• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsu kizi !

Konu sahibi arkadaşım sen kafanda fazla büyütüyorsun şu an gir eşinin yanına yat uyu yaaa kafanda durmadan felaket senaryoları kurup durma gecenin bu saatinde. Kız sarkmamış etmemiş eşine bu kadar büyütme bence ortada birşey yok henüz:KK36:Uykusuz kalmana değecek bir mesele değil git sarıl eşine uyuyun
Ya cok tesekkur ederim. İnsan bir noktada takiyor iste.

Kesinlikle iyi niyet yok ortada. Bende 22 yaşındayım ama hiç bi komsunun eşine böyle mesaj atmam. Eşinizin size bırakması hem çok güzel olmuş hemde çok iyi birşey helal olsun eşinize. Bence kızı uyarmak konuşmak gibi birşey yapmayın. Siz haksız kıskanç konumuna düşebilirsiniz. Ya eşinizin telefonundan ( bir arkadaşın dediği gibi) tatlı bir o dille ben xx ablan canim eşim pek sevmez tarzı birşey yazin., Ya da bekleyin bakalım kız ne yapacak ne kadar ileri gidecek o zaman daha güzel verirsiniz dersini
Allah sizide dogru ve guzel insanlarla karsilastirsin. Akil yasta degil basta oluyor dedikleri bu iste bence.her tavsiye gibi bunada uyucam

Direkt engelle eşinin telefonundan, açıklama yapmak zorunda mısın.. bi şey söylesen laf çıkarır şimdi "yok kocasını kıskandı, ben naptım ki"ye döker işi.. muhatap olmadan kurtul
Cok haklisiniz. Esimin telefonundan yuzde yuz engellicem o kesin zaten

Bence kiza esinden mesaj yaz.

''Ooooooo X'cigimmm asureler getiriyormussun abineee varda bana yokmuuu
ne kadarr dusuncelisin canimm benimmm sagolasinnn abini dusundugun icin....
Abin mesajlasmaktan hoslanmaz telefonu bana verdi alda cevap yaz kizcagiza ayip olmasin dedi
Sen bir sey sorucaginda en iyisi bana sor :KK66: '' diyebilirsin bence hemen engelle ordan
Ve bidaha evine asla alma
Kapidan kafani uzatip musait degiliz abin yatiyo isimiz var tarzi seyler soyle hatta bence annesiylede gorusme artik.
Eger daha da anlamazsa ozaman iste yapicagini yaparsin:sopa:

Bence kiza esinden mesaj yaz.

''Ooooooo X'cigimmm asureler getiriyormussun abineee varda bana yokmuuu
ne kadarr dusuncelisin canimm benimmm sagolasinnn abini dusundugun icin....
Abin mesajlasmaktan hoslanmaz telefonu bana verdi alda cevap yaz kizcagiza ayip olmasin dedi
Sen bir sey sorucaginda en iyisi bana sor :KK66: '' diyebilirsin bence hemen engelle ordan
Ve bidaha evine asla alma
Kapidan kafani uzatip musait degiliz abin yatiyo isimiz var tarzi seyler soyle hatta bence annesiylede gorusme artik.
Eger daha da anlamazsa ozaman iste yapicagini yaparsin:sopa:
Cok guldum :)) Allah sizide guldursun. Zaten mesaj atarsam o cumleyi cogu arkadasinda dedigi gibu yazicam. 'abin mesajlasmaktan hoslanmaz ben yaziyorum'

Kesinlikle cevap yazicam veya uyaricam.yuzsuz cikiyormus bide.ama sanmam annesi babasi ne kadar iyi insanlar
Evet arkadasin verdigi fikir guzeldi.abicim ben whatsaba pek bakamiyorum bir konu olursa ablana sor gelecegin zamanda ona sor desin.ne güzel bozulur :) ve küçük düşer.en guzeli ona kendini birsey sandirmamak.

Cok guldum :)) Allah sizide guldursun. Zaten mesaj atarsam o cumleyi cogu arkadasinda dedigi gibu yazicam. 'abin mesajlasmaktan hoslanmaz ben yaziyorum'
Valla bu kizi biraz asagilayp yol vermek lazim baska turlu laftan anlamaz bu. Yani ikinizin de hatta esinin onu sallamadigini anlamasi lazim.
Allah senide guldursun caniim boyle kalitesiz insanlardan hep uzak ol insallah :)

Bence direk eşiniz kendi ağzından "Ben çok whatsapp'a bakamıyorum sorun olursa İlgin ablana söyle olur mu abisi?" gibi küçük düşürücü bir mesaj yazması daha uygun olur. Kızın öyle bir niyeti varsa bile reddedildiğini görünce kendini geri çeker. Böyle kadınlar işin içine adamın karısı girince daha da hırslanabiliyor. Kız zaten problemli anladığım kadarıyla.
Boyle bi msj bana cok mantıklı geldi .

Konu sahibi arkadasin soylediklerine sonuna kadar katiliyorum.gereksiz hirs vs olmadan bence sen ayari boyle cek.haberin yokmus gibi davran.o msji esin yazdi zannetsin.bi msj daha çekme cesareti gösterirse engelleyip devreye gir bence

Boyle bi msj bana cok mantıklı geldi .

Konu sahibi arkadasin soylediklerine sonuna kadar katiliyorum.gereksiz hirs vs olmadan bence sen ayari boyle cek.haberin yokmus gibi davran.o msji esin yazdi zannetsin.bi msj daha çekme cesareti gösterirse engelleyip devreye gir bence
Olcup bicip dediginiz gibi en kisa zamanda gerekeni yapicam

Bu kız sınırı aşmış kesinlikle haklısın niyeti kötü belli. Ancak öfkeyle kalkan zararla oturur cunku komşu kızı dedigin gibi. Şimdi sen direk kocamı rahatsız etme uzak dur desen pişkin pişkin sana beni yanlış anladin diyerek kötü niyetli muamelesi yapabilir. Bir yandan da kocanı elde etmek için hirslanacak ne de olsa sen engel oldun diye düşünecek. Tavsiyem az sabret kocan kesinlikle cevap vermesin. Sen de bu arada yanında annesi olmadan eve alma. Esin evdeyken gelirse kusura bakma canım musait degiliz abinle de. Az bekle ki elinde onu rezil edecek seyler olursa sana da esine de bulasamaz. Cok zor tahmin edebiliyorum. Icinden onu parcalamak geliyor ama ofkeyle hareket etme. Yag gibi uste çıkmasına firsat verme. Belli ki o karektersizligi de yapar bu ahlak yoksunu

Direk sen esinin telefonundan yazarsan bak adami rahat birakmiyor. Aslinda adam benle konusmak istiyor der. Telefondan bise yazma asla. Dedigim gibi onu hayatindan uzak tut. Bir açık verecek elbet o zaman da annesinin önünde rezil et ki yapamasin bu arada annesini çağırıp esin de yaninizdayken kizin boyle boyle yaptı dersin. Engelke veO mesajlari da sakla ki delil olsun. Hiç acıma hak ettigini bulsun sadece elin sağlam olsun. Tavırlarında anlat anlamazsa da direk rezil et ki yüzüne bakamasin. Ama mutlaka kocan da olsun annesine soylerken ki sizin birlikte oldugunuzu araya giremeyecegini anlasin

Hemen fevri davranma bence çünkü kötü sen olursun ki kızda bunu yapabilecek potansiyeli görüyorum... öncelikle kızın mesajlarına sen cevap vermeyi dene eşinin teline mesaj geldiği an ya da sana söylediğinde cevabı mutlaka sen yaz. bozuntuya vermeden arada da gözdağı vererek konuş. Örnek: Canım ben x... , valla sayende bugün ne pişirsem acaba diye düşünmüyorum artık sağol :) sadece eşimemi var bize yok mu annene selamlar.. gibi. baktın bundan sonuç alamadın açık açık konuşursun ne yani ailemden önemlimi sümsük

kiz yapilcak sey basit nurda sormona bile gerek yok boldigin kocana sulaniyor millette ayip ta kalmamis .
ilkolarak mesaj atti mi ara kizi bi guzel söv sonra engellle geldilermi de sakin acma kapiyu selam dahi verme .
insanin esi varken ewe gidilmez

Bence direk eşiniz kendi ağzından "Ben çok whatsapp'a bakamıyorum sorun olursa İlgin ablana söyle olur mu abisi?" gibi küçük düşürücü bir mesaj yazması daha uygun olur. Kızın öyle bir niyeti varsa bile reddedildiğini görünce kendini geri çeker. Böyle kadınlar işin içine adamın karısı girince daha da hırslanabiliyor. Kız zaten problemli anladığım kadarıyla.
++1:super: Şuan en doğru olanı bu sanırım.

Back
X