Komsu kizi !

Engellerdim bir dakika bile düşünmeden esinizde çok dürüst bir insanmis gerçekten tebrik ettim . Okiz bı yapisirsa sonu çok kötü yerlere gider.kizada belli edin daha gidip gelmeyin bence kocanız nekadar kötü niyeti yoksada erkek sonuçta oda şeytan herşey i yapar inanın tecrübeyle sabit ayrıca olgun bir kadın olsa vaz geçmesi daha kolay olur ama gençler maalesef çok takıntılı bu aşk mask işlerine kolay kolay bırakmaz

Hanimlar soyle soyliyim.

Sabah bunlarin evinden cok yuksek sesle muzik duydum. Biraz surdu ve kesildi.annesi yabanci muzik dinler mi bu kadar sesle kesin bu kizdi annesi degildi.

Bir ara sohbetimizde annesiyle ve kiz bizdeyken, evleride artik kagit gibi yapiyorlar hersey duyuluyor diye konusmustuk.

Az evvel yine gumbur gumbur muzik sesi basladi bunlarin evinden. Sanki bizim evde caliyor gibi. Ses kayit yapilsada atsam buraya duysaniz.

Aldim supurgenin sapinu ciktim sandalyeye yukari vur Allah vur. Simdi kapatti.

kız tam arıza çıktı iyi mi.. bu zekayla evde kalır zaten anca whatsapp dan birilerine yürür.. vitaminsiz..

O komsu kızının sacını basını yolardım,bu ne terbıyesızlık.Sız bu mesaja kendınız karsılık verecektınız"canım ben falanca ablan asure ıstemıyoruz,sagol"dıyecektınız ,sonra esınızın telefonundan engelleyecektınız.Ayrıca yukarı cıkıp annesının yanında "canım falanca AGBIN rahatsız olmus sureklı mesaj gelmesınden sakın yanlıs anlama yogun calısıyor ya,ıstersen bundan sonra sen bana sor ben ona ıletırım"de mesafeyı ac,ısrarla gelmelere devam ederse kapıyı acma,sorarsa da musaıt degıldım,duymadım vs de.Bu kızdan ıyı kokular gelmıyor bana.Ozellıkle bu yaslarda genc kızlar kendılerınden buyuk erkeklerden hoslanırlar bır sure.Ama cagımızın genclerı maalesef bencıl evlıymış,cocukluymus bakmıyor.Taktı mı takıyor.Lutfen barıyerınızı orun,sız uzulecegınıze baskası uzulsun.Kımse sızden ve sızın saglıgınızdan onemlı degıl.

O komsu kızının sacını basını yolardım,bu ne terbıyesızlık.Sız bu mesaja kendınız karsılık verecektınız"canım ben falanca ablan asure ıstemıyoruz,sagol"dıyecektınız ,sonra esınızın telefonundan engelleyecektınız.Ayrıca yukarı cıkıp annesının yanında "canım falanca AGBIN rahatsız olmus sureklı mesaj gelmesınden sakın yanlıs anlama yogun calısıyor ya,ıstersen bundan sonra sen bana sor ben ona ıletırım"de mesafeyı ac,ısrarla gelmelere devam ederse kapıyı acma,sorarsa da musaıt degıldım,duymadım vs de.Bu kızdan ıyı kokular gelmıyor bana.Ozellıkle bu yaslarda genc kızlar kendılerınden buyuk erkeklerden hoslanırlar bır sure.Ama cagımızın genclerı maalesef bencıl evlıymış,cocukluymus bakmıyor.Taktı mı takıyor.Lutfen barıyerınızı orun,sız uzulecegınıze baskası uzulsun.Kımse sızden ve sızın saglıgınızdan onemlı degıl.
Cok haklisiniz cok tesekkur ederim. Artik mesaj atabilecegini sanmiyorum ne bana ne esime

Ben eşinide senşde tebrik ediyorum konunun başını takip ediyor gibiydim edemedim kesildi şuan oturup okudum hepsini ben seni ve eşini tebrik ediyorum Allah hepimizin yuvasını korusun zor şeyler :KK15:
Cok tesekkur ederim okudugunuz icin ve yorum yaptiginiz icin. Amin diyorum

Dun sabah esimle cikinca binadan karsilasinca kizla ayari verdim ben gunaydin dedi.dedimki asure getircegini soylemissin sagol annem yapti esim anneminkini sever gerek kalmadi.tamam dedi ardindan aksam esime beni sikayet etti :) ters davranmisimda ne alakaymista. Manyak

Binanin whatsap grubuna biz tasininca bizide eklediler. Gelir gider, sikayetler ve yapilan masraflar toplanti saatleri vs vs hep ordan yazilip bildiriliyor
Evet sonradan okudum, cok iyi yapmışsınız.

