Komsu kizi !

ayarı vermekten kastınız nedir ne yaptınız
bu arada eşinizle yazdığınız mesaj cuk oturmuş :)
Sabah karsilasmistik dun, gunaydin dedi bende gunaydin dedim. Asure getircekmissin sagol annem yapti esim anneminkini sever dedim. Mesajlarindan haberdar oldugumu anlamasini sagladim :)

Hanimlar selam tekrardan.
Sakin uyandim gune esimi ise ugurladim sabah.

Esim gittikten sonra, baya sonra muzik sesi geldi ust kattan gumbur gumbur yabanci muzik caliyor sanki ses bizim evdeydi.kizdir diye tahmin ediyorum. 1 saat surdu surmedi kapandi.
Bunu bir seye yormak istemiyorum.

Esim gittikten sonra, baya sonra muzik sesi geldi ust kattan gumbur gumbur yabanci muzik caliyor sanki ses bizim evdeydi.kizdir diye tahmin ediyorum. 1 saat surdu surmedi kapandi.

hırs yapmışşş :) takılmaaa

O belli ki şuan ikilemde. Eşinin gönderdiği mesajı senin eşinden habersiz attığını da ihtimal vermiştir. Kararsızdır, bu yüzden Ne tepki vereceğini bilemiyordur. Ama eğer dediği gibi saf temiz olsaydı eşinden aldığı o mesaja ne olursa olsun cevabı olurdu bence. Size son kez gelip kendini ifade edip Özür dileyip alınıp gider araya kendi mesafe koyardı. İnsanlık gururu diye birşey var. Ya da sizi arar usturuplu düzgün bir şekilde konuşur, yine hem sizinle hem esinie bi daha görüşmezdi. Hiç ses çıkarmayıp esinizin veya sizin ona yüzyüze tepkinin bekliyorsa bilin ki kötü huyludur. Bence eşinizin yüzyüze tepkisini merak ediyor olabilir.

Bu kız bunlarla sınırlı kalmayacak gibi. Sizi eşinize şikayet edecek cüreti bulan her şeyi yapar valla. Dikkatli olun huzurunuzu bozmadan.
Kilit nokta bu bencede
Herşeyi yanlış anlasak bile karı koca arasına fitne sokmak değilde ne bu
Komşu kızı kim ki kadını kocasına şikayet edecek
Höst

Telefonunuzun aramaları kaydeden uygulaması yoksa o uygulamayı telefonunuza indirin. Sadece bu meseleniz icin degil her ihtimale ve herkese karşı kanıt amaçlı kullanır savunursunuz kendinizi. Bu kızı da sorun etmeyin eğer eşinizden yana kafaniz rahatsa ve kızı yanınızda siz ve o varken bozabiliyorsa no problem

Bı an aklıma eşime yanasmaya çalışan hastane arkadaşını getirdi bu konu

Eşim evliyim eşim çarşaf göndermiş demesine rağmen kız tüm gün eşimle muhabbet sardirmaya çalışmış esin kapıyı açık tutuyorum hemşireler yanlış anlamasın diye ama kız gelip gidip telefonunu cüzdanını yanımda bırakıyordu mahsustan numarasını alayım diye demişti

Şimdiki kızlar çok fena adamların asilmasina fırsat vermyorlar:KK11:

Kilit nokta bu bencede
Herşeyi yanlış anlasak bile karı koca arasına fitne sokmak değilde ne bu
Komşu kızı kim ki kadını kocasına şikayet edecek
Höst
Hoşt:KK45: cesarete bak. Annesine şikayet etmek de işe yaramaz mesajları gösterir bakın ne yazmışım ki diye bi de konu sahibini kıskanç ilan eder. Çoktaan senaryoyu yazmıştır o.

Aksamina kahkahalar patlatin sizde... takın kolunuza esinizi salina salina gezin. Çatlasin pislik.

