- Konu Sahibi yorgunummm
-
Valla ne diyelim Allah daha da fazla sabir versin ablacimYok acikmasina firsat kalmiyor malesef :) daha oncede yazmistim ama ailece soba zehirlenmesi yasadik buyuk ablamla annem daha agir zehirlenmisler ben ve diger ablam amcamlarda kaldik iki gun gıkımız cikmamisti yengem biraz ot kök meraklisidir onun bilmedigimiz ot yemeklerini ogure ogure yedikte sesimizi cikarmamiştik
Bence haksızlık ediyorsunuz. Ne olursa olsun daha çocuk,en fazla 11 yasindadir.ailesinden ,sevgi ,ilgi gormeyen,horlanan,dövülen bir çocuk. Ailesinden öyle görüyor öyle davranıyor. Yok ki etrafında örnek alabileceği iyi örnekler.Sevgili yorgun sayesinde sıcak aile ortaminı gördü. Bazıları hayata 1-0 yenik başlıyor aileleri yüzünden.. Emin olun ki yemekten 5 dk sonra acıktım demesi ilgi icin. Karşısında onu kirmayan biri var,annesinden bile iyi davranan biri..emin olun hiç unutmayacak bu iyilikleriAmma da acıdınız kıza haaa...ben ortada acınacak halde bi cocuk degil daha kucuktwn adam kullanmaya başlamıs duyarsız bencil bi cocuk goruyorum...evlat olsa sevilmez tarzi ya
Bugun kizimada kizdim anlasamiyosan oynama diye ama abla oyunu bozuyor diyor ona da cikistim masallah o da soyle o da boyle dedim tamam yarin aysenin kiziyla bol bol oynarsin susuyor yok ya annesi gelsin bi biriktiriyorum suan ona patliycamHayatımda böyle bişey ne gördüm ne de duydum
Herkes ayrı bi alem kadındaki rahatlığa bak ya
Bence kabul etmekte çok büyük hata yapmışsın ayşemidir fatmamıdır ver gitsin. Çocukta ayrı bi görgüsüzmüş yorumları baya okudum da annesi 50 kuruş veriyor senden 5 lira istiyor anne kız baya baya seni enayi yerine koymuşlar.
Bunlar çok tehlikeli ben olsam böyle insanlarla komşuluk yapmam.
Valla çoğu iyi yapmışsın çocuğa demiş tm baloya götürmüşsün sevindirmişsin ne güzel bi düşünce.
Ama ben çocuğuma vurup oda böyle yaptı banane diyen, evde ne varsa yiyip bitiren, onu bunu isteyen, aç gözlü çocuğa uyuz oldum
İnsallah unutmaz ama bana da lütfen bir daha gorunmesinlerBence haksızlık ediyorsunuz. Ne olursa olsun daha çocuk,en fazla 11 yasindadir.ailesinden ,sevgi ,ilgi gormeyen,horlanan,dövülen bir çocuk. Ailesinden öyle görüyor öyle davranıyor. Yok ki etrafında örnek alabileceği iyi örnekler.Sevgili yorgun sayesinde sıcak aile ortaminı gördü. Bazıları hayata 1-0 yenik başlıyor aileleri yüzünden.. Emin olun ki yemekten 5 dk sonra acıktım demesi ilgi icin. Karşısında onu kirmayan biri var,annesinden bile iyi davranan biri..emin olun hiç unutmayacak bu iyilikleri
Kadını tanımıs oldun buda iyi ders iste birdaha böyle aile düeni olmayan kendi cocuguna an olamayan insanlardan dost olmayacagını anlarsinizBugun aradim annesini acmadi neyse dedim cenaze evi simdi Watsaap' a baktim en son saat 22 gibi gorunmus durumunu falan degistirmis sinir kupu oldum dayanamadim durumunla ugrasicagina biraz kizinla ugras aradim bugun niye donmuyorsun ? Neyse persembe yola cikicam ama kizini yarin gonderiyorum ayseye elifle kavga etmelerini kaldiramiycam artik.. Yazdim
Valla ben kıza acımadım niyeyse bilmiyorum normalde çok merhametliyimdir herşeye üzülürüm ama anlattığınıza göre kız çok şımarık açgözlü benceBugun kizimada kizdim anlasamiyosan oynama diye ama abla oyunu bozuyor diyor ona da cikistim masallah o da soyle o da boyle dedim tamam yarin aysenin kiziyla bol bol oynarsin susuyor yok ya annesi gelsin bi biriktiriyorum suan ona patliycam
Benim yazdığım cümleleri kullanarak yazdığına göre bana gönderme yaptın....Yotumlara şok oldum...bu kadarmı duyarsuzkastınız bu kadarmı zavallı bir cocuktan görmeden gıcık kapıp huylandınız hallo millet cocuk o. Bir insan nasıl ailede yetisirse öyle olur. Bu sizde olabilirsiniz. Malesef o cocugun bir örnegini tanıyorum. Hic deger verilmeyen annesinin kolunda altınlar kizin yatagı yok yatacak... Bu kadar insanlıktan cıkmayın. Görmemis cocuk işte. Gercekten yazık o yorumları yapamların insanlıgına. Cocuk kullanıyorda vs gibi. Kullanmıyor oldugu gibi davranıyor ögrendigi gibi yapıyor.. Ama galiba siz kullanmayı üyi ögrenmissinizki cocuktan bunu kondurdunuz. Sadece sok oldum. Konu sahibi size gelince buraya yazmakla bir hata etmissiniz. Annesi malesrf insan degil ama o yavru da işte harcanmıs. İnsallah ilerde sizi cok iyi hatırlar. Büyüyüp genc kız olunca anbesinden kacmak isticek ve sorgulayacak herseyi. Ne olursa olsun vocuk oldugunu unutmayın. Sixin evinizdeki kurallara uymasını söyleyin ama ilgilenmenizde cok isabetli olmus. AnnesiAnnesi six olsaydınız bambaska bir kız olurdu eminim. Saygılar
Evet elif benim kizim 4 yasinda gulmeyi sakalasmayi seven bir cocuk oturdugu sandalyeyi cekti dusmedi bile sadece sarsildi sen simdi gorursun diye elife saldiriyor hoop hoppl dur bakalim noliyo dedim beni dusurdu diyor hayir dusurmedi ben gordum diyorum ama dusebilirdim diyor yani hep somurtkan hep olumsuz sanirim kaygi problemi var bilemedim vallaElif kım senn kızınmı 5 gıden bırı 4 5 yasındakı kızla neden kavga eder aklındanmı noksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?