dinlenicek yemek yicez ama kiz evde oluyordu. Baslarda rahatsizlik vermiyim ben gidiyim deyip kalkiyordu son zamanlarda baya baya oturuyordu.

Ta ki esimin cep telefonuna mesaj atana dek.Whatsap grubundan esimin numarasini almis yani ordan buldugunu soylemis ve mesaj atmis esime. Aradan az zaman gecmis yine atmis rahatsiz ediyorum ama sunu sunu sorcam nasilsin oncelikle falan.esim bana soyledi bunu komsumuzun kizindan mesaj geldi onemli birsey miydi sana bahseti mi diye ve esim telefonunu hep ortada birakir birde. Dun aksam pat diye bir mesaj .... musait misiniz acaba diye. Bu kiz benim numarami da biliyor bana sor musait misin diye? Esime mesaj atiyor.Esim mesajina cevap vermeyi unutmus iste oldugu icin.

Bu sabah yine mesaj atmis esime mesaj aynen su' annem asuresini begendigini soyledi yenisini getircem afiyetler olsun:) ' delirdim o mesajida soyledi esim. Lutfen bir el atin bana ne yapiyim uyariyim mi kizi esime diyim mi sil diye bilemedim simdi annesiylede yuzyuze bakiyoruz

En kibar tabirle ben o kızı yolarım. Eşine sinirini çaktırma, sakın eşine de kızma, o kızla konuşma da deme, bu sefer yasaklanan şey ona da çekici gelir, her zaman korkarım böyle şeylerden.

Sen onu hangi kefeye koyarsan eşin de o kefede görür. Kendine rakip, eşine ilgi duyan bir kız konumunu sokma eşinin aklına.

Yaşı küçük de, seni abi gibi görüyor falan de, eşin de ona abi gibi yaklaşsın, erkekler saftır, sen nereye çekersen oraya gider. Kıza da eşinden bahsederken 'X abin' falan de, hatta bence eşinin telefonundan sen cevap yaz, 'Evet tatlım ben ilgin1990, X abin yemek yiyor, ben de çok beğendim getirirsen yerim valla :)' falan de ama onu kıskandığını çaktırmadan yap bunu.

Sinirimi bozdu kız, ben de çok kıskancımdır :)

Back
X