Evli erkekleri veya kadınları ayartmaya çalışan insan müsveddeleri. ..hem arada kalan çocukların hem karşıdaki eşlerin hem de doğmamış temiz nesillerin günahına girip insan neslinin soyunu kirletip suyu bulandırıyorlar! ... Allah belalarini versin hepsinin. Bu saf katıksız bir kahpeliktir

Hanimlar iyi aksamlar.

Kiz yazdi esime. İnanamiyorum sinirliyim cok ama cok. Mesaji asagi yukari su sekilde 'sabah ilgin abladan bana karsi bir gerginlik sezdim.sorun yarattiysam uzgunum ama ne alaka demedim degil'
esim annemdeyken soyledi kalk dedim gidiyoruz evlerine anasina danasina soylicem ceksnler kizlarini ortaliktan.

Kalktik annemden eve geldik.esim mesaj yazdi
'abicim ben isteyken ustuste mesaj yazdin,sesimi cikartmadim.aksam evime geliyorum rahatsiz etmemen gereken bir saatte yine mesaj atiyorsun.ilgin ablani ve beni bu sekilde rahatsiz etmen cok yanlis cunku telefonumu alarak ozelime coktan girmis oldun.bolumun disinda bana bir sorun olmayacagini varsayarak,ilgin ablana soylerdin musait bir zaman ayirir sorularini cevaplardik.zaten bizden izinsiz telefonumu almanda dogru olmadi.bir daha beni telefonumdan rahatsiz etmeni istemiyorum'

Yapisik birsey cikti bu
Sana abla diyip eşine ismiyle hitap ediyorsa pek iyi niyet aranmaz zaten böyle bir kişide.

Kız aşure getirmiş. Eşi çok beyendim elinize saglık demiş kızın annesine.
Kızda msj atmış. Cok beyenmişsin sana yine getrirm demiş.sabahta Konu sahibi eşiyle annesine gitmek istemiş evde cıkınca kızla karşılaşmış. Kıza anneme gidiyoruz aşure yaptı annemde güzel yapar. Senin getirmene gerek kalmadı sagol. Msj atmışsın ama demiş. Kızda tamam demiş.
Aksamda yne msj atmış kız. Ilgın abla niye öyle davrandı ben bişe anlamadım demiş.
Eşide sen olmadık yerde msj atıyosun bnm numaramıda benden izinsiz almışsın işten eve geliyorum rahatsız ediyosun gib gibi.

Aaa edepsize bak.

Bence bu olayın üstünü kolay kolay kapatmayın yoksa mağduriyetiniz daha fazla olucak gibi.

Kız niyeti bozmuş gibi merak ettim ne buldu evli adamda koca kız yani küçük de değil ?

Üstelik aynı apartmanda hani hiç mi düşünemedi bu iş ayyuka çıkar da rezil olurum.

Eşinizin yanında bu konuyu dallandırıp budaklatmayın.

Erkek milletine güven olmaz.

Allah kolaylık versin.

O belli ki şuan ikilemde. Eşinin gönderdiği mesajı senin eşinden habersiz attığını da ihtimal vermiştir. Kararsızdır, bu yüzden Ne tepki vereceğini bilemiyordur. Ama eğer dediği gibi saf temiz olsaydı eşinden aldığı o mesaja ne olursa olsun cevabı olurdu bence. Size son kez gelip kendini ifade edip Özür dileyip alınıp gider araya kendi mesafe koyardı. İnsanlık gururu diye birşey var. Ya da sizi arar usturuplu düzgün bir şekilde konuşur, yine hem sizinle hem esinie bi daha görüşmezdi. Hiç ses çıkarmayıp esinizin veya sizin ona yüzyüze tepkinin bekliyorsa bilin ki kötü huyludur. Bence eşinizin yüzyüze tepkisini merak ediyor olabilir.
Esime ben dedim karsilasirsan muhatap olma.dedi ne isim olur salla gitsin

Back
X