Konuyu başından bu yana takip ettim hiç yazmadım.
Ama şu muzik olayindan sonra dayanamicam bu kız kasiniyor gerçekten kasiniyor.

Bi şekilde varligini hissettirip sizin rahatsız olmanizi belki kavga etmenizi istiyor. Prim vermeyin sakın.
Keşke bi hareket daha yapsada agzinin cevabini iyice bi verseniz

Konuyu başından bu yana takip ettim hiç yazmadım.
Ama şu muzik olayindan sonra dayanamicam bu kız kasiniyor gerçekten kasiniyor.

Bi şekilde varligini hissettirip sizin rahatsız olmanizi belki kavga etmenizi istiyor. Prim vermeyin sakın.
Keşke bi hareket daha yapsada agzinin cevabini iyice bi verseniz
Rahatsiz etmeye calisiyor bizi gercekten. Keske yanilsa dediginiz gibi.

Hanimlar soyle soyliyim.

Sabah bunlarin evinden cok yuksek sesle muzik duydum. Biraz surdu ve kesildi.annesi yabanci muzik dinler mi bu kadar sesle kesin bu kizdi annesi degildi.

Bir ara sohbetimizde annesiyle ve kiz bizdeyken, evleride artik kagit gibi yapiyorlar hersey duyuluyor diye konusmustuk.

Az evvel yine gumbur gumbur muzik sesi basladi bunlarin evinden. Sanki bizim evde caliyor gibi. Ses kayit yapilsada atsam buraya duysaniz.

Aldim supurgenin sapinu ciktim sandalyeye yukari vur Allah vur. Simdi kapatti.

Kız iyice manyak çıktı. Bu en son mesaj olayından sonra ağzının payını alır oturur aşağıya sanıyordum
ama hiç utanma da yok. Bir film izlemiştim onu getirdi aklıma bu kız. Evli bir adama aşık olan bir kızın
yaptığı psikopatlıkları ve manyaklıkları konu alıyordu.
Eğer müzik ya da başka şekilde sizi rahatsız etmeye devam ederse artık ailesiyle konuşmaktan
başka çare yok.

terviyesi bi de muzik sesi mi aciyor ahlaksiz kiz !!!
hic sasirmiyorum artik boyle seylere o kadar cogaldilar ki bi bitmeldiler ahlaksizlar !!!
acik acik soyle oyle ima falan etme anlasin zaten anlamistir artik ama acik acik 'hayirdir bana degil esime mesaj atiyosun ne iş' de bak guzelim uzak dur benim yuvamdan kapiş :) de :))))

Cok tesekkur ederim. dun aksamki mesaji ortak kararimizla kendi agzindan yazip yolladi.karsilasirsan suratina bakma dedim.illa sorarsa gereken cevabi vercem sikma canini gerek is hayatimda gerek sosyal hayatimda tonla gordum boyle insanlar dedi.

Enişte de arada kendini övmüş. Bana çok yürüyen var demek istemiş:KK70:

Ev alma komsu al lafi ne kadar dogru. Kiz da utanma yok. Gidebildigi kadar ileri gidecek sanirim. Gozu perdelenmis. Umarim bu kiz yuzunden tasinmak zorunda kalmazsiniz cunku kiz pek duracaga benzemiyor.

Kiz tam bir azgın. Bu kız da hiç çekinme yok olsa ailesiyle yaşadığı apartmandan evli adamı gözüne kestirmez. Vay anasını arkadas bu kız annem duyar babam duyar diye korkmaz mi? Demek ki korkmuyor. Annesi babası da bu kız kadar pişkin ve çirkef olabilir. Dikkat etmek gerekir.

Back
X