- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi birine saldircaksinki bilmezmiyim zaten eslerimizde allah allah diyor allah ıslah etsin bunlari ne diyelimaynen ya bende bu sabah bir kıza sinir olmadım degil simdi.
eşimle aynı binada calısiyoruz farklı görevlerdeyiz. neyse aynı servisde bir kız vardı ve baktıgını hissetim
sora servisden inerken önümüzden indi yine dönüp baktı ben bile o an zor tuttum.
Ama iş yerinde cıngarlık cıkaramam tabi.
ki biliyodur bence benimle evli oldugunu bu ne sacmalıktır bakıyor yani
canım annesiyle yüzyüze bakman pek önemli değil. annesinin demesi lazım senin orda ne işin var eşi gelicek demesi lazım.Ben olsam eşimin telefonundan kızı arardım. Ben aşure yaptım canım sağol zahmet etme derdim. Böylece eşime rahat rahat mesaj yazamayacağını anlardı. Bir daha gelirse müsait değiliz demekten çekinmeyin, içeri almayın.
+1Son durumu bende merak ediyorum
BazBen de çok sinir olurdum bir an koydum yerinize kedimi de çok hadsiz yılışık bir şey eşiniz güzel haddini bildirmişannesine sizin dediğinizin dışında demesi hep bi garip. Benzer durumu yaşadım ben de kuzenimin kızı eşimi arardı burs için zırt pırt beni de ama en çok eşimi en son kızı bir güzel benzettim sana yüz verdik tepemize çıktın diye. Sonra yine kendini haklı çıkaracak mesaj attı ağzının payını verdim bazı kızlar çok tehlikeli Allah muhafaza eylesin
![]()
Bazı kızlar değil bazı kadınlar çok tehlikeli