Komşu kizi!!

Valla ne diyelim Allah daha da fazla sabir versin ablacim

Kucuk kiz icin cok uzuldum. Bu kadar bol yiyecek, boya, defter gormemistir ki garibim napsin. Tutarsiz hareketleride bu yuzden. Kendi bu imkanlara sahip olamadigi icin eminim ici buruktur. Maalesef ailemizi secemiyoruz. En azindan guzel bigun yasatmissiniz eminim kizin aklinda hep merhametli iyi bir insan olarak kalacaksiniz. Cocukken insan farkina varamiyor ama büyüyünce kendi annemin yapmadigini yapmisti diye size dua edecektir.

Amma da acıdınız kıza haaa...ben ortada acınacak halde bi cocuk degil daha kucuktwn adam kullanmaya başlamıs duyarsız bencil bi cocuk goruyorum...evlat olsa sevilmez tarzi ya
Bence haksızlık ediyorsunuz. Ne olursa olsun daha çocuk,en fazla 11 yasindadir.ailesinden ,sevgi ,ilgi gormeyen,horlanan,dövülen bir çocuk. Ailesinden öyle görüyor öyle davranıyor. Yok ki etrafında örnek alabileceği iyi örnekler.Sevgili yorgun sayesinde sıcak aile ortaminı gördü. Bazıları hayata 1-0 yenik başlıyor aileleri yüzünden.. Emin olun ki yemekten 5 dk sonra acıktım demesi ilgi icin. Karşısında onu kirmayan biri var,annesinden bile iyi davranan biri..emin olun hiç unutmayacak bu iyilikleri

Hayatımda böyle bişey ne gördüm ne de duydum
Herkes ayrı bi alem kadındaki rahatlığa bak ya
Bence kabul etmekte çok büyük hata yapmışsın ayşemidir fatmamıdır ver gitsin. Çocukta ayrı bi görgüsüzmüş yorumları baya okudum da annesi 50 kuruş veriyor senden 5 lira istiyor anne kız baya baya seni enayi yerine koymuşlar.
Bunlar çok tehlikeli ben olsam böyle insanlarla komşuluk yapmam.
Valla çoğu iyi yapmışsın çocuğa demiş tm baloya götürmüşsün sevindirmişsin ne güzel bi düşünce.
Ama ben çocuğuma vurup oda böyle yaptı banane diyen, evde ne varsa yiyip bitiren, onu bunu isteyen, aç gözlü çocuğa uyuz oldum

Bugun kizimada kizdim anlasamiyosan oynama diye ama abla oyunu bozuyor diyor ona da cikistim masallah o da soyle o da boyle dedim tamam yarin aysenin kiziyla bol bol oynarsin susuyor yok ya annesi gelsin bi biriktiriyorum suan ona patliycam

İnsallah unutmaz ama bana da lütfen bir daha gorunmesinler

Bugun aradim annesini acmadi neyse dedim cenaze evi simdi Watsaap' a baktim en son saat 22 gibi gorunmus durumunu falan degistirmis sinir kupu oldum dayanamadim durumunla ugrasicagina biraz kizinla ugras aradim bugun niye donmuyorsun ? Neyse persembe yola cikicam ama kizini yarin gonderiyorum ayseye elifle kavga etmelerini kaldiramiycam artik.. Yazdim

Yotumlara şok oldum... bu kadarmı duyarsuzkastınız bu kadarmı zavallı bir cocuktan görmeden gıcık kapıp huylandınız hallo millet cocuk o. Bir insan nasıl ailede yetisirse öyle olur. Bu sizde olabilirsiniz. Malesef o cocugun bir örnegini tanıyorum. Hic deger verilmeyen annesinin kolunda altınlar kizin yatagı yok yatacak... Bu kadar insanlıktan cıkmayın. Görmemis cocuk işte. Gercekten yazık o yorumları yapamların insanlıgına. Cocuk kullanıyorda vs gibi. Kullanmıyor oldugu gibi davranıyor ögrendigi gibi yapıyor.. Ama galiba siz kullanmayı üyi ögrenmissinizki cocuktan bunu kondurdunuz. Sadece sok oldum. Konu sahibi size gelince buraya yazmakla bir hata etmissiniz. Annesi malesrf insan degil ama o yavru da işte harcanmıs. İnsallah ilerde sizi cok iyi hatırlar. Büyüyüp genc kız olunca anbesinden kacmak isticek ve sorgulayacak herseyi. Ne olursa olsun vocuk oldugunu unutmayın. Sixin evinizdeki kurallara uymasını söyleyin ama ilgilenmenizde cok isabetli olmus. AnnesiAnnesi six olsaydınız bambaska bir kız olurdu eminim. Saygılar

Kadını tanımıs oldun buda iyi ders iste birdaha böyle aile düeni olmayan kendi cocuguna an olamayan insanlardan dost olmayacagını anlarsiniz

Bugun kizimada kizdim anlasamiyosan oynama diye ama abla oyunu bozuyor diyor ona da cikistim masallah o da soyle o da boyle dedim tamam yarin aysenin kiziyla bol bol oynarsin susuyor yok ya annesi gelsin bi biriktiriyorum suan ona patliycam
Valla ben kıza acımadım niyeyse bilmiyorum normalde çok merhametliyimdir herşeye üzülürüm ama anlattığınıza göre kız çok şımarık açgözlü bence
Çocuk tm ama çocuk dediğin insan kullanmayı ne bilsin ozaman. Evet hata annesinde! görgüsüz yetiştirmiş ama aklı kurnazlığa çalışıyor. Utanmadan, izin almadan herşeyi yiyip bitirebiliyor.
Terbiyesiz çocuğa tahammülüm yok biz mi çok maldık anlamıyorum açlıktan ölsekte milletin sofrasında utancımızdan yemek bile yiyemedik.
Yeni nesil çok tehlikeli

Benim yazdığım cümleleri kullanarak yazdığına göre bana gönderme yaptın....
Konu en başından takip ettin mi etmedin mi bilmiyorum herneyse ben ettim.
Karşımda şımarık, terbiyesiz, açgözlü ve karşısındaki insanın kullanana bi kız gördüm baya baya net.
Konu sahibi anne, kız tarafından kullanılıyor benim şahsi fikrim.
Sizin fikriniz başka olabilir beni ilgilendirmiyor.
Ama siz benim yaptığım yorumlardaki kelimelere göre cvp verip 'yazık insanlığa' bunu düşünenlerin tabirini kullanırsan bende cvp yazma gereği duyarım.
Burda herkes kendi fikirlerini belirtiyor sana normal gelen bana yanlış gelebilir burası böyle bi form.
Kimseyede şahsi fikrine göre insanlıktan çıkmaklada suçlayamazsınız haddinizi bilin lütfen

Bende konuyu takip ediyorum acaba dedim kız üvey mş çünkü çocukken alt komşumuz un eşinin ilk hanımından kızı vardı onlarla yaşıyordu kıza çook eziyetler ediyordu hala hatırımda bu da umursamıyor ya hiç çocuğu acaba dedim tabi özden öte harıka annelik yapanları tenzih ediyorum herşeyin mutlaka ıyısı kotusu var öz ya da üvey anne

Elif kım senn kızınmı 5 gıden bırı 4 5 yasındakı kızla neden kavga eder aklındanmı noksan

Elif kım senn kızınmı 5 gıden bırı 4 5 yasındakı kızla neden kavga eder aklındanmı noksan
Evet elif benim kizim 4 yasinda gulmeyi sakalasmayi seven bir cocuk oturdugu sandalyeyi cekti dusmedi bile sadece sarsildi sen simdi gorursun diye elife saldiriyor hoop hoppl dur bakalim noliyo dedim beni dusurdu diyor hayir dusurmedi ben gordum diyorum ama dusebilirdim diyor yani hep somurtkan hep olumsuz sanirim kaygi problemi var bilemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…