Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar dogru bisey yapmissiniz ve kadinin halinden kadinlar anliyor.gerek erkek gerek kadin bazen hatalar yapabiliyoruz eslerimize karsi.ama bunu en basinda farketmemiz gerekiyor.esimden degil karsi taraftan duydugum bir rahatsizlik var ama bu rahatsizligin bu tarafa gecmesini onlemekte hem eslerimizin hemde bizim elimizde. bu kiza ilk uyariyi ustu kapali vermis oldum. Eger devam ederse daha farkli sekilde halledecegim.Onemsiz bir konu degil yorum yapacagim
Her ne kadar esler birbirlerini sevseler de
Disaridan gelecek tehlikler mevcut ve akabinde seytana uyma,hatalar..
Sert bir dille karsilik verilmesi gerekir.
Etrafta zibil gibi bekar erkek varken
Nedir bu bir kisim bayanlarin evli erkek duskunlugu.
Oturdugum apt.daki bayanlar bana slm.vermeyip esime gunaydin iyi aksamlar nasilsiniz falan demeye baslamislardi
Para toplanacagi zaman esime soyluyorlardi
Sizin gibi farkeder etmez kotu niyeti
Harekete gecip mudahale etmistim.
Siz de sert bir sekilde yapmalisiniz bunu ivedilikle.![]()
Evet bunuda dusunuyorum.is annesiyle diyaloga girmeme gelirse, kizin yaninda yapacagimAnnesine kendisi varken yanında konuşmalısınız. Canım böyle böyle hayırdır,eşimi neden rahatsız ediyorsun diye sor ki utansın. Bidaha da yapmasın..
Bir muhabbet donmuyor grupta sadece bildirimler yapiliyor. Binaya yapilan masraflar yada gerekenler vs seklinde.bide herkes sikayetini falan ordan bildiriyor.esimide katmislar oyle duruyor.binanın vatsap grubu olmasına şaşıran bi tek ben miyim? ne konuşuyosunuz orda ? ne saçma şeyler bunlar. fazla muhabbete gerek yok hiç bi yerde, böyle problemler oluyor işte.
yerinde olsam kızla açık açık konuşurdum.
İnsallah yanilirda yazar diyorum.esime dedim sen isteyken mesaj gelirse haber et beni diye :))Bu akşam da yazacak mı acaba? Ay sanki benim başıma gelmiş gibi merakla bekliyorum gelişmeleri![]()
İnsallah yanilsin ve yazsinbende merak ediyorum yazacakmı acaba
Bu akşam da yazacak mı acaba? Ay sanki benim başıma gelmiş gibi merakla bekliyorum gelişmeleri![]()
İnsallah yanilsin ve yazsin
Kesinlikle. basta dedim nolcak kiz okuyor esimin bolumu bide sorsun etsin sorularini ne zarar gelir.cunku her kadin elbetteki potansiyel tehlike degil hepimiz bilincindeyiz bunun. Ama nerden bileyim stalker cikacagini.stalkera stalkerim bende hadi bakalimeşini ve senide tebrik ediyorum gerçekten çok sabırlısın sen özellikle
ama kız aranıyor
Kesinlikle. basta dedim nolcak kiz okuyor esimin bolumu bide sorsun etsin sorularini ne zarar gelir.cunku her kadin elbetteki potansiyel tehlike degil hepimiz bilincindeyiz bunun. Ama nerden bileyim stalker cikacagini. stalkera stalkerim bende hadi bakalim