• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsu kizi !

böyle bir durumda ben olsam, komşumla yüzyüze bakıyoruzu geçer, gerekli uyarıyı yapardım. Ailemin huzurundan önemli değil hiç kimse...

gerçekten çok garip bir durum ama sakın alttan almayın bence,kızı direk ikiniz birden kırıcı olmadan ve yanlış b,r anlaşılmaya mahal vermeden uyarın gerekirse annesi de olsun yanınızda.

aynen ya bende bu sabah bir kıza sinir olmadım degil simdi.
eşimle aynı binada calısiyoruz farklı görevlerdeyiz. neyse aynı servisde bir kız vardı ve baktıgını hissetim
sora servisden inerken önümüzden indi yine dönüp baktı ben bile o an zor tuttum.
Ama iş yerinde cıngarlık cıkaramam tabi.
ki biliyodur bence benimle evli oldugunu bu ne sacmalıktır bakıyor yani
hangi birine saldircaksinki bilmezmiyim zaten eslerimizde allah allah diyor allah ıslah etsin bunlari ne diyelim

Konuyu okuyunca görümcemin görümcesi geldi yine aklıma
Etraf bu şekilde ilgi görmeye çalışan kızlarla dolu
Konu sahibi kızın üstesinden gelmiş

Ben olsam eşimin telefonundan kızı arardım. Ben aşure yaptım canım sağol zahmet etme derdim. Böylece eşime rahat rahat mesaj yazamayacağını anlardı. Bir daha gelirse müsait değiliz demekten çekinmeyin, içeri almayın.
canım annesiyle yüzyüze bakman pek önemli değil. annesinin demesi lazım senin orda ne işin var eşi gelicek demesi lazım.
hem eşinde cevap vermesin mesajlara,vermek zorunda değil
kızıda eve alma işimiz var de anlar zaten öylesiyle komşuluk olmaz.

Konunu anneme okudum şimdi ve kendisi 47 yaşında bir bayan. Buna benzer durumları evliliğinde birkaç kez yaşamış. Iletmemi istedi soylediklerini. Aynen şu şekilde yorum yaptı "Çok şanslı ki dürüst ve aklında başında bir eşe sahip. Öpsün öyle bir eşi başının üstüne koysun. Takdir ettim eşini" dedi. :)
Evlilik hayatınız hep bu şekilde dürüstlük ve sevgi temelli olsun dilerim :)

Ben de çok sinir olurdum bir an koydum yerinize kedimi de çok hadsiz yılışık bir şey eşiniz güzel haddini bildirmiş:KK67: annesine sizin dediğinizin dışında demesi hep bi garip. Benzer durumu yaşadım ben de kuzenimin kızı eşimi arardı burs için zırt pırt beni de ama en çok eşimi en son kızı bir güzel benzettim sana yüz verdik tepemize çıktın diye. Sonra yine kendini haklı çıkaracak mesaj attı ağzının payını verdim bazı kızlar çok tehlikeli Allah muhafaza eylesin :KK62:

Ben de çok sinir olurdum bir an koydum yerinize kedimi de çok hadsiz yılışık bir şey eşiniz güzel haddini bildirmiş:KK67: annesine sizin dediğinizin dışında demesi hep bi garip. Benzer durumu yaşadım ben de kuzenimin kızı eşimi arardı burs için zırt pırt beni de ama en çok eşimi en son kızı bir güzel benzettim sana yüz verdik tepemize çıktın diye. Sonra yine kendini haklı çıkaracak mesaj attı ağzının payını verdim bazı kızlar çok tehlikeli Allah muhafaza eylesin :KK62:
Baz

Bazı kızlar değil bazı kadınlar çok tehlikeli

Evli erkeklere kur yapmayı marifet zannediyolar
Benimde konu sahibinin ki gibi yilisik bı komşum vardı
Coook zor bir şekilde uzaklastirdim evinden

Back